- 2 Ağustos 2018
- 92
- 118
- 43
- 33
Rica ederimEczacıya danışıp alayım ben de . Gerçi şu an iğnelere başladık ama yine de alsam iyi olur . Yumurta kalitesi için . Çok teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimEczacıya danışıp alayım ben de . Gerçi şu an iğnelere başladık ama yine de alsam iyi olur . Yumurta kalitesi için . Çok teşekkür ederim canım
Bende de aynı şey var ama inan hiç aklıma gelmemişti, öğrenirsen bana da haber edersin:) Ben de üç gen heterezigot cok önemli olanlar değil, ama yinede iğne önerdi doktorlar. Sen baktırdın mı genetiğe ve bu kan pıhtılaşmasına ?Ben içiyorum 2,5 litre . 1litrelik şişe aldım onu yanımdan ayırmadan taşıyorum . Öyle olunca kolay içiliyor . Bana sadece folik asit kullanabilirsin dedi o yüzden ben de başka bişey sormadım . Ama merak ettiğim başka bi konu var. Benim adetim afedersin biraz pıhtılı oluyor . Acaba bu hamilelikte de pıhtılaşma yapar mı . Gittiğimde doktora sorcam tabi ama belki biliyorsundur .
Baktırmadım canım . Doktor gerekli görmedi o ancak düşük yaptiysan yada bi hastalık veya ameliyat gecirdiysen yaparız dedi . O yüzden yapmadık. Gidince bu pihtilasma olayını mutlaka sorcam. Acayip taktım kafama . Bide bu gün bi hüzün çöktü bana . Olmayacak gibi bi his . Kötü hissediyorum .iğnenin henüz 2.gunundeyim. gittikçe artacak sanırım bu kötü hisBende de aynı şey var ama inan hiç aklıma gelmemişti, öğrenirsen bana da haber edersin:) Ben de üç gen heterezigot cok önemli olanlar değil, ama yinede iğne önerdi doktorlar. Sen baktırdın mı genetiğe ve bu kan pıhtılaşmasına ?
Canım bol su yumurta kaliteni artırır bol su içEvet genel anesteziyle yapılıyor . Okuduğum yorumlarda kimse çok ağrıdan bahsetmemişti. Ben de su içme olayını soracaktım . Acaba şimdi iğne kullanırken bol su içmenin bi sakıncası olur mu . İlacın etkisini azaltir mi diye . Yoksa saçma mi düşünüyorum
Canım arı sütü bal polen karışımı kesinlikle yeBaktırmadım canım . Doktor gerekli görmedi o ancak düşük yaptiysan yada bi hastalık veya ameliyat gecirdiysen yaparız dedi . O yüzden yapmadık. Gidince bu pihtilasma olayını mutlaka sorcam. Acayip taktım kafama . Bide bu gün bi hüzün çöktü bana . Olmayacak gibi bi his . Kötü hissediyorum .iğnenin henüz 2.gunundeyim. gittikçe artacak sanırım bu kötü his
Bence güzel düşün güzel olsun ben de çok emek verdim bu yolda boşver artık desemde umut oldukça devam ediyor buluyorum kendimi hep, hormon alıyoruz o biraz etkiliyor psikolojiyi ondan olmuş olabilir canım ruh halindeki değişmeler geçici inşallah. Belki doktorun zaten kan sulandırıcı başlatacaktır transferden sonra ya da gerekmiyorsa zaten kullanmamak daha iyi hergün iğne yapıyorsun sonuçta.Güzel haberler veririz hepimiz birbirimize umarım, hepimiz için hayırlısı olsun kucaklarımız dolsun inşallahBaktırmadım canım . Doktor gerekli görmedi o ancak düşük yaptiysan yada bi hastalık veya ameliyat gecirdiysen yaparız dedi . O yüzden yapmadık. Gidince bu pihtilasma olayını mutlaka sorcam. Acayip taktım kafama . Bide bu gün bi hüzün çöktü bana . Olmayacak gibi bi his . Kötü hissediyorum .iğnenin henüz 2.gunundeyim. gittikçe artacak sanırım bu kötü his
Biesteronu hiç duymamıştım canım ne için kullanılıyor ismi hormonsal bişey gibi geldiBen temmuzda başlıcam tedaviye şuan biesteron kullanıyorum balık yağı kullanıyorum vitamin kullanıyorum d vitamini düşük 15 güne bir de onu kullanıyorum kaliteyi artırmak için. Temmuz da da arı sütü bal polen karışımı yicem
Düşünüyorum umutla uyanıyorum . Sonra engel olamıyorum ya negatif olursa diye . Tabi her ihtimal var sonuçta doktor da dedi %50 şans diye ama olumsuz olmasından acayip korkmaya başladım . İnşallah yarına kadar düzelirim . Kendimi biraz motive etmeliyim . Yarin daha iyi olcamBence güzel düşün güzel olsun ben de çok emek verdim bu yolda boşver artık desemde umut oldukça devam ediyor buluyorum kendimi hep, hormon alıyoruz o biraz etkiliyor psikolojiyi ondan olmuş olabilir canım ruh halindeki değişmeler geçici inşallah. Belki doktorun zaten kan sulandırıcı başlatacaktır transferden sonra ya da gerekmiyorsa zaten kullanmamak daha iyi hergün iğne yapıyorsun sonuçta.Güzel haberler veririz hepimiz birbirimize umarım, hepimiz için hayırlısı olsun kucaklarımız dolsun inşallah
Çarşamba günü alayım onu da . İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla gelirizCanım arı sütü bal polen karışımı kesinlikle ye
Yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için kullanılıyor canımBiesteronu hiç duymamıştım canım ne için kullanılıyor ismi hormonsal bişey gibi geldi
Canım ben de genesis max diye bir vitamin kullanıyorum balık yağı diye geçiyor o da etkili olur mu acaba her gün de d vitamini damlatıyorum ekmeğe o şekilde tüketiyorumYumurta sayısını ve kalitesini artırmak için kullanılıyor canım
Tamam canım çok sağol böyle yeni şeyler öğreniyoruz çok iyi oluyorYumurta sayısını ve kalitesini artırmak için kullanılıyor canım
Bunların hepsi normal aslında tüp bebek yaptırmış herkes yaşamıştır bence. Sanırım teslimiyetçi olmak en iyi geleni bu süreçte, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir-i ilahi. Bugün daha iyisindir inşallah canımDüşünüyorum umutla uyanıyorum . Sonra engel olamıyorum ya negatif olursa diye . Tabi her ihtimal var sonuçta doktor da dedi %50 şans diye ama olumsuz olmasından acayip korkmaya başladım . İnşallah yarına kadar düzelirim . Kendimi biraz motive etmeliyim . Yarin daha iyi olcam
Daha iyi uyandım akşam doğru negatif bi düşünce yükleniyor sabah geçiyor . Şimdi çok daha iyiyim . İgnemi yaptim her şey yolunda . Akşama doğru yine yazarım kızlar benim moralim çok bozuk diyeBunların hepsi normal aslında tüp bebek yaptırmış herkes yaşamıştır bence. Sanırım teslimiyetçi olmak en iyi geleni bu süreçte, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir-i ilahi. Bugün daha iyisindir inşallah canım
Allah bağışlasın canım. İnşallah ikinciye de kavusursun. İkisini de ankarada mi yaptırdın tüp bebeklerin . Burada bi kaç kişi vardı ankarada yaptıran . İnşallah hepimiz pozitif i duyarız .Merhabalar kızlar ben de 2 aşılama 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım şu an 6 yaşında oldu kızım 38 yaşındayım. Sonrasında 1 kez dondurulmuş tedavisi oldum malesef tutunamadı... 38 yaşındayım ileride keşke demek istemiyorum gene olmazsa da denedim ama olmadı derim en azından... Temmuz ayında bir kez daha denemek istiyorum ankarada merkez arayışı içindeyim kafam karmakarışık.. Sizlerin de tedavisi başlamış inşallah pozitif sonucu alırsınız
Daha iyi uyandım akşam doğru negatif bi düşünce yükleniyor sabah geçiyor . Şimdi çok daha iyiyim . İgnemi yaptim her şey yolunda . Akşama doğru yine yazarım kızlar benim moralim çok bozuk diye
Amin canım. İstanbul memorial de oldu kızım.. Kalacak yer uzaklık vs derken oraya gidemeyeceğim.... Ankarada annem var rahat rahat kalırım diyorum ama merkezlerden çok çok memnun olan yokAllah bağışlasın canım. İnşallah ikinciye de kavusursun. İkisini de ankarada mi yaptırdın tüp bebeklerin . Burada bi kaç kişi vardı ankarada yaptıran . İnşallah hepimiz pozitif i duyarız .