Hayırlısı canım inşallah, belki yükselir. Üzülmemek elde değil tabiki ,o kadar emek var..inşallah en kısa zamanda bir bebişin olur.Belki normal yoldan hamile kalırsın. Benim amcakizi başarısız tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kaldı, 2 kızı var şimdi..2.25 çıktı kızlar negatifilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Sizde menopoz mu vardi ki böyle bisey yapıldıİki toplama havuz yöntemi, bir hsg ,üç histereskopi, üç ay geçici menopoz, ilaçlar, muayene bu şekilde tuttu
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.2.25 çıktı kızlar negatifilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Cok uzuldum inanki ne soylenir bilemiyorum allah aratmasin en kisa surede guzel haberi almayi saglikla kucaklamayi nasip etsin en kisa surede insallah2.25 çıktı kızlar negatifilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Hayır çikolata kisti var o yüzden kist baskılama için geçici olarak menopoz iğnesi yapıldı adet olmadım üç aySizde menopoz mu vardi ki böyle bisey yapıldı
Bende kısmetse temmuzda tüp bebeğe başlıcam 2.8cm çikolata kistim var. Senin kaç cm? Ne gibi işlemler yapıldı zahmet olmazsa beni de bilgilendirir misin?Hayır çikolata kisti var o yüzden kist baskılama için geçici olarak menopoz iğnesi yapıldı adet olmadım üç ay
Bnde de polikistik över var yumurtam çok oluyor tüp de bir kere yatırdım olmadi amaHayır çikolata kisti var o yüzden kist baskılama için geçici olarak menopoz iğnesi yapıldı adet olmadım üç ay
3 cmdi 1.7 ye düştü tüp Bebek iğneleri yüzünden büyüdü sonra tekrar küçüldü, havuz yöntemi yapıldı histereskopi, hsg ,Benim çok uzun hikâyem 2.tup deniyorum bir sürü çetrefilli yollardan geçtim şuan transfer bekliyorum haftaya belli olacak rahîm durumuna göreBende kısmetse temmuzda tüp bebeğe başlıcam 2.8cm çikolata kistim var. Senin kaç cm? Ne gibi işlemler yapıldı zahmet olmazsa beni de bilgilendirir misin?
Yaşınız kaçBnde de polikistik över var yumurtam çok oluyor tüp de bir kere yatırdım olmadi ama
30 yaşındayımYaşınız kaç
Bende polikistik over var benim 41 yumurtam toplandı ama çok azı embriyo oldu. Sizin rahim mi kalınlaşmadı 1. Tutmadı. Genelde over olanların rahmi kalınlaşmıyomuş30 yaşındayım
Aslında rahîm de çok güzel kalınlaştı ama yumurtaların kalitesi düştü dondurp açılınca nasip tabiki ama doktorum kotiydu hic tahlil.yaoamdan tedaviyebaşladı berbat birinin elindeydim anlayacağın onun icin şimdi iyi bor doktor bulmalıyım şehir de önemli deil giderim neresi olursa artık oyleBende polikistik over var benim 41 yumurtam toplandı ama çok azı embriyo oldu. Sizin rahim mi kalınlaşmadı 1. Tutmadı. Genelde over olanların rahmi kalınlaşmıyomuş
Nie kandırıyım ki beslenmeyle hiç bi alakası yok belki de zararı olucak doktor gerekeni yapıyor zaten nie boşa ümit bağlasın başımıza gelene çocuğu olmadığına üüzülmüyorda benim lafımamı üzülüyor o çocuk ölünve üzülecek fazlasıyla zaten böyle saçma şeylerle avutmayın kendinizi nasipse zaten olurBu şekilde söylemlerle
Merhaba Fatmahuma. Ama bu şekilde sötlemlerle Eses44 ün moralini bozduğunu söylemek isterim. Tüp bebek evet stresli ama hayatı kendimize de dar etmiycez. Elbette beslenmesini de düşünsün Eses44. Hatta bunlara konsantre olsun ki, paranoyaklaşmasın. İyi şeyler düşünelim. Beni bu konuda çok rahatlatan bir ekiple başladım ben de tüp bebeğe. tavsiye ederim bi bak sen de nasılbasardik.tupbebek instangramda Bat 23 haziran. Bakalım bekliyoruz.
Üzülme canım nasibin böyleymiş daha kötüsünü yaşayanlarda var vazgeçme hemen güçlü ol allah en güzelini nasip eder inş2.25 çıktı kızlar negatifilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Zaten tutmamışta yazık gördün mü öyle ymekle içmekle olacak iş değil bunlar boşa umut yüklemeyin millete gerçeği söyleyin de bu kadar üzülmesinler tutacak olsa nasibi olsa olurdu zaten bi kamyon ananasda yese 1 ton süt de içse o kadarı nasip zaten doktor gerekeni fazlasıyla veriyor ordan burdan akıllarla insanları daha fazla sitres ediyorsunuz şunu ye aman evi temizleme aman su içmeye bile kalk aaman tualette ıkınma vay anan vay geç bunları o embriyo sağlıklıyda tutar zaten sen ne yersen yeBu şekilde söylemlerle
Merhaba Fatmahuma. Ama bu şekilde sötlemlerle Eses44 ün moralini bozduğunu söylemek isterim. Tüp bebek evet stresli ama hayatı kendimize de dar etmiycez. Elbette beslenmesini de düşünsün Eses44. Hatta bunlara konsantre olsun ki, paranoyaklaşmasın. İyi şeyler düşünelim. Beni bu konuda çok rahatlatan bir ekiple başladım ben de tüp bebeğe. tavsiye ederim bi bak sen de nasılbasardik.tupbebek instangramda Bat 23 haziran. Bakalım bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?