Embriyolara da yaptırın genetik test

Çok teşekkürler, size de geçmiş olsun Benim hikayem geçen sene başladı. 1 yıl deneme üzerine hamile kaldım, dış gebelik yaşadım, iğne ile düşürüldü ve kürtaj oldum. Ardından 7 ay bekledik, olmayınca tüp dememek istedik 8 tane 5. Güne giden embriyo gelişti ama ben rahim ağzını zedelemişim hormon çubuğunu kullanırken çok kanamam vardı transfer günü ve moralim sıfırdı, tutmadı. Ardından bu ay doğal yolla kaldım ama kimyasal gebelik. Ben de donmuş embriyolar öncesi genetiğe baktırmak istiyorum, çok şükğr sizin temiz çıkmış Yalnızca morfoloji yüzünden mi yaşıyoruz bunları sizce

Bu arada 5. Hafta bitmişti, ilk betam 240 çıktı 6 gün sonra yani dün 111 e düşmüş, kendiliğinden düşer dedi doktorum

Şimdiye kadar yaptırmış olduğumuz testlerde birşey çıkmadı sadece transfer günüm 1 gün önce imiş onu öğrendik

Merhaba, benim de 11 yumurta toplanmıştı, 8 i olgunmuş ve işleme alınmış, 5 embriyom var şu an. 3. gün bugündü, 5. Günü bekliyoruz. Kalan olursa tümü genetiğe gidecek translokasyon sebebiyle.
Kaçıncı deneme canım ve sorun neydi . İnşallah olumlu sonuç alırsın .

Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce iki kimyasal, bir 8 haftalık düşük gebeliğim olmuştu. Son düşükten sonra translokasyon olduğunu öğrendik. Çok teşekkürler, hepimizin olumlu olur umarım
Ay hadi hayırlı bi şekilde gerçekleşir inşallah . Hepinize dua ediyorum kuzum . Allah daha fazla aratmasın . Benim de ilk denemem

Canım morfoloji düşük sebebi olabiliyor kalitesiz sperm ile döllenme olduğu için bu sonuç çıkıyor

Maşallah canım 13 yumurta çok iyi ilk tedavin mi benim tedavi de uzun protokol olacak 11 haziran da başlıyoruz nasipse
Evet canım ilk denemem olacak . Ocak ayında da 1 aşılama oldu negatif sonuçlandı . Onda da 6 yumurta vardı . Nasip demek ki bi türlü hamile kalamadım . 5 ay da klomen kullandım onda da bi sonuç alamadık . Uzun protokol bu havuz yöntemi dedikleri oluyor dimi. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak sonra dollenecek. 5 gün sonra da yerlestirme olur heralde . Yarın kontrol var konuşuruz büyük ihtimalle doktorla gidişatı.

Yok canım uzun protokol havuz işlemi değil adetin 18i günü lucrin iğne olcam sonra adetin 3. Günü başlıcam tedaviye

Yok canım uzun protokol havuz işlemi değil adetin 18i günü lucrin iğne olcam sonra adetin 3. Günü başlıcam tedaviye
Yine iğne kullanacaksin heralde. Benim bugünkü iğne baya acıttı . Çok küçük azıcık kanadı ama acisida hemen geçti . Sinek ısırığı gibi bişey zaten . Ama moral motivasyon bi düşüp bi yükseliyo. Bugün yine yerlerdeydim. Kendini psikolojik olarak iyi hazırla. Hemen hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten . İyi olacak inşallah

İnşAllah canım ya mart ayında negatif aldım nasip kısmet çok ara vermeden başladım tekrar

Mart ayında 9 yumurta toplandı 8 i olgundu 5 i döllendi ama 5.güne gitmedi 3.gün transfer oldu tutmadı

Canımm süper çok sevindim insallah hepsi sana bebek olsun hayırlısıyla darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…