• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar bende arastirmalarim sonucu kayseride arzu yurci de tüp bebek tedavisine başladım.ilk olarak gonal f verdiler ve bu iğneyi koldan vurulmami söyledi hemşire.yalniz araştırmalarımda göbeğin 4 parmak solundan veya sağından vurulması yönünde yorumlar var. hangisi doğru anlamadım.bide bu doktorda tüp bebek tedavisi olanlar varmı

Merhabalar bende arastirmalarim sonucu kayseride arzu yurci de tüp bebek tedavisine başladım.ilk olarak gonal f verdiler ve bu iğneyi koldan vurulmami söyledi hemşire.yalniz araştırmalarımda göbeğin 4 parmak solundan veya sağından vurulması yönünde yorumlar var. hangisi doğru anlamadım.bide bu doktorda tüp bebek tedavisi olanlar varmı

Uygulama yaparken göbek deliğinin 3-4 parmak sağ yada solunu alkollü pamukla sildikten sonra diğer elimle 90 derecelik dik bir açıyla batırıp ilacın tamamını uyguluyorum. İlacımı uyguladıktan sonra alkollü pamuğumu yerleştirip iğnemi yavaş bir şekilde geri çekiyorum.

Canim benim doktorum nereden yaptığının bi önemi olmayacağını söyledi . Sonuçta hormon. istersen kolundan da yapabilirsin ama göbekten daha hızlı etki eder demişti . Doktoruna bidaha danış istersen için rahat etsin

Gonal f acaba mide bulantısı kusma ishal baş ağrısı yapar mı
Benim yapmadı sadece şişkinlik yaptı çok. Son zamanlarda zor oturup kalkıyordum.aksine ishal değil kabızlık yaptı. Yediğin bişey yapmıştır veya hasta olmuşsundur bencee tabi

2.25 çıktı kızlar negatif 😭 ilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Canım geç kaldım biraz yazmakta ama pek söylenecek sözde bulamıyorum. Rabbim en hayırlı zamanda anne olmayı nasip eder inşallah tahmin ediyorum ki mutsuzsun ama geçecek, geçiyor ve dondurulmuş embriyolarınla devam ediceksin çok şükür ki umudun var..

Bende polikistik over var benim 41 yumurtam toplandı ama çok azı embriyo oldu. Sizin rahim mi kalınlaşmadı 1. Tutmadı. Genelde over olanların rahmi kalınlaşmıyomuş
Toplam kaç embriyo oldu canım senin? Bende yeni öğrendim polikistik Over olduğumu

5 embriyo oluştu 6.güne kadar 3ü geldi 1.kalite dedi doktor. Hayırlısı bakalım birkaçgüne transfer hazırlığı başlar benim
Bende başlıcam tedaviye canım bende de pko var o yuzden doktorum 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz dedi. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar ilk denemede

Kızlar ek takviye kulanan oldumu cok etkısı varmıs yumurta kalıtesınde dıyorlar ek gıda omega3 tarzı

merhaba hanımlar benimde 11 mayısta yumurta toplama işlemim yapılmıştı. 15 mayısta da adet gördüm . o günden bugüne rahim dinlendirme sürecindeydim . geçen haftadan beri estrofem hap kullanıyorum . yarın randevum var , umarım artık transfer için bir gün verir doktorum . 2 kaliteli , 2 tanede orta kalitede embriyom var . benim gibi transfer bekleyenler var mıdır ?

Ben kadın doğuma gittim öğleden önce aç gidiyorsun. bütün testleri yaptı . 2.gün sabahtan çıktı . Şimdiden hayırlı olsun nerede yaptiriyordun
Merhaba Ankara'da Anatolia ya gidiyorum, tahlilleri devlet hastanesinde yaptirdim. Tsh icin ilac verdi onu iciyorum. Ayni zamanda icinde kirmizo beyaz haplar olan bi hormon ilaci var ona başladım. Adetin 3. Günü tekrar gel dedi bakalim nasil olacak. Sen hangi aşamadasın su an?

Evet basladik. Belirli bir gider yok ucretler değişiyor benim rezerv azligi olduğu için yumurta toplama islemk 2 veya 3 kere yapilacak çünkü yumurtam 1 tane cikiyor o yüzden baya pahali olacak su an 3 bin lira verdik bile ilaclar da 2 bini buldu daha basindayiz bu sekilde
Merhaba benim de rezerv azligi sebebiyle tüp bebek tedavim başlıyor. AMH 0.78 😔 ilk denemem inşallah ikimizde hayirli sonuclar aliriz🙏 süreci paylaşırsan cok sevinirim. Ben haziran başında gittim doktor muayenden sonra bi sonraki adetinde baslayalim bir yumurta cok gelismis diğerleri geride kalmis dedi. Yarin tekrar adet olacagim 3. Günü doktora gideceğim sanirim bu kez baslayabilecegiz

Merhaba benim de rezerv azligi sebebiyle tüp bebek tedavim başlıyor. AMH 0.78 😔 ilk denemem inşallah ikimizde hayirli sonuclar aliriz🙏 süreci paylaşırsan cok sevinirim. Ben haziran başında gittim doktor muayenden sonra bi sonraki adetinde baslayalim bir yumurta cok gelismis diğerleri geride kalmis dedi. Yarin tekrar adet olacagim 3. Günü doktora gideceğim sanirim bu kez baslayabilecegiz
Allah yardimcin olsun canim benim iki kez yumurta toplamam yapildi bile sayim az olduğu için islem iki defa yapildi şükür ki su an 3 embriyom var adet olunca ara dediler belki bir toplama daha yapilir belki transfere geceriz. Su an harcamamiz 9 bine dayandı. İnşallah ikimizde olumlu sonuclar alir buraya yazarız ya🙏🙏

Hayirli olsun cok cok sevindim senin adina 🙏 3. Gün ve 5. Gün arasinda bi fark var mi?
Canım onu doktor karar veriyor biraz araştır burdan cümlelerimi toparlayamayacağım. Şunu söyleyim Bıraz arastırdım kişiden kişiye değişiyor yumurta kalitesi kaç embriyo oluştuğu ve yaş. Elzem Bi durum değil yani sakin ol😊rahat ol ve hep beraber akışına bırakalım. Benimde 6.gün embriyosu araştırdım 5.gün 6.güne göre artıları var. Araştır araştır yoruldum ya bıraktım

Canım geç kaldım biraz yazmakta ama pek söylenecek sözde bulamıyorum. Rabbim en hayırlı zamanda anne olmayı nasip eder inşallah tahmin ediyorum ki mutsuzsun ama geçecek, geçiyor ve dondurulmuş embriyolarınla devam ediceksin çok şükür ki umudun var..
Hayat boş gibi geliyor şuan ama geçecek biliyorum . İnşallah dondurulmuslar tutar temmuz sonu yapcaz onu da

Hayat boş gibi geliyor şuan ama geçecek biliyorum . İnşallah dondurulmuslar tutar temmuz sonu yapcaz onu da
Hiçbir zaman pes etmek yok olmadı Bıdaha olmadı bidaha sen emek et mücadele et mükafatını bulucaksın inşallah. Hayat Hiç boş gelmesin. milletin Birtane yumurtası olmuyo yine ümit peşinde. Zamanı var ve sen o zaman gelene kadar mücadele ediceksin.birazdaha sabır ❤️

Allah yardimcin olsun canim benim iki kez yumurta toplamam yapildi bile sayim az olduğu için islem iki defa yapildi şükür ki su an 3 embriyom var adet olunca ara dediler belki bir toplama daha yapilir belki transfere geceriz. Su an harcamamiz 9 bine dayandı. İnşallah ikimizde olumlu sonuclar alir buraya yazarız ya🙏🙏
Merhaba merak ettigim sorunun cevabı sizde büyük ihtimal havuz olayı hakkında şimdi mesela başladım ilaçlara yumurta toplandı diyelim az çıktı ikinci toplema için tekrar ilaçmı kullançaz yoksa normal oluşan yumurta varsamı alıçaklar

Hiçbir zaman pes etmek yok olmadı Bıdaha olmadı bidaha sen emek et mücadele et mükafatını bulucaksın inşallah. Hayat Hiç boş gelmesin. milletin Birtane yumurtası olmuyo yine ümit peşinde. Zamanı var ve sen o zaman gelene kadar mücadele ediceksin.birazdaha sabır ❤
İnşallah nasip eder bana da . Neden tutmadı hiç bi şey gözükmüyor . Sebebi yok sebebini bilsek belki ona göre bi tedaviye geçilir sorun çözülür . Tekrar denicem ama sorunu bilmeden yine aynı sonuç çıkarsa ne yaparım bilmiyorum

Back