İğne veriyor canım önce alttan muayene ediyor . Sonra sen doktorun belirlediği dozda ve gün yapıyorsun iğneni. Benim ilk iğnemi hemşire yapmıştı . Sonra eşim yaptı ben yapamadım. Sonra yine körle gidiyorsun . Bide ilaç parasını bize kaç tane ilaç verdiyse o kadar para aldı 3 kere ödeme yaptık ilaçlar için sonra nakil parasini istersen taksit yapabiliriz demişti . Biz parayı çekip gittik ilk günden . Bilgin olsun bi miktar para çekebilirsin istersen. Yada post makineleri var istersen ordan da ödeme yapabilirsin .iyi akşamlar tarlusal içmişTim bugün biraz kanamam başladı gibi doktora mesaj attım yarın gel dedi
Acaba yarın ne yapar nasıl başlar tedaviye ?
Hadi hayırlı olsun . Moralini yüksek tutiyi akşamlar tarlusal içmişTim bugün biraz kanamam başladı gibi doktora mesaj attım yarın gel dedi
Acaba yarın ne yapar nasıl başlar tedaviye ?
Kesinlikle içiniz rahat olsun mükemmel bir doktor. Kusura bakmayın geç döndüm. İlk muayenede para veriyoruz süreç başlayınca her gidişte para alınmıyor. Yunus bey çok doğru bir karar olacaktır. Doktorumun güler yüzü, sakinliği, anlayışı yeterMerhaba bnde tüp bebek icin yunus hocaya gitmeye karar verdim ama doğru mu karar verdim. Icimi rahatlatan biseyler duymak istedim hocayla ilgili çok bisey bilmiyorum. Birde muayene ücretlerini fln sordum her muayene ye gidince bu ücret alimicakmi
Önemli deilKesinlikle içiniz rahat olsun mükemmel bir doktor. Kusura bakmayın geç döndüm. İlk muayenede para veriyoruz süreç başlayınca her gidişte para alınmıyor. Yunus bey çok doğru bir karar olacaktır. Doktorumun güler yüzü, sakinliği, anlayışı yeter ☺☺
Pazartesi insallah resmen saat gecmiyoNezamn test yapıcaksiniz hanımlar merak ediyorum sonuçları
Bugün gittim prednol 4 mg başla dedi pazartesi gel ilaçlara başlayalım dedi kan aldı e2 (estradiol) bakacakmışHadi hayırlı olsun . Moralini yüksek tuttransfer sonrası zaten yeterince stres oluyorsun. Yürüyüş yap günlük kendini yormadan o çok iyi geliyor .
Yooo bana havuz uygulanmadi. Orada benimle beraber üç hasta vardı o gün onlara da uygulanmamisti. Sizden duyuyorum ben.Önemli deilpeki aklımı karıştıran şey genelde herkese havuz yöntemi uygulamis.. ben polikistuk over hastasiyim yumurtam cok oluyor bende havuz islemi olmaz. Sadece kafami karistiran bu oldu yorumlar güzel ama herkese havuz yapmış nerdeyse.. siz ne diyosunuz bu konuda
Canım inşallah her şey dilediğin gibi olur bebeğine kavusursun. Bana direk gonal f 225 mg vermişti onla başladım o yüzden dediğin ilacı bilmiyorum . Hakkında en hayırlısı neyse o olsun . Sürecin başladı iyi düşün iyi olsunBugün gittim prednol 4 mg başla dedi pazartesi gel ilaçlara başlayalım dedi kan aldı e2 (estradiol) bakacakmış
Canım testin fotosunu yüklermisinKızlar gunaydin. Hemen konuya gircem. Transfer gününü saymazsak bugün 7. Gün ve ben bi çılgınlık yapıp sabah idrar testi yaptım ilk önce hiç çizgi çıkmadı baya üzüldüm ağlayacak gibiydim ev kalabalık diye kendimi toparlaya çalıştım ama dayanamıyordum. Sonra ilk 10 dk içinde defalarca baktım teste gözlerim beni yanıltıyor zannediyordum. Hayalet çizgi gördüm . Kuruma çizgisi falan diil ilk 10 dk da çıktı . Çok silik ama var . Sizce böyle olması normal mi ayın 16 si test günüm hemen çıkması gerekmez miydi 2.cizginin
Attım canım kimse görmesin umitlenmesinler diye 1 saat kadar önce dışardan çöpe götürdüm . İnşallah doğrudurCanım testin fotosunu yüklermisin
Eyerki hafiften çizgi varsa tutmuştur canım. Yarına bıdaha test al bakalım. sabah bidaha yap. zaten kanda da baktırsan belli olur artık. Ya gece eşinle gidecen baktırmayaAttım canım kimse görmesin umitlenmesinler diye 1 saat kadar önce dışardan çöpe götürdüm . İnşallah doğrudur
Sali günü kan testini beklicem canım . İdrar testi yapmam artık. Günümü beklemek istiyorum artık nasibimde ne varsa o . İnşallah tutmuştur pozitif haberi alırımEyerki hafiften çizgi varsa tutmuştur canım. Yarına bıdaha test al bakalım. sabah bidaha yap. zaten kanda da baktırsan belli olur artık. Ya gece eşinle gidecen baktırmaya
Tutmustur allahin izniyle bende bugun yaotim 2.cizgim silikti kan tahlili yaptirdim sukur poztf cikti normalde yarindi gunum ama dayanamadim:)Sali günü kan testini beklicem canım . İdrar testi yapmam artık. Günümü beklemek istiyorum artık nasibimde ne varsa o . İnşallah tutmuştur pozitif haberi alırım
Hayırlı olsun canım allah devamına erdirsin . Bana da dua et .Tutmustur allahin izniyle bende bugun yaotim 2.cizgim silikti kan tahlili yaptirdim sukur poztf cikti normalde yarindi gunum ama dayanamadim:)
Yaaaaa çok sevindim Allahım bizlerede nasip etsin. Şimdi rica etsemTutmustur allahin izniyle bende bugun yaotim 2.cizgim silikti kan tahlili yaptirdim sukur poztf cikti normalde yarindi gunum ama dayanamadim:)
Sahsen brn hergun sabah 2 ceviz yedim zeytin peynir hergun 1dilim ananas yemeye calistim 5badem 5findik yedim yine hergun kuru dut yedim arada bazende kabak cekirdegi ama ozel bisi yaomadim evdeki seylerle saglikli beslendim 2 3gun evde dinlenerek gecti sora hergun 30dkka falan ciktim disari bide hemen dus almadim 4.mu 5.mi ne gundu dus aldim:) insallah sonuna kadar daim olsun hepimizinkiYaaaaa çok sevindim Allahım bizlerede nasip etsin. Şimdi rica etsemnasıl beslendiniz günlük aktiviteleriniz neydi ne içtiniz ne yediniz söylermisiniz. Herkesin farklıdır belki ama yinede insan tedbir almak istiyor
Amin inşallah canım . Her şey yolunda gider inşallahSahsen brn hergun sabah 2 ceviz yedim zeytin peynir hergun 1dilim ananas yemeye calistim 5badem 5findik yedim yine hergun kuru dut yedim arada bazende kabak cekirdegi ama ozel bisi yaomadim evdeki seylerle saglikli beslendim 2 3gun evde dinlenerek gecti sora hergun 30dkka falan ciktim disari bide hemen dus almadim 4.mu 5.mi ne gundu dus aldim:) insallah sonuna kadar daim olsun hepimizinkiMia22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?