- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Embriyolara da yaptırın genetik testKızlar ben 3 ay önce ilk transferimi olmuştum, 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu ama ilk transfer tutmadı, üzerine bu ay doğal yolla hamile kaldım ama dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim, düşük yapıyorumGenetik test yaptırıcaz eşimle, dondurulmuş embriyoların transferi öncesinde.
Çok teşekkürler, size de geçmiş olsunÖncelikle geçmiş olsun. Çok üzüldüm sizin adınızarabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bi gebelik nasip etsin Morfoloji yüzünden olduğunu zannetmiyorum. Embriyo genetik yaptırdık sadece biz. Kaç haftalıktı? Bende tüple bi kez boş gebelik yaşadım. Daha önce olumsuz olan denemelerimde embriyo 3. Gündü. Geriye kalan 2 embriyom vardı çözüp 5 e gitmesini bekledik gitmedi. Tekrar opu yapıldı embriyoların 5 e gitmesi beklendi. Çok şükür gitti 4 tanesi bunun 2 sini genetiğe yolladım temiz geldi. Şimdi transfer olacam eğer yine olumsuz olursa histereskopi olucam ☹
Şimdiye kadar yaptırmış olduğumuz testlerde birşey çıkmadı sadece transfer günüm 1 gün önce imiş onu öğrendikÇok teşekkürler, size de geçmiş olsunBenim hikayem geçen sene başladı. 1 yıl deneme üzerine hamile kaldım, dış gebelik yaşadım, iğne ile düşürüldü ve kürtaj oldum. Ardından 7 ay bekledik, olmayınca tüp dememek istedik 8 tane 5. Güne giden embriyo gelişti ama ben rahim ağzını zedelemişim hormon çubuğunu kullanırken çok kanamam vardı transfer günü ve moralim sıfırdı, tutmadı. Ardından bu ay doğal yolla kaldım ama kimyasal gebelik. Ben de donmuş embriyolar öncesi genetiğe baktırmak istiyorum, çok şükğr sizin temiz çıkmış Yalnızca morfoloji yüzünden mi yaşıyoruz bunları sizce
Kaçıncı deneme canım ve sorun neydi . İnşallah olumlu sonuç alırsın .Merhaba, benim de 11 yumurta toplanmıştı, 8 i olgunmuş ve işleme alınmış, 5 embriyom var şu an. 3. gün bugündü, 5. Günü bekliyoruz. Kalan olursa tümü genetiğe gidecek translokasyon sebebiyle.
O zaman içinizi ferah tutun transferiniz elbet olumlu sonuçlanacak inşallahŞimdiye kadar yaptırmış olduğumuz testlerde birşey çıkmadı sadece transfer günüm 1 gün önce imiş onu öğrendik
Kaçıncı deneme canım ve sorun neydi . İnşallah olumlu sonuç alırsın .
Ay hadi hayırlı bi şekilde gerçekleşir inşallah . Hepinize dua ediyorum kuzum . Allah daha fazla aratmasın . Benim de ilk denememBenim ilk tüp bebek denemem. Daha önce iki kimyasal, bir 8 haftalık düşük gebeliğim olmuştu. Son düşükten sonra translokasyon olduğunu öğrendik. Çok teşekkürler, hepimizin olumlu olur umarım
Canım morfoloji düşük sebebi olabiliyor kalitesiz sperm ile döllenme olduğu için bu sonuç çıkıyorÇok teşekkürler, size de geçmiş olsunBenim hikayem geçen sene başladı. 1 yıl deneme üzerine hamile kaldım, dış gebelik yaşadım, iğne ile düşürüldü ve kürtaj oldum. Ardından 7 ay bekledik, olmayınca tüp dememek istedik 8 tane 5. Güne giden embriyo gelişti ama ben rahim ağzını zedelemişim hormon çubuğunu kullanırken çok kanamam vardı transfer günü ve moralim sıfırdı, tutmadı. Ardından bu ay doğal yolla kaldım ama kimyasal gebelik. Ben de donmuş embriyolar öncesi genetiğe baktırmak istiyorum, çok şükğr sizin temiz çıkmış Yalnızca morfoloji yüzünden mi yaşıyoruz bunları sizce
Maşallah canım 13 yumurta çok iyi ilk tedavin mi benim tedavi de uzun protokol olacak 11 haziran da başlıyoruz nasipseKaçıncı deneme canım ve sorun neydi . İnşallah olumlu sonuç alırsın .
Evet canım ilk denemem olacak . Ocak ayında da 1 aşılama oldu negatif sonuçlandı . Onda da 6 yumurta vardı . Nasip demek ki bi türlü hamile kalamadım . 5 ay da klomen kullandım onda da bi sonuç alamadık . Uzun protokol bu havuz yöntemi dedikleri oluyor dimi. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak sonra dollenecek. 5 gün sonra da yerlestirme olur heralde . Yarın kontrol var konuşuruz büyük ihtimalle doktorla gidişatı.Maşallah canım 13 yumurta çok iyi ilk tedavin mi benim tedavi de uzun protokol olacak 11 haziran da başlıyoruz nasipse
Yok canım uzun protokol havuz işlemi değil adetin 18i günü lucrin iğne olcam sonra adetin 3. Günü başlıcam tedaviyeEvet canım ilk denemem olacak . Ocak ayında da 1 aşılama oldu negatif sonuçlandı . Onda da 6 yumurta vardı . Nasip demek ki bi türlü hamile kalamadım . 5 ay da klomen kullandım onda da bi sonuç alamadık . Uzun protokol bu havuz yöntemi dedikleri oluyor dimi. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak sonra dollenecek. 5 gün sonra da yerlestirme olur heralde . Yarın kontrol var konuşuruz büyük ihtimalle doktorla gidişatı.
Yine iğne kullanacaksin heralde. Benim bugünkü iğne baya acıttı . Çok küçük azıcık kanadı ama acisida hemen geçti . Sinek ısırığı gibi bişey zaten . Ama moral motivasyon bi düşüp bi yükseliyo. Bugün yine yerlerdeydim. Kendini psikolojik olarak iyi hazırla. Hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten . İyi olacak inşallahYok canım uzun protokol havuz işlemi değil adetin 18i günü lucrin iğne olcam sonra adetin 3. Günü başlıcam tedaviye
Evet inşallah sorun budur inanın bunu hiç dert etmeyecek bir durumdayımCanım morfoloji düşük sebebi olabiliyor kalitesiz sperm ile döllenme olduğu için bu sonuç çıkıyor
İnşAllah canım ya mart ayında negatif aldım nasip kısmet çok ara vermeden başladım tekrarYine iğne kullanacaksin heralde. Benim bugünkü iğne baya acıttı . Çok küçük azıcık kanadı ama acisida hemen geçti . Sinek ısırığı gibi bişey zaten . Ama moral motivasyon bi düşüp bi yükseliyo. Bugün yine yerlerdeydim. Kendini psikolojik olarak iyi hazırla. Hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten . İyi olacak inşallah
Şifa olsun canım inşallahEvet inşallah sorun budur inanın bunu hiç dert etmeyecek bir durumdayım
Mart ayında 9 yumurta toplandı 8 i olgundu 5 i döllendi ama 5.güne gitmedi 3.gün transfer oldu tutmadıYine iğne kullanacaksin heralde. Benim bugünkü iğne baya acıttı . Çok küçük azıcık kanadı ama acisida hemen geçti . Sinek ısırığı gibi bişey zaten . Ama moral motivasyon bi düşüp bi yükseliyo. Bugün yine yerlerdeydim. Kendini psikolojik olarak iyi hazırla. Hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten . İyi olacak inşallah
Canımm süper çok sevindim insallah hepsi sana bebek olsun hayırlısıylaKızlaaaaaaaarbugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı @Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?