• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhabalar 🍀 ortalama tüp bebek fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi? Yani konuya cok yabanciyim bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Bugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Çok şükür korktuğum gibi olmadı hiçbir ağrı şikayetim yok. İki gün sonra ne olduğununun ogrenicem umarım herşey güzel gider.
[/QUOTE
okuyunca ben heyecanlandım canım inşallah sağlıkla döllenme gerceklesır. Sanki benimki toplanmış gibi hissettim. Kaç yumurtan gelisti

Kızlar merhabalar 🍀 ortalama tüp bebek fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi? Yani konuya cok yabanciyim bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.
11-13 000 arasında değişiyor canım. Çok tüp bebek merkezine sordum ben. Yumurta dondurma işlemi yaparsanız da 15 e kadar çıkıyor. Tabi daha pahali olan yerler de var ama ortalama fiyat böyle benim bildiğim yerlerde

Amin canım🙏🙏. İstanbul memorial de oldu kızım.. Kalacak yer uzaklık vs derken oraya gidemeyeceğim.... Ankarada annem var rahat rahat kalırım diyorum ama merkezlerden çok çok memnun olan yok :KK43:
Ben de annemin yanında olmayı tercih ettim . Ama burda çok beğenilen bi doktor buldum çok şükür . Onla başladık iğnelere . Araştır daha zamanın var inşallah bulursun ankara büyük bi yer . Eminim çok iyi doktorlar vardır

Canım benim bugün embriyo transferim yapıldı. 15.000 tuttu toplamda. Tutmaması halinde 6900 TL daha ödeyip ikinci şans vereceğiz. Ama dondurulmuş embriyo olursa ikinci deneme için sadece 3000 TL ödüyorsun.
Tüp bebek tedavisi 7500
İlaçlar 3000-3500
Embriyo dondurma 1200
İkinci deneme (dondurulmuş embriyo varsa) 3000
Fiyatlar böyleydi benim gittiğim yerde

Amin canım🙏🙏. İstanbul memorial de oldu kızım.. Kalacak yer uzaklık vs derken oraya gidemeyeceğim.... Ankarada annem var rahat rahat kalırım diyorum ama merkezlerden çok çok memnun olan yok :KK43:
Ankarada başkent, anatolia, bahçeci en çok tercih edilenler sanırım.İnşallah doğru merkeze karar verirsiniz ikinci evladınıza kavuşursunuz.

Ben de annemin yanında olmayı tercih ettim . Ama burda çok beğenilen bi doktor buldum çok şükür . Onla başladık iğnelere . Araştır daha zamanın var inşallah bulursun ankara büyük bi yer . Eminim çok iyi doktorlar vardır
İnşallah güzel haberlerini alırız. Sen hangi şehirdeydin

11-13 000 arasında değişiyor canım. Çok tüp bebek merkezine sordum ben. Yumurta dondurma işlemi yaparsanız da 15 e kadar çıkıyor. Tabi daha pahali olan yerler de var ama ortalama fiyat böyle benim bildiğim yerlerde
12 15 arası canım
Canım benim bugün embriyo transferim yapıldı. 15.000 tuttu toplamda. Tutmaması halinde 6900 TL daha ödeyip ikinci şans vereceğiz. Ama dondurulmuş embriyo olursa ikinci deneme için sadece 3000 TL ödüyorsun.
Tüp bebek tedavisi 7500
İlaçlar 3000-3500
Embriyo dondurma 1200
İkinci deneme (dondurulmuş embriyo varsa) 3000
Fiyatlar böyleydi benim gittiğim yerde
Teşekkür ederim kızlar 🍀 En kısa zamanda evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız insallah 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba Hepimize şifa sağlık diliyorum 🤗benim eşim azospermı(hıpoya bağlı azospermi ) 2 yıldır tedavi alıyoruz ,Bu yaz tese ameliyatı düşünüyoruz ,yonlendırebılecegınız bır kurum daha önce memmun kalan bı yer var midir yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Önceden iki kimyasal bir 8 haftalık düşük gebeliğim var. Tedaviye başladık,bugün 11 yumurta toplandı. Eşimde translokasyon var, ngs yaptıracağız. Umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız🙏🏻

tek başına yumurta dondurmanın fiyatı nedir acaba :KK16:

teşekkürler:KK36: bu konuyla ilgili çok bi araştırmam olmadı. Şu an bekarım yaşım geçiyor ilerisi için düşünüyorum.

Back