Merhaba benim de 4 düşüğüm var da siz bu şekilde tedaviye nerede başladınız acaba prednol falan hangi doktor verdi ben de düşünüyorum da durumumuz benzer diye sormak istedim .Bu arada sağlıkla kavuşun bebisinize inşallah
Merhaba cok tesekkur ederim Rabbim biz isteyen herkese saglikla nasip etsin insallahben izmirde kaan bozkurt hastasiyim verilen ilaclari ve tedaviyi o uyguladi
Arakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi
Allah razi olsun ama diger 3 unun de kalbini duymadim diye bunu da duyamacagim endisesi var surekli...Rabbim biz isteyen herkese saglikla versin insallah...saglikla kollarimiza alalim
evet kesnlikle o his bunu yaşadığımız için hep oluyor ve emin ol kalbini duyduktan sı-onra kaybetmek daha çok acı oluyor..çünkü içinde var olduğunu hissediyosun kalbini de duydum bu sefer olacak diyosun iğneleri vururken 15 dk ağlardım ben ama dayanmaya çalışıyodum buna değecek bu sefer olacak diye..ama kaybettiğimi öğrendiğimde sanki dünya üstüme yıkılmıştı..toparlanmak hiç kolay olmadı.. ve artık bidaha hamile kalamicam benim çocuğum olmicak düşüncesi ile savaşıyorm
evet kesnlikle o his bunu yaşadığımız için hep oluyor ve emin ol kalbini duyduktan sı-onra kaybetmek daha çok acı oluyor..çünkü içinde var olduğunu hissediyosun kalbini de duydum bu sefer olacak diyosun iğneleri vururken 15 dk ağlardım ben ama dayanmaya çalışıyodum buna değecek bu sefer olacak diye..ama kaybettiğimi öğrendiğimde sanki dünya üstüme yıkılmıştı..toparlanmak hiç kolay olmadı.. ve artık bidaha hamile kalamicam benim çocuğum olmicak düşüncesi ile savaşıyorm
Aslında rahîm de çok güzel kalınlaştı ama yumurtaların kalitesi düştü dondurp açılınca nasip tabiki ama doktorum kotiydu hic tahlil.yaoamdan tedaviyebaşladı berbat birinin elindeydim anlayacağın onun icin şimdi iyi bor doktor bulmalıyım şehir de önemli deil giderim neresi olursa artık oyle