- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.961
Yapmadım sen?Kızlar bugün test yapan falan var mı 6.gunum bugün benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadım sen?Kızlar bugün test yapan falan var mı 6.gunum bugün benim
Kiz zaten sokunca cirt diye giriyor ya o yolu buluyor crinoneHelal olsun gülmedik gülmedik kocaman alkışlar sana canımmmmm
Aminn insallahcanımmmm hayırlı uğurlu olsun. hayırlısı ile kucağımıza da alalım.
KuZum ben de yapmadım leke falan da Yok bekliorum oleYapmadım sen?
He heee.. Bir kutu bitirdim hiç de öyle cirt diye gitmedi valla Çok işkence çektim sabah akşam Ama artık beceriyorumKiz zaten sokunca cirt diye giriyor ya o yolu buluyor crinone
benimde oyleydi aynada buldum cozumu kiz acaba bizim catimiz mi darHe heee.. Bir kutu bitirdim hiç de öyle cirt diye gitmedi valla Çok işkence çektim sabah akşam Ama artık beceriyorum
Hayirli olsun arkadasım, bol sansKızlar geldiiiiim transferim oldu artık ben de üyeyim belirti arayanlar kulübüne söz söz ben aramıycam belirti 5 şubat test günüm hadi bismillah herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin kızlar
Valla iyi tahmin ettin benim çatı dar Transferi de bu yüzden Anestezi ile oldumbenimde oyleydi aynada buldum cozumu kiz acaba bizim catimiz mi dar
Geçmiş olsun kuzum Bugün iyice yat dinlen inşaallah hayırla sonuçlanırKızlar geldiiiiim transferim oldu artık ben de üyeyim belirti arayanlar kulübüne söz söz ben aramıycam belirti 5 şubat test günüm hadi bismillah herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin kızlar
Ben de aşılama ile kalıp düşük yapmıştım. Yaşım 36.Benimde yaşım 26. Daha önce aşılamayla hamile kalıp düşük yapmıştım, sonra kimyasal gebelik oluşmuştu kendiliğinden. Doktorum embriyo kalitesinin çok iyi olduğunu o embriyonun gebelik oluşturacağını söylemişti, ben çok dikkat etmiştim. Dondurulmuşla denedim bu kez. İnşallah seninde 2. tedavinde tutar.
Ayyy geçmiş olsun Bol yürüyüş yap o tarafa da oturup yatma canım. Püfff nedir çektiğimizBugünkü iğneci çok fena acıttı şu an sol kalçam iptal vaziyette allah belasını vermesin bu nasıl iğne yapmaktı hain pislik kadın
Canimm hayirli olsun bende pazartesi transferim ama 9uncu gun yani 5 subatta ogrenecegim mecbur yolculuk yapacagim icin beraber ayni gun guzel haberler aliriz umarimKızlar geldiiiiim transferim oldu artık ben de üyeyim belirti arayanlar kulübüne söz söz ben aramıycam belirti 5 şubat test günüm hadi bismillah herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin kızlar
30 Ocak test günüm daha var ama lütfen hepimiz bugünkü iğneciye beddua edebilir miyiz?Evet inşallah ikincisinde tutar hayırlısıyla. senin belli oldu mu Acaba
Ben hic cati muayenesi olmadim ama bu ve bazi sebeplerden anladim acaba pazartesi ne yapacagim transfer gunuValla iyi tahmin ettin benim çatı dar Transferi de bu yüzden Anestezi ile oldum
allah seni sende ters ters bakip intikamini alsaydin30 Ocak test günüm daha var ama lütfen hepimiz bugünkü iğneciye beddua edebilir miyiz?
allah seni sende ters ters bakip intikamini alsaydin
hayir hayir sen cici kiz ol hormonlarin kurbani olmabaktım ama içim hiç soğumadı pazartesi eline eline vurup, saçını çekmeyi düşünüyorum.. sonra da başka iğneci bulurum artık