• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat o kadar da abartılı deil gibi.. tsk ederim .. insallh temmuzda bnde basliycam😊

Canım zaten senin ihtiyacın olan bütün vitaminler ve hormonlar sana veriliyor daha yolun çok başındasın yeme içmeye gelene kadar çok zorlu bi süreç var bu dönemde sakin ve sitressiz olmak beslenmeden kat kat önemli tutması değil bebeğin kimyasala dönüşmemesi ve vakti gelince kalbinin atması önemli ilk sefere kendini kodlama en kötüsüne hazırlan en iyisini düşün tüp bebekte kayıp şansı çok büyük senin takıldığın konu beslenme bence bu zorlu süreci kafayı yemeden nası atlatırım die endişelenmelisin tekrar diyorum gebe kalmak değil yaşaması önemli
Bu şekilde söylemlerle
Canım zaten senin ihtiyacın olan bütün vitaminler ve hormonlar sana veriliyor daha yolun çok başındasın yeme içmeye gelene kadar çok zorlu bi süreç var bu dönemde sakin ve sitressiz olmak beslenmeden kat kat önemli tutması değil bebeğin kimyasala dönüşmemesi ve vakti gelince kalbinin atması önemli ilk sefere kendini kodlama en kötüsüne hazırlan en iyisini düşün tüp bebekte kayıp şansı çok büyük senin takıldığın konu beslenme bence bu zorlu süreci kafayı yemeden nası atlatırım die endişelenmelisin tekrar diyorum gebe kalmak değil yaşaması önemli
Merhaba Fatmahuma. Ama bu şekilde sötlemlerle Eses44 ün moralini bozduğunu söylemek isterim. Tüp bebek evet stresli ama hayatı kendimize de dar etmiycez. Elbette beslenmesini de düşünsün Eses44. Hatta bunlara konsantre olsun ki, paranoyaklaşmasın. İyi şeyler düşünelim. Beni bu konuda çok rahatlatan bir ekiple başladım ben de tüp bebeğe. tavsiye ederim bi bak sen de nasılbasardik.tupbebek instangramda Bat 23 haziran. Bakalım bekliyoruz.

Kızlar günaydın transfer aşamasında kaçkere çağırıyorlar hastaneye. Adetin 2. Günü başlıyoruz onu biliyorum

2.25 çıktı kızlar negatif 😭 ilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Tüh ya ne söylesem can sıkıntını gidermicek ama herşey Allahtan yılmadan bidaha dene ara verme maddi anlamda zorlanırsan devlete git. Allah yardımcın olsun

Back