• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başladınız mı tedavilere hangi merkezde yaptırıyorsunuz. Bende embriyo genetik Yaptırdım sorun çıkmadı inşallah olumlu sonuç alırsınız
Ben yarin kan vericem setup yani hazırlık için. Onu Ankaraya göndercez,3 hafta sonra geliyormuş, ben haziran basında adet olurum o geçmiş olacak ,haziran sonundaki adetle başlayacağım inşallah. Ben memorial ataşehir Cem Demirel e gidiyorum..inşallah sen de isteyen herkes de olumlu sonuç alır. Sen nerde yaptiriyorsun?

Ben yarin kan vericem setup yani hazırlık için. Onu Ankaraya göndercez,3 hafta sonra geliyormuş, ben haziran basında adet olurum o geçmiş olacak ,haziran sonundaki adetle başlayacağım inşallah. Ben memorial ataşehir Cem Demirel e gidiyorum..inşallah sen de isteyen herkes de olumlu sonuç alır. Sen nerde yaptiriyorsun?
Amin inşallah.Bende Acıbademde yaptırıyorum

ben henuz karar veremedım surece nerden baslayacagıma o yuzden sordum
Anladım. Ben memnunum doktorumuda seviyorum ve güveniyorum. Hastane ortamı oldukça steril ilgi alaka güzel. Her sorunuza yanıt alabiliyosunuz. Hiç denemeniz oldumu peki

Tüp bebek üniversite hastaneleri hasta almaya başladı mı. Arkadaşlar giden varsa bilgi verebilirmisiniz. Özeller almaya başladı diye biliyorumm inşallah bizleride almaya başlarlar.

Estağfurullah ☺ Ben 3 kez tüp bebek denedim İlk yumurta toplamada 12 yumurtadan 10 u döllendi 7si 3. Gün embriyosu olarak dondurulmuştu. 2. Transferimde pozitif almıştım ama boş gebelik oldu düşük yapmak zorunda kaldım. kalan 2 embriyomu çözüp 3. Günden 5. Güne gidp gitmediğine baktık Ve gitmedi. 2-3 ay önce tekrar yumurta oluşturduk 22 tanesinden 17 si döllendi 5. Güne sadece 4 embriyom gitti. 2 embriyodan biyopsi alıp genetiğe yolladık sağlam geldiler. Diğer ikisini henüz yollamadım genetiğe. Bunun harici de era testi yaptırdım doktorumun önerisi ile. Öğrendik ki transferim 1 gün önce yapılması gerekiyormuş bakalım şimdi başladım cuma kontrolüm var. Rahim hazırlığındayım☺ İnşallah bol kaliteli yumurtalarınız olur☺
Maşallah canm senin yumurtlama da sorun yokmuş ne güzel.. ☺️Ben hiç ümit etmesem daha iyi sanırım 😥

Devlette rapor zor mu çıkıyor arkadaşlar ? Çıkartan oldu mu hiç süreç nasıl ?
Ben devlet te cıkardım arkadaşım. cıkarmak 6 ay sürdü. Birsürü evrak ıstıyolar. Esin için muane sırası alıyorsun onun gelmesi zaten zaman alıyor. Daha sonra tup bebek sırasına giriyorsun. Örn ben 80.sıradaydım 6 ay sonra cagırdı lar. Toplamda Bır yıl gıbı Bır süre oldu. Hadi dedik bekledik transfer günü geldi corona çıktı. Allahım tez zamanda sanada banada herkesede nasip etsin dualarım hepinize. Sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.

Tüp bebek üniversite hastaneleri hasta almaya başladı mı. Arkadaşlar giden varsa bilgi verebilirmisiniz. Özeller almaya başladı diye biliyorumm inşallah bizleride almaya başlarlar.
Ben almadılar hala diye biliyorum canım özeller başladı mayıs başı gibi . Hakkında hayırlısı olsun inşallah beklediğine değer gelir bebişin

Ben devlet te cıkardım arkadaşım. cıkarmak 6 ay sürdü. Birsürü evrak ıstıyolar. Esin için muane sırası alıyorsun onun gelmesi zaten zaman alıyor. Daha sonra tup bebek sırasına giriyorsun. Örn ben 80.sıradaydım 6 ay sonra cagırdı lar. Toplamda Bır yıl gıbı Bır süre oldu. Hadi dedik bekledik transfer günü geldi corona çıktı. Allahım tez zamanda sanada banada herkesede nasip etsin dualarım hepinize. Sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
Amin hepimize inşallah, direk rapor vermiyorlar o zaman devlet hastanesinde tüp bebek sırasına giriyorsun, o da stres ve zaman kaybı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Amin hepimize inşallah, direk rapor vermiyorlar o zaman devlet hastanesinde tüp bebek sırasına giriyorsun, o da stres ve zaman kaybı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hiç sorma zaman kaybı tabi. Arıcaklarmı aramıcaklarmı. Bu ayları doldurdum ama gel bana sor. Artık takvim indirdim safak sayar gibi işaretliyodum :( imkanın varsa özele git derim.

Ben almadılar hala diye biliyorum canım özeller başladı mayıs başı gibi . Hakkında hayırlısı olsun inşallah beklediğine değer gelir bebişin
Simdi ulaştım hastaneye almaya başlamışlar ama yaşı geçenleri alıyorlarmış :(

Ne kadar bekletirler acaba sordun mu . Canını sıkmadan bekle. olacak o yüzden erteleniyor. Hayatta hiç bi şey tesadüf değildir.
Telefonda adam akıllı bir bilgi veren yokki. Hep öyleydi zaten. Gidip hastaneye yüzyüze görüşmek lazım. Bayram sonu gıderim konusurum. Siz Ne yaptınız tedaviniz başladımı

Merhaba kızlar. Mart ayında negatif bir denemem oldu baştan sona saçma bir tedaviydi. İkinci tedavi için Adana da Bülent haydardedeoğlu na gittim. Bana takviye ilaçlar verdi yumurta kalitesi için balık yağı biesteron demir ilacı vs öncelikle yumurta kalitesini artıralım temmuz ayında uzun protokol tüp bebek yapacaz dedi merakla bekliyorum

Merhaba kızlar. Mart ayında negatif bir denemem oldu baştan sona saçma bir tedaviydi. İkinci tedavi için Adana da Bülent haydardedeoğlu na gittim. Bana takviye ilaçlar verdi yumurta kalitesi için balık yağı biesteron demir ilacı vs öncelikle yumurta kalitesini artıralım temmuz ayında uzun protokol tüp bebek yapacaz dedi merakla bekliyorum
Ikinci tedavinde güzel sonuç alırsın inşallah canım. Ben de Bugün kan verdim hazırlık için, haziran sonu temmuz başı başlıcam inşallah ben de..

Back