Canım yeni gördüm. Ben Yasemin hocaya gittim. Medicana hastanesindeydi ama duydumki kendi yerini açmış.bizim sorun karışıktı. Eşimin hareketsiz spermi çıktı bende adetlerim çok düzenli değildi.

Merhaba hanımlar. Ben de başladım tüp bebek tedavisine. Bugün 8. günüm. Gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. Çarşamba günü randevum var bakalım. İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
Aminn.Hayırlı olsun. İnşallah sonu güzel olır.allah gönlümüze göre versin hepimizin.ağlaya ağlaya bitirdim ben şimdi gelişmelerini bekliyorum allahın izniyle.

Aminn.Hayırlı olsun. İnşallah sonu güzel olır.allah gönlümüze göre versin hepimizin.ağlaya ağlaya bitirdim ben şimdi gelişmelerini bekliyorum allahın izniyle.
Teşekkür ederim. Rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin. Dilerim en kısa zamanda bekleme sürecini de olumlu bir sonuçla atlatırsın. En zor kısmı o sanirim. Zahmetli bir süreç ama insan Umut edince herşeye değer diyor.

Amin canım. Allah senim ve tüm çabalayınların sürecini de rahat huzurlu devam ettirsin. Zahmetli ama sonunda hayallerine kavuşmak olunca jer şeye değiyor. Bebeğin var mı başka ya da ilk sürecin mi

Amin canım. Allah senim ve tüm çabalayınların sürecini de rahat huzurlu devam ettirsin. Zahmetli ama sonunda hayallerine kavuşmak olunca jer şeye değiyor. Bebeğin var mı başka ya da ilk sürecin mi
İlk sürecim ilk denemem. İki yıllık evliyim ama tüp bebek önerdi doktorlar. En kısa zamanda inşaallah canım.

Merhaba hanımlar. Ben de başladım tüp bebek tedavisine. Bugün 8. günüm. Gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. Çarşamba günü randevum var bakalım. İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
Amin canım . İnşallah sağlıklı bebişlerin olur. Sizi duydukça sabırsızlanıyorum . Ben de 25 26 si gibi başlıcam. Senin sorun neydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…