- 22 Kasım 2014
- 64
- 63
- 88
- 32
Taze transfer yapmıyor doktorum dondurulmuş embriyo transferinde başarının daha iyi olacağını söylediGözün aydın canım inşallah daha da iyi olacaklar . Rahim dinlendirme mi yapacaksınız. Neden dondurmaya karar verdiniz
İnşallah hangisinde tutacaksa onda olsun . Benim doktor bişey demedi dondurulmuş ya da hemen transferden söz etmedi . Pazartesi yumurta toplamada konuşuruz heraldeTaze transfer yapmıyor doktorum dondurulmuş embriyo transferinde başarının daha iyi olacağını söyledi
Rabbim yüzünü güldürsün canım kaç yumurta varmış e2 değerin kaçtıKizlaarr bugün kontrol vardı . Gittim sonuncu iğneyi de yaptılar. Bu gece yapilacak 2 tane catlatma iğnesi verdi . Yumurtalar güzel gelişmiş pazartesi saat 10 gibi toplama işlemi yaparız dedi . Corasprin ve duphaston yazdı pazartesi yanında getir dedi. Pazartesi günü yine yazarım . Süreç çok heyecanlı geçiyor yeni başlayacak olanlara fikir olur.
Sorsan da söylemiyorlar canım hemşire iyiyse iyi diyor takılma :)ayyyy resmen e2 değerini sormayı unuttum ben yaa. heyecandan mesleğimi bile unuttum valla doktora diyemedim . Gelişimleri çok iyi yumurtaların dedi ben de hiç bişey soramadim
ayyyy resmen e2 değerini sormayı unuttum ben yaa. heyecandan mesleğimi bile unuttum valla doktora diyemedim . Gelişimleri çok iyi yumurtaların dedi ben de hiç bişey soramadim
Yerinizde olsam beklemezdim oruç sıhhattir o yüzden belki vücut daha düzenli çalışıyordur sizi yanıltmak istemem elbette içinizde ki sesi dinleyinKızlar bugün adet oldum.Bir gün daha bekleyemedi
Sanırım haziranda alıyorlar gibi. Transfer olucam ama adetin kaçıncı günü ilaçlar başlıyor. Bugün 1. Gün yarın 2. pazartesi 3.gün oluyo adetimin. Geç kalınır mıtransfer aşamasında olan varsa bilgi verirmisiniz. Birde sizden fikir alıyım. Acaba bir ay daha beklesemmi. Ramazan malum uyku düzeni bozuldu yeme içme bozuldu kendime iyi bakamadım gibi geliyo. Biraz beslenmeme dikkat etsem mi. Yada olcagı varsa zaten olur mu. Ne yapsam bilemedim. Heyecan sardı şuan
Umarim hayirli guzel sonuçlar alirsiniz.Kizlaarr bugün kontrol vardı . Gittim sonuncu iğneyi de yaptılar. Bu gece yapilacak 2 tane catlatma iğnesi verdi . Yumurtalar güzel gelişmiş pazartesi saat 10 gibi toplama işlemi yaparız dedi . Corasprin ve duphaston yazdı pazartesi yanında getir dedi. Pazartesi günü yine yazarım . Süreç çok heyecanlı geçiyor yeni başlayacak olanlara fikir olur.
Ay ne güzel heyecanlar,inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun..Kizlaarr bugün kontrol vardı . Gittim sonuncu iğneyi de yaptılar. Bu gece yapilacak 2 tane catlatma iğnesi verdi . Yumurtalar güzel gelişmiş pazartesi saat 10 gibi toplama işlemi yaparız dedi . Corasprin ve duphaston yazdı pazartesi yanında getir dedi. Pazartesi günü yine yazarım . Süreç çok heyecanlı geçiyor yeni başlayacak olanlara fikir olur.
Ne güzel sona gelmişsin, inşallah bebişin tutunur sana sıkı sıkı. Burdan güzel haberlerini duyarız..Bugün transferim yapıldı sonuç bekleye başladım
Geç olmaz canım. Ben adetimin 4. Günü gittim o gün başladık tedaviye. Ertelemeni önermem. Git görüş baslayalim derlerse de vakit kaybetme derim. Herşey gönlünce olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinKızlar bugün adet oldum.Bir gün daha bekleyemedi
Sanırım haziranda alıyorlar gibi. Transfer olucam ama adetin kaçıncı günü ilaçlar başlıyor. Bugün 1. Gün yarın 2. pazartesi 3.gün oluyo adetimin. Geç kalınır mıtransfer aşamasında olan varsa bilgi verirmisiniz. Birde sizden fikir alıyım. Acaba bir ay daha beklesemmi. Ramazan malum uyku düzeni bozuldu yeme içme bozuldu kendime iyi bakamadım gibi geliyo. Biraz beslenmeme dikkat etsem mi. Yada olcagı varsa zaten olur mu. Ne yapsam bilemedim. Heyecan sardı şuan
İğneyle başlamadı mı . Bana adetin 2.günü gonal-f verdi bugüne kadar devam etti 8 gün falan oldu . Şimdi bu gece için 2 adet çatlama iğnesi verdi . Klomeni bana normal düşündüğüm zaman veriyorDu doktorum . Devlette mi yaptiriryorsunUmarim hayirli guzel sonuçlar alirsiniz.
Bugün bende ilk kez gittim tup bebege baslamak için kan tahlihlerimi rahim filmi vs herseyi götürdüm ultrasonda sadece tek yumurta görüldü cook ama cook üzüldüm klomen
Biosteron
Femara
Fostimon ilaclarini verdi takviye edici birde maxiper vermiş henuz onu almadim. Haftaya cuma gel kontrol edelim dedi tek yumurtam var ve dolu olma ihtimali %20. Bir ay daha beklesemiydim dedim keske belli gelecek ay daha fazla olurdu. Onceden 5 6 tane oluyordu 1 dusmesi beni cok uzdu. Benimde umarim sizin kadar yumurtam olur
12 gün sonra mutlu haberlerle gel inşallah . Kaç embriyo yerlestirildi canimBugün transferim yapıldı sonuç bekleye başladım
Amin .Ay ne güzel heyecanlar,inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun..
Daha once yazmistim ama o kadar cok mesaj varki bazem isimler karisiyor olabilir. Daha once dedigim gibi denizli ozel saglik hastanesi yunus aydin beye gidiyorum. valla igne var ilaclardan fostoman igne 2 adet o da. kontrole gitmeden bir gun once ve o gun olucam oyle yazmislae liste verdiler cunku birde maxiper adli bir bitkisel ilac yazdi vitamin takviyesi bir nevi alamadim daha baya pahali. Bende hep sizlerin yazdıklarını okuyorum gonal f cok duydum bana yazmadi belki tek yumurta diye dirİğneyle başlamadı mı . Bana adetin 2.günü gonal-f verdi bugüne kadar devam etti 8 gün falan oldu . Şimdi bu gece için 2 adet çatlama iğnesi verdi . Klomeni bana normal düşündüğüm zaman veriyorDu doktorum . Devlette mi yaptiriryorsun
Evet canım çok karışıyor kimin ne yaptığını unutuyoruz. Aslında gonal-f yumurtalar henüz gelişmeden adetin 2. yada 3. Günü başlanan bi iğne göbekten vuruluyor . Benim de hep duyduğum gonal-f Di. Sonuçta hiçbirimiz doktor diiliz prosedür nedir neler kullanılır pek bi bilgimiz yok belki başka bi şekilde yol almak istemiştir sana uygun maddi manevi yormayacak bişey tercih etmiştir . Ama bildiğim kadarıyla normal bi kadında zaten tek yumurta olur her ay bu hormon ilaçlariyla o ayki yumurta rezervleri uyarılarak diğerlerinin de büyümesi sağlanır . Bi de şu ek takviyeler için söylemişti bana doktorum tutunacak olan sen ne kullanırsan kullan ya da kullanma zaten tutunur demişti ben multivitamin alayım mı diyince. Ama senin tek yumurtaymis o yüzden kullanmada fayda olabilir . Ya belki de o ilaçlarla çoğalacakDaha once yazmistim ama o kadar cok mesaj varki bazem isimler karisiyor olabilir. Daha once dedigim gibi denizli ozel saglik hastanesi yunus aydin beye gidiyorum. valla igne var ilaclardan fostoman igne 2 adet o da. kontrole gitmeden bir gun once ve o gun olucam oyle yazmislae liste verdiler cunku birde maxiper adli bir bitkisel ilac yazdi vitamin takviyesi bir nevi alamadim daha baya pahali. Bende hep sizlerin yazdıklarını okuyorum gonal f cok duydum bana yazmadi belki tek yumurta diye dir
Bebislerin tutunur o zaman inşallah canımAmin .hepimiz inşallah çift embriyo yerleştirecek doktor inşallah ikisi de tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?