- 2 Ağustos 2018
- 92
- 118
- 43
- 33
Tekrar test yapmadılar Perşembe günü 841 di. Büyük ihtimalle artmıştır.Maşallah canım e2 değerin kaçtı en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar test yapmadılar Perşembe günü 841 di. Büyük ihtimalle artmıştır.Maşallah canım e2 değerin kaçtı en son
Benimde eşimde 13 14. genlerde translokasyon var düşüklerde var haliyle çok zor oluyor. inşallah bu tedaviden hayırlı sonuçlar alırsınızÖnceden iki kimyasal bir 8 haftalık düşük gebeliğim var. Tedaviye başladık,bugün 11 yumurta toplandı. Eşimde translokasyon var, ngs yaptıracağız. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız
Merhaba.tesekkurler. Hangi şehirdesiniz?Arkadaşlar merhaba Hepimize şifa sağlık diliyorum benim eşim azospermı(hıpoya bağlı azospermi ) 2 yıldır tedavi alıyoruz ,Bu yaz tese ameliyatı düşünüyoruz ,yonlendırebılecegınız bır kurum daha önce memmun kalan bı yer var midir yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Çok teşekkürler Bizde de 4. Ve 7. kromozomlarda translokasyon var. Siz tedavi denediniz mi?Benimde eşimde 13 14. genlerde translokasyon var düşüklerde var haliyle çok zor oluyor. inşallah bu tedaviden hayırlı sonuçlar alırsınız
merhaba uludağ ünide tüp bebek için mi gidiyorsunuzben de varımmmmm
merhaba uludağ ünide tüp bebek için mi gidiyorsunuz
Merhaba izmirdeyız ,1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık izmirde 9 aydırda celalettin peruda bu yıl artık şansımızı denemek istiyoruz yer araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimMerhaba.tesekkurler. Hangi şehirdesiniz?
Bursa’da mı yaptırıyorsunuz ? Ben de orayı araştırıyorum da nerde kime ve ne kadar yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ?Ben de annemin yanında olmayı tercih ettim . Ama burda çok beğenilen bi doktor buldum çok şükür . Onla başladık iğnelere . Araştır daha zamanın var inşallah bulursun ankara büyük bi yer . Eminim çok iyi doktorlar vardır
Yok canım bursada yaşıyorum ama korona sebebiyle Malatya ya annemin yanına geldim. Malatya yaptırcam . Denizhan Deniz bey var burada baya ünlü .Bursa’da mı yaptırıyorsunuz ? Ben de orayı araştırıyorum da nerde kime ve ne kadar yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ?
Evet denedik ngs şart oluyor zaten translokasyon olunca ama ngsden normal gelende de düşük yaptım ben nedeni bulunamadı, denemeye devam ediyoruz o yüzdenÇok teşekkürler Bizde de 4. Ve 7. kromozomlarda translokasyon var. Siz tedavi denediniz mi?
Anladım inşallah tutar hayırlısı olsunYok canım bursada yaşıyorum ama korona sebebiyle Malatya ya annemin yanına geldim. Malatya yaptırcam . Denizhan Deniz bey var burada baya ünlü .
Ben İzmir'de değilim ama burada arkadaşlar İzmir konusunda bilgisi olduğunda mutlaka cevap yazarlar canım sana.Merhaba izmirdeyız ,1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık izmirde 9 aydırda celalettin peruda bu yıl artık şansımızı denemek istiyoruz yer araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba sizinle konuşmuştuk daha önce. umarım iyi olur.. neler verdi özelden yazabilir misiniz bana?Merhaba kızlar. Mart ayında negatif bir denemem oldu baştan sona saçma bir tedaviydi. İkinci tedavi için Adana da Bülent haydardedeoğlu na gittim. Bana takviye ilaçlar verdi yumurta kalitesi için balık yağı biesteron demir ilacı vs öncelikle yumurta kalitesini artıralım temmuz ayında uzun protokol tüp bebek yapacaz dedi merakla bekliyorum
Tabiki hanımefendi buradan da yazabilirim sıkıntı değil sanırım biesteron verdi balık yağı verdi d vitamini verdi q10 verdi canım uzun protokol yapacaz dediMerhaba sizinle konuşmuştuk daha önce. umarım iyi olur.. neler verdi özelden yazabilir misiniz bana?
Canım bugün güzel haberleri almissindir umarım. Gittin mi doktora ne dediBugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir ağrı şikayetim yok. İki gün sonra ne olduğununun ogrenicem umarım herşey güzel gider.
Tebrik ederim canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın. Adetliyken sen de kaç yumurta görmüştü Dr Bi de amh kaçtı seninKızlaaaaaaaar bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı @Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş
Hayırlı Olsun canım umarım hiç problemsiz atlatırsın süreciKızlaaaaaaaar bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı @Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş
Maşallah çok iyi inşallah hep böyle olumlu gider süreç. Teşekkür ederim aydınlattığın için beni deKızlaaaaaaaar bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı @Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş