• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önceden iki kimyasal bir 8 haftalık düşük gebeliğim var. Tedaviye başladık,bugün 11 yumurta toplandı. Eşimde translokasyon var, ngs yaptıracağız. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız🙏🏻
Benimde eşimde 13 14. genlerde translokasyon var düşüklerde var haliyle çok zor oluyor. inşallah bu tedaviden hayırlı sonuçlar alırsınız🤲🏻

Arkadaşlar merhaba Hepimize şifa sağlık diliyorum 🤗benim eşim azospermı(hıpoya bağlı azospermi ) 2 yıldır tedavi alıyoruz ,Bu yaz tese ameliyatı düşünüyoruz ,yonlendırebılecegınız bır kurum daha önce memmun kalan bı yer var midir yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Merhaba.tesekkurler. Hangi şehirdesiniz?

Ben de annemin yanında olmayı tercih ettim . Ama burda çok beğenilen bi doktor buldum çok şükür . Onla başladık iğnelere . Araştır daha zamanın var inşallah bulursun ankara büyük bi yer . Eminim çok iyi doktorlar vardır
Bursa’da mı yaptırıyorsunuz ? Ben de orayı araştırıyorum da nerde kime ve ne kadar yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ?

Bursa’da mı yaptırıyorsunuz ? Ben de orayı araştırıyorum da nerde kime ve ne kadar yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ?
Yok canım bursada yaşıyorum ama korona sebebiyle Malatya ya annemin yanına geldim. Malatya yaptırcam . Denizhan Deniz bey var burada baya ünlü .

Merhaba izmirdeyız ,1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık izmirde 9 aydırda celalettin peruda bu yıl artık şansımızı denemek istiyoruz yer araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben İzmir'de değilim ama burada arkadaşlar İzmir konusunda bilgisi olduğunda mutlaka cevap yazarlar canım sana.

Merhaba kızlar. Mart ayında negatif bir denemem oldu baştan sona saçma bir tedaviydi. İkinci tedavi için Adana da Bülent haydardedeoğlu na gittim. Bana takviye ilaçlar verdi yumurta kalitesi için balık yağı biesteron demir ilacı vs öncelikle yumurta kalitesini artıralım temmuz ayında uzun protokol tüp bebek yapacaz dedi merakla bekliyorum
Merhaba sizinle konuşmuştuk daha önce. umarım iyi olur.. neler verdi özelden yazabilir misiniz bana?

Merhaba sizinle konuşmuştuk daha önce. umarım iyi olur.. neler verdi özelden yazabilir misiniz bana?
Tabiki hanımefendi buradan da yazabilirim sıkıntı değil sanırım biesteron verdi balık yağı verdi d vitamini verdi q10 verdi canım uzun protokol yapacaz dedi

Kızlaaaaaaaar:rolleyes: bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş :KK9: 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı :KK71:@Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş :KK48:

Kızlaaaaaaaar:rolleyes: bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş :KK9: 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı :KK71:@Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş :KK48:
Tebrik ederim canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın. Adetliyken sen de kaç yumurta görmüştü Dr Bi de amh kaçtı senin

Hayırlı Olsun canım umarım hiç problemsiz atlatırsın süreci 😘

Maşallah çok iyi inşallah hep böyle olumlu gider süreç. Teşekkür ederim aydınlattığın için beni de😊

Back