Merhaba cok tesekkur ederim Rabbim biz isteyen herkese saglikla nasip etsin insallahben izmirde kaan bozkurt hastasiyim verilen ilaclari ve tedaviyi o uyguladi

Arakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi

Allah razi olsun ama diger 3 unun de kalbini duymadim diye bunu da duyamacagim endisesi var surekli...Rabbim biz isteyen herkese saglikla versin insallah...saglikla kollarimiza alalim
evet kesnlikle o his bunu yaşadığımız için hep oluyor ve emin ol kalbini duyduktan sı-onra kaybetmek daha çok acı oluyor..çünkü içinde var olduğunu hissediyosun kalbini de duydum bu sefer olacak diyosun iğneleri vururken 15 dk ağlardım ben ama dayanmaya çalışıyodum buna değecek bu sefer olacak diye..ama kaybettiğimi öğrendiğimde sanki dünya üstüme yıkılmıştı..toparlanmak hiç kolay olmadı.. ve artık bidaha hamile kalamicam benim çocuğum olmicak düşüncesi ile savaşıyorm

Mucizemiz ne zaman olacak bilemeyiz ki...umudunuzu diri tutun Rabbim buyuk

Merhaba hangi dra gittiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…