- 3 Mayıs 2020
- 407
- 2.866
- 63
Canim benim hasimoto tiroidim var insilin direncim var onlardan bahsettim. Bana dediği normalde ultrasonda baktigimizda 14 16 tane folikul olmasi lazim ama 1 tane görünüyor dedi. Rezerv tukeniyor dedi. Havuz yontemi yapicaz dedi bende yaz tatili varken tup bebek olurum diyordum ama sene sonunu bulacak sanki trasnfer. Çalisirken izin almak gitmek gelmek kolay olamayacak ama olsun.Evetc
Evet canım çok karışıyor kimin ne yaptığını unutuyoruz. Aslında gonal-f yumurtalar henüz gelişmeden adetin 2. yada 3. Günü başlanan bi iğne göbekten vuruluyor . Benim de hep duyduğum gonal-f Di. Sonuçta hiçbirimiz doktor diiliz prosedür nedir neler kullanılır pek bi bilgimiz yok belki başka bi şekilde yol almak istemiştir sana uygun maddi manevi yormayacak bişey tercih etmiştir . Ama bildiğim kadarıyla normal bi kadında zaten tek yumurta olur her ay bu hormon ilaçlariyla o ayki yumurta rezervleri uyarılarak diğerlerinin de büyümesi sağlanır . Bi de şu ek takviyeler için söylemişti bana doktorum tutunacak olan sen ne kullanırsan kullan ya da kullanma zaten tutunur demişti ben multivitamin alayım mı diyince. Ama senin tek yumurtaymis o yüzden kullanmada fayda olabilir . Ya belki de o ilaçlarla çoğalacak
Biz ya Allaj baslayalim dedik demesine ama bakalim biz nerede pes edicez. Bugün basladim ilaclari almaya haftaya cuma gidicem kontrole bakalim neler olacak hepimizin hayirli haberler almasi için dua ediyorum.