Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir ağrı şikayetim yok. İki gün sonra ne olduğununun ogrenicem umarım herşey güzel gider.
[/QUOTE
okuyunca ben heyecanlandım canım inşallah sağlıkla döllenme gerceklesır. Sanki benimki toplanmış gibi hissettim. Kaç yumurtan gelisti
11-13 000 arasında değişiyor canım. Çok tüp bebek merkezine sordum ben. Yumurta dondurma işlemi yaparsanız da 15 e kadar çıkıyor. Tabi daha pahali olan yerler de var ama ortalama fiyat böyle benim bildiğim yerlerdeKızlar merhabalar ortalama tüp bebek fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi? Yani konuya cok yabanciyim bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Ben de annemin yanında olmayı tercih ettim . Ama burda çok beğenilen bi doktor buldum çok şükür . Onla başladık iğnelere . Araştır daha zamanın var inşallah bulursun ankara büyük bi yer . Eminim çok iyi doktorlar vardırAmin canım. İstanbul memorial de oldu kızım.. Kalacak yer uzaklık vs derken oraya gidemeyeceğim.... Ankarada annem var rahat rahat kalırım diyorum ama merkezlerden çok çok memnun olan yok
Çok şükür canım kaç yumurta çıktıBugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir ağrı şikayetim yok. İki gün sonra ne olduğununun ogrenicem umarım herşey güzel gider.
12 15 arası canımKızlar merhabalar ortalama tüp bebek fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi? Yani konuya cok yabanciyim bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Canım benim bugün embriyo transferim yapıldı. 15.000 tuttu toplamda. Tutmaması halinde 6900 TL daha ödeyip ikinci şans vereceğiz. Ama dondurulmuş embriyo olursa ikinci deneme için sadece 3000 TL ödüyorsun.Kızlar merhabalar ortalama tüp bebek fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi? Yani konuya cok yabanciyim bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Ankarada başkent, anatolia, bahçeci en çok tercih edilenler sanırım.İnşallah doğru merkeze karar verirsiniz ikinci evladınıza kavuşursunuz.Amin canım. İstanbul memorial de oldu kızım.. Kalacak yer uzaklık vs derken oraya gidemeyeceğim.... Ankarada annem var rahat rahat kalırım diyorum ama merkezlerden çok çok memnun olan yok
Çok iyi bir sayı ben den 6 tane topşanabilmişti. İnşallah çok kaliteli embriyolarınız olur15 yumurtam toplandı.
Çok teşekkür ederim evet araştırıyorum gerçekten de çok zor merkeze doktora karar vermekAnkarada başkent, anatolia, bahçeci en çok tercih edilenler sanırım.İnşallah doğru merkeze karar verirsiniz ikinci evladınıza kavuşursunuz.
İnşallah güzel haberlerini alırız. Sen hangi şehirdeydinBen de annemin yanında olmayı tercih ettim . Ama burda çok beğenilen bi doktor buldum çok şükür . Onla başladık iğnelere . Araştır daha zamanın var inşallah bulursun ankara büyük bi yer . Eminim çok iyi doktorlar vardır
Maşallah canım e2 değerin kaçtı en son15 yumurtam toplandı.
11-13 000 arasında değişiyor canım. Çok tüp bebek merkezine sordum ben. Yumurta dondurma işlemi yaparsanız da 15 e kadar çıkıyor. Tabi daha pahali olan yerler de var ama ortalama fiyat böyle benim bildiğim yerlerde
12 15 arası canım
Teşekkür ederim kızlar En kısa zamanda evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız insallahCanım benim bugün embriyo transferim yapıldı. 15.000 tuttu toplamda. Tutmaması halinde 6900 TL daha ödeyip ikinci şans vereceğiz. Ama dondurulmuş embriyo olursa ikinci deneme için sadece 3000 TL ödüyorsun.
Tüp bebek tedavisi 7500
İlaçlar 3000-3500
Embriyo dondurma 1200
İkinci deneme (dondurulmuş embriyo varsa) 3000
Fiyatlar böyleydi benim gittiğim yerde
11-13 000 arasında değişiyor canım. Çok tüp bebek merkezine sordum ben. Yumurta dondurma işlemi yaparsanız da 15 e kadar çıkıyor. Tabi daha pahali olan yerler de var ama ortalama fiyat böyle benim bildiğim yerlerde
Bizden 1200 istediler sadece embriyo dondurmatek başına yumurta dondurmanın fiyatı nedir acaba
Malatyadayim canım ben annemin yanında bursada yaşıyorum .İnşallah güzel haberlerini alırız. Sen hangi şehirdeydin