• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaaaaaar:rolleyes: bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş :KK9: 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı :KK71:@Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş :KK48:
Tebrik ederim canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın. Adetliyken sen de kaç yumurta görmüştü Dr Bi de amh kaçtı

Çok şükür benimde 2 tane yumurtam oluşmuş cuma yada cumartesi alcaklar.. Havuz yöntemi uygulicaz demişti inşallah sağlıklı olur hayırlısıyla kolaylaşır bu süreç

Çok şükür benimde 2 tane yumurtam oluşmuş cuma yada cumartesi alcaklar.. Havuz yöntemi uygulicaz demişti inşallah sağlıklı olur hayırlısıyla kolaylaşır bu süreç
hadi inşallah tutunacaklar onlar da . Allahım bol bebişli günlerimiz olsun . Havuz yöntemi nasıl bişey canım ben bilmiyorum onu

Tebrik ederim canım inşallah daha güzel sonuçlar alırsın. Adetliyken sen de kaç yumurta görmüştü Dr Bi de amh kaçtı senin
Geçen ayki adette tek yumurta vardı sağ tarafta . Bu ay adetin 2. Günü başladık yumurtadan bahsetmedi . Rahme baktı kanama durumuna falan baktı . Bugünkü kontrolde söyledi kaç yumurta olduğunu . Yaklaşık 13 tane gözüküyor ama geriden gelenler olabilir dedi kan aldılar e2 testi için . Cumartesi söyleyecekler . Pazartesi de yumurta toplama islemi olacak büyük ihtimalle . Amh değerimi hatırlamıyorum canım sonuçları hastanede unuttuk gidince isticez yazarım sana

hadi inşallah tutunacaklar onlar da . Allahım bol bebişli günlerimiz olsun . Havuz yöntemi nasıl bişey canım ben bilmiyorum onu
İnşallah canm inşallah 🤲🏻 havuz yöntemi her ay yumurtalarını toplayıp dölleyip bekletiyolar

Kızlaaaaaaaar:rolleyes: bugün doktor kontrolüm vardı yaklaşık 13 tane yumurta gördü gelişimleri çok iyi dedi. Kasık ağrım falan hiç olmadı bu kez beklemiyordum bu kadar yumurta ama gelişmiş :KK9: 2 iğneye çıkardı biri gonal-f devam. diğeri yumurtanın erken çatlamasını engellemek içinmiş. Muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşir dedi . Çok heyecanlı :KK71:@Birgaripbeste sordum pıhtı şeklindeki kanamayı. Fazla adet kanaman var o yüzden pıhtı şeklinde düşer dedi. Bu kan pıhtılaşması olduğun anlama gelmez sadece adet kanamanın fazla olduğu anlama gelir dedi. Tabi rahimde kist miyom vb. falan yoksa . Normalmiş :KK48:
Tebrik ederim daha güzel haberlerinizi alalım inşallah 🤗🤗

Merhaba canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, havuz yönteminde normal siklusta oluşan yumurtayı ilaçsız mı alacaklar yoksa yine ilaç kullanacak mısın?

Merhaba, benim de 11 yumurta toplanmıştı, 8 i olgunmuş ve işleme alınmış, 5 embriyom var şu an. 3. gün bugündü, 5. Günü bekliyoruz. Kalan olursa tümü genetiğe gidecek translokasyon sebebiyle.

Morfoloji var bizde %2 . Allahtan ümit kesilmez. Moral çok önemli stres yapma ini güzel sonuçlar alırsın
Merhaba, yazışmalarınızı okudum da, benim de eşimde morfoloji %2, daha önce bir dış gebelik geçirdim, şu anda da kimyasal gebelik geçiriyorum dün öğrendim. 1 tüp bebek denememiz var ilk denemede tutmadı üzerine doğal yolla hamile kaldım ama düşük yapıyorum 😔 genetik test yaptırdınız mı siz? Neden düşük yaşıyorum morfoloji yüzünden mi acaba çok korkmaya başladım, genetikte mi sorun var diye 😢

Kızlar ben 3 ay önce ilk transferimi olmuştum, 8 tane 5. Gün embriyosu oluştu ama ilk transfer tutmadı, üzerine bu ay doğal yolla hamile kaldım ama dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim, düşük yapıyorum 😔 Genetik test yaptırıcaz eşimle, dondurulmuş embriyoların transferi öncesinde.

Merhaba, yazışmalarınızı okudum da, benim de eşimde morfoloji %2, daha önce bir dış gebelik geçirdim, şu anda da kimyasal gebelik geçiriyorum dün öğrendim. 1 tüp bebek denememiz var ilk denemede tutmadı üzerine doğal yolla hamile kaldım ama düşük yapıyorum 😔 genetik test yaptırdınız mı siz? Neden düşük yaşıyorum morfoloji yüzünden mi acaba çok korkmaya başladım, genetikte mi sorun var diye 😢
Öncelikle geçmiş olsun. Çok üzüldüm sizin adınıza :( rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bi gebelik nasip etsin 🤲 Morfoloji yüzünden olduğunu zannetmiyorum. Embriyo genetik yaptırdık sadece biz. Kaç haftalıktı? Bende tüple bi kez boş gebelik yaşadım. Daha önce olumsuz olan denemelerimde embriyo 3. Gündü. Geriye kalan 2 embriyom vardı çözüp 5 e gitmesini bekledik gitmedi. Tekrar opu yapıldı embriyoların 5 e gitmesi beklendi. Çok şükür gitti 4 tanesi bunun 2 sini genetiğe yolladım temiz geldi. Şimdi transfer olacam eğer yine olumsuz olursa histereskopi olucam ☹️

Back