- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Tebrik ederim canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın. Adetliyken sen de kaç yumurta görmüştü Dr Bi de amh kaçtıKızlaaaaaaaarbugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı @Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş
Ayy hadi hayırlı olsun canım . İnşallah tutunurlar .Beni de bugün aradılar 15 yumurtadan 12 si sağlıklı çıkmış. 9u döllenmiş şuan için hepsi iyiymiş c.tesi saat 10 da transfer var. Allah'ım çok şükür umarım tutar
hadi inşallah tutunacaklar onlar da . Allahım bol bebişli günlerimiz olsun . Havuz yöntemi nasıl bişey canım ben bilmiyorum onuÇok şükür benimde 2 tane yumurtam oluşmuş cuma yada cumartesi alcaklar.. Havuz yöntemi uygulicaz demişti inşallah sağlıklı olur hayırlısıyla kolaylaşır bu süreç
Geçen ayki adette tek yumurta vardı sağ tarafta . Bu ay adetin 2. Günü başladık yumurtadan bahsetmedi . Rahme baktı kanama durumuna falan baktı . Bugünkü kontrolde söyledi kaç yumurta olduğunu . Yaklaşık 13 tane gözüküyor ama geriden gelenler olabilir dedi kan aldılar e2 testi için . Cumartesi söyleyecekler . Pazartesi de yumurta toplama islemi olacak büyük ihtimalle . Amh değerimi hatırlamıyorum canım sonuçları hastanede unuttuk gidince isticez yazarım sanaTebrik ederim canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın. Adetliyken sen de kaç yumurta görmüştü Dr Bi de amh kaçtı senin
TeşekkürlerAyy hadi hayırlı olsun canım . İnşallah tutunurlar .kaç embriyo yerlestirecekler
5. Günü bekleyeceğiz dedi.Teşekkürlerhenüz onu konusmadik
İnşallah canm inşallahhadi inşallah tutunacaklar onlar da . Allahım bol bebişli günlerimiz olsun . Havuz yöntemi nasıl bişey canım ben bilmiyorum onu
Tebrik ederim daha güzel haberlerinizi alalım inşallahKızlaaaaaaaarbugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı @Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş
Masallah ,daha güzel haberlerinizi alalım inşallah sağlıkla geçsin inşallah transferinizBeni de bugün aradılar 15 yumurtadan 12 si sağlıklı çıkmış. 9u döllenmiş şuan için hepsi iyiymiş c.tesi saat 10 da transfer var. Allah'ım çok şükür umarım tutar
Haber aldıkça bize de yaz biz de öğrenelim sürecini . İnşallah hepsi güzel gelişirSelam kızlar benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 10 yumurta toplandı 2 si küçükmüş ama bakalm yarından itibaren haber verecekler inşallah sağlıklıdır hepsi
Amin inşallah. Yazarım tabiHaber aldıkça bize de yaz biz de öğrenelim sürecini . İnşallah hepsi güzel gelişir
Merhaba 8 yumurtam döllenmiş pazartesine ladar gelisim takip edilecek sonra dondurulacak inşallahAmin inşallah. Yazarım tabi
Merhaba canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, havuz yönteminde normal siklusta oluşan yumurtayı ilaçsız mı alacaklar yoksa yine ilaç kullanacak mısın?Çok şükür benimde 2 tane yumurtam oluşmuş cuma yada cumartesi alcaklar.. Havuz yöntemi uygulicaz demişti inşallah sağlıklı olur hayırlısıyla kolaylaşır bu süreç
Gözün aydın canım inşallah daha da iyi olacaklar . Rahim dinlendirme mi yapacaksınız. Neden dondurmaya karar verdinizMerhaba 8 yumurtam döllenmiş pazartesine ladar gelisim takip edilecek sonra dondurulacak inşallah
Merhaba, yazışmalarınızı okudum da, benim de eşimde morfoloji %2, daha önce bir dış gebelik geçirdim, şu anda da kimyasal gebelik geçiriyorum dün öğrendim. 1 tüp bebek denememiz var ilk denemede tutmadı üzerine doğal yolla hamile kaldım ama düşük yapıyorumMorfoloji var bizde %2 . Allahtan ümit kesilmez. Moral çok önemli stres yapma ini güzel sonuçlar alırsın
Öncelikle geçmiş olsun. Çok üzüldüm sizin adınızaMerhaba, yazışmalarınızı okudum da, benim de eşimde morfoloji %2, daha önce bir dış gebelik geçirdim, şu anda da kimyasal gebelik geçiriyorum dün öğrendim. 1 tüp bebek denememiz var ilk denemede tutmadı üzerine doğal yolla hamile kaldım ama düşük yapıyorumgenetik test yaptırdınız mı siz? Neden düşük yaşıyorum morfoloji yüzünden mi acaba çok korkmaya başladım, genetikte mi sorun var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?