- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.981
Merhaba canim ben transfer icin hazirliga gidince basladim yani adetin 2inci gunuMerhaba kızlar. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar estrofeme ne zaman başladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim ben transfer icin hazirliga gidince basladim yani adetin 2inci gunuMerhaba kızlar. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar estrofeme ne zaman başladınız
Tansiyonu bilmiyorum canım ama ilk hamileligimde 5 ve 6. günler aynı adet olacakmışım gibi kasik ağrılarım olmuştu internete baktığımda bu tutunma sancısı yazınca o zaman hamile olduğunu tahmin etmiştim o şekilde ağrıların var mı
Dün gece çok fazlaydı ağrım bugün de devam ediyor ince bir sızı şeklindeTansiyonu bilmiyorum canım ama ilk hamileligimde 5 ve 6. günler aynı adet olacakmışım gibi kasik ağrılarım olmuştu internete baktığımda bu tutunma sancısı yazınca o zaman hamile olduğunu tahmin etmiştim o şekilde ağrıların var mı
Adetimin son günü başladım benMerhaba kızlar. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar estrofeme ne zaman başladınız
Henüz ölçmedim birazdan bida ölçücem bakalım ama dediğiniz gibi olmuş olabilir mantıklı geldiGün içinde çok uzandıysanız birden hareketlenince düşmüş olabilir tekrar etti mi tansiyon düşüklüğünüz acaba
Adetimin ikinci günü başlamıştım ben canımMerhaba kızlar. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar estrofeme ne zaman başladınız
Benim de bugün 7. Günüm belim çok ağrıyor kuyruk sokumum, kalçamdan bacaklarıma kadar bir ağrı var bide aşkım rahmim böyle sızlıo ince ince ya tutunma ya tutunmama belirtileri bakalım Çarşamba günü belli olcakGünaydın kızlar bugün 6.gün ne durumdasınız hiç bişey Yok ben de
Amin arkadaşım hepimiz için aminGeçmiş olsun kuzum Bugün iyice yat dinlen inşaallah hayırla sonuçlanır
Duygulandım canım ya inşallah gönlümüzün muradı olurCanimm hayirli olsun bende pazartesi transferim ama 9uncu gun yani 5 subatta ogrenecegim mecbur yolculuk yapacagim icin beraber ayni gun guzel haberler aliriz umarim
Canım benim hiç bir şey hissetmiyorsun ki ondan bebiş belki de orada bilemezsin kuzum güzel düşün bence ne kaybedersinKızlar benim de 2. Günüm şimdiden olmadı modundayim çok ilgincadet tarihim 30 Ocak ama test günüm 3 Şubat sanırım test gününden önce regl olurum test yapmama gerek kalmaz.Test sonucu beklemek en kötüsü...bir kızım var ikinci icin üç keredir deniyoruz bu son artık bu da olmazsa bir daha denemeyeceğiz.
Adetin üçüncü günü başlamıştım ve devam edeceğim test günüme kadarMerhaba kızlar. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar estrofeme ne zaman başladınız
Aminn canım olumsuzda olsa uzulmek yok ama 5 subatta anlastik miDuygulandım canım ya inşallah gönlümüzün muradı olur
Söz vallahi söz nasibimiz neyse o arkadaşım biz elimizden gelen gayreti gösterdik bundan sonra tevekkül etme zamanıAminn canım olumsuzda olsa uzulmek yok ama 5 subatta anlastik mi
Hah iste benim arkadaslarim boyle olacak ya isyan etmek hic haddimize degil bir daha deneriz o zaman gelir bebislerimiz zamanı var sadece simdilik nazlanıyorlarSöz vallahi söz nasibimiz neyse o arkadaşım biz elimizden gelen gayreti gösterdik bundan sonra tevekkül etme zamanı
Hayırlı olsun acıdı mı ben de birazdan gidicemKızlar geldiiiiim transferim oldu artık ben de üyeyim belirti arayanlar kulübüne söz söz ben aramıycam belirti 5 şubat test günüm hadi bismillah herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin kızlar
İşte budur nasipHah iste benim arkadaslarim boyle olacak ya isyan etmek hic haddimize degil bir daha deneriz o zaman gelir bebislerimiz zamanı var sadece simdilik nazlanıyorlar
Hayır canım acımıyor sadece basıncı hissediyorsun o kadar kendini rahat bırak daha kolay olurHayırlı olsun acıdı mı ben de birazdan gidicem
Merhaba canim ben transfer icin hazirliga gidince basladim yani adetin 2inci gunu
Adetimin son günü başladım ben
Adetimin ikinci günü başlamıştım ben canım
Adetin üçüncü günü başlamıştım ve devam edeceğim test günüme kadar
Bende günde 2 ile başladım 10 gün sonra kontrole gittim transfere kadar günde üçe çıkardı transfer sonrası günde 2 düştü onun dışında vinalac kullanıyorum vitamin düşük dozlu şeker ilacı ecoprin progestan fitil ve iğne bide tiroid hapım var anam var yaniBende 3. Gün yani bugün başladım. Günde 3 tane 10 gün kullanacakmışım. Siz günde kaç tane ile başladınız. Ve bununla beraber başka neler kullandınız
Ben günde iki ile başladım giderek doz arttı. İlk dört gün iki tane ikinci dört gün üç tane sonrasında dörtde çıktık hala dört tane devam ediyor. Yaklaşık transfer gününe beş gün kala başka ilaçlar ekleniyor doktorun yöntemine senin ihtiyacına göre ama üç aşağı beş yukarı aynı.Bende 3. Gün yani bugün başladım. Günde 3 tane 10 gün kullanacakmışım. Siz günde kaç tane ile başladınız. Ve bununla beraber başka neler kullandınız