• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar benim de dün yumurtalarım toplanmıştı. Az önce embriyolog aradı ve toolanan 4 yumrutadan 3'ünün kaliteli çıktığı ve sadece 1'inin döllendiğini söyledi. Pazartesi günü transfer için gidecegim inşaallah. Rabbim hepimize güzel sonuçlar alırsın 🤲

Kızlar sürece başlayan herkese hayırlı olsun umutlu güzel haber alsın ve versin inşallah. Ben opu dan sonra adet oldum bugün pazartesi gidip tekrar ilaca başlicam transfer süreci başlicak. 22 yumurta toplandı 11 i döllendi ama 2 tane minnoşum kaldı ve donduruldu. Daha fazla olır diye düşünüyordum aslında. Ama sağlık olsun allah onları bana nasip etsin inşallah. Sayfayı okuyorum ve yazmasam da hepimize dua ediyorum. Stres yapmayın. Ben anneler günü o kadar üzüldüm ki kendimi çok eksik hissetmiştim 2 gün hasta yattım resmen toplayamadım. Belki o kötü anlar kötü etki etti bilmiyoeum. Lütfen kendinizi iyi hissedin ve modunuzu düşürmeyin. Ve dualarınıza beni de katın. Ben size hep dua ediyorum 🍀🐞🤲🤲🤲
canım nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi bir de ne kadar tuttu canım Allah tez zaman da bebeğinize kvuşmayı nasip etsin inşallah :KK200:

Hanımlar benim de dün yumurtalarım toplanmıştı. Az önce embriyolog aradı ve toolanan 4 yumrutadan 3'ünün kaliteli çıktığı ve sadece 1'inin döllendiğini söyledi. Pazartesi günü transfer için gidecegim inşaallah. Rabbim hepimize güzel sonuçlar alırsın 🤲
amin inşallah canım bebeğinize tez zamanda kavuşun inşallah:KK200: nerede yaptırdınız canım benim

canım nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi bir de ne kadar tuttu canım Allah tez zaman da bebeğinize kvuşmayı nasip etsin inşallah :KK200:
Amin canım. Sağol . Biz gaziantep te bülent bey doktorum. Merkez olarak umaydayız. 7500 işlem +doktor ücreti 2000 dondurma ilaçlarda tam bilmiyorum ama minimum 300 felamdır ilaçları eşim almaya gitmişti pek emin değilim. Allah bu yolda herkese yardım etsin ve bebişini nasip etsin🍀🐞🤲

Kızlar gunaydiiiiinnnn. Bugün saat 10 da gittim doktora . Gonal-f başladık . 225 ml . 9 gün kadar kullanmam . Sabah 12 den önce yapman lazım öğleden sonraya iğne bırakma dedi biz de saat belirledik 10 gibi yapcaz iğneyi. İstersen folikasit de kullanmaya başlayabilirsin dedi. Yasak bitince alabilirsin ama çok önemli de diil dedi. Çarşamba kotrolum var yine haber veririm size
Hayırlısı olsun canım ben de gonal f 187,5la başlamıştım devamı geliyor bol bol yumurta yapsınlar sana 😍
Hayırlısı olsun canım az kalmış desene transfere 😇😇

Amin canım. Sağol . Biz gaziantep te bülent bey doktorum. Merkez olarak umaydayız. 7500 işlem +doktor ücreti 2000 dondurma ilaçlarda tam bilmiyorum ama minimum 300 felamdır ilaçları eşim almaya gitmişti pek emin değilim. Allah bu yolda herkese yardım etsin ve bebişini nasip etsin🍀🐞🤲
anladım canım sorun neydi öğrene bilir miyim benim tüplerim de sorun var canım

anladım canım sorun neydi öğrene bilir miyim benim tüplerim de sorun var canım
Canım pco var. Rahimde perde vardı ameliyatını oldum. Yani doktor sorun yok olur dedi 2 yıldır ama olmuyor. Ben çok stres mı yaptım çok mu istedim bilmiyorum kısmet olmadı.inşallah tüp bebek çare olacak allahın izniyle. 🤲🐞🍀

Kızlar gunaydiiiiinnnn. Bugün saat 10 da gittim doktora . Gonal-f başladık . 225 ml . 9 gün kadar kullanmam . Sabah 12 den önce yapman lazım öğleden sonraya iğne bırakma dedi biz de saat belirledik 10 gibi yapcaz iğneyi. İstersen folikasit de kullanmaya başlayabilirsin dedi. Yasak bitince alabilirsin ama çok önemli de diil dedi. Çarşamba kotrolum var yine haber veririm size
Hadi hayırlı olsun canım. Inşallah tedavinin sonunda bebişin tutunur sana,sağlıklı bir bebeğin olur..Sadece bir iğne mı başladın?

Canım pco var. Rahimde perde vardı ameliyatını oldum. Yani doktor sorun yok olur dedi 2 yıldır ama olmuyor. Ben çok stres mı yaptım çok mu istedim bilmiyorum kısmet olmadı.inşallah tüp bebek çare olacak allahın izniyle. 🤲🐞🍀
inşallah canım benim olur Allah'ın izniyle rahat ol bazen vakti zamanı olmuyor benim de 2,5 yıl oldu kuzum bazen beklemek yorucu olabiliyor:KK200::KK200::KK200:

Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle inşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz dualarım hepimizle...
Ben de dün 2tane 8 hücreli transfer oldum ben gün saymaya başladım
Allah pozitif haberler Almayi kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah . 3.gün transferi sanırım . Kucağına almayı da nasip etsin

Hadi hayırlı olsun canım. Inşallah tedavinin sonunda bebişin tutunur sana,sağlıklı bir bebeğin olur..Sadece bir iğne mı başladın?
Evet canım günde bir iğne 225 ml ile başladık . Çarşamba günü kontrol var duruma göre değişebilir dedi . Ocak ayında aşılama yapmıştık 125 ml ile başladık ; 75 ml e düşürmüştü 2- 3 gun sonra .5 gün sürdü ilaç tedavisi sonra aşılama oldu 6 yumurta olmuştu . Ben de o bilgileri söyledim doktora fazla iğneyi gerek duymadı sanırım .

Allah pozitif haberler Almayi kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah . 3.gün transferi sanırım . Kucağına almayı da nasip etsin
Aynen 3.gün transferi ve 3 tane gelişimi izlenen yumurtam var yarın haber gelicek dondurulmaya uygun ise dondurcaz allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin

Aynen 3.gün transferi ve 3 tane gelişimi izlenen yumurtam var yarın haber gelicek dondurulmaya uygun ise dondurcaz allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin
Amin canım . İnşallah sağlıklı minnoslarin olur. Özelde mi yaptırıyordun sende

Back