-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.801
Canım drun nasıl dediyse öyle kullan devletin ödediği 1*1 ben 2*2 kullanıyorum emanet alıyorum sonra dr yaziyo arada ücretli alıyorum sen drun ne dediyse recetende ne yazıyorsa öyle kullanArkadaşlar transferimi oldum. Embriyo 2. Kaliteymiş. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Ektrofem verdi. Hemşire günde 2 tane yazdı ama eczane günde 1 tane demiş. Sizler kullandınız mı?
Çok sağol canım ya. Sanırım tutunmayı da kolaylaştırıyor.İlk başta sabah öğlen akşam birer tane içiyodum e2 hormonum gerektiği gibi yükselmediği için arttırdı doktorum sizinki normal olanıdır ama yine de sorun içiniz rahat etsin :)
Pembelik olmuyor ama sümüksü akıntı bende de oluyor canım.Kızlar yine crinone jel yine pembe geldi bide afedersiniz sümüksü bi akıntı oldu başına gelen var mı
HeyoooÇok zor buldum ama bulduuum
Benim bir buçuk saat civarı sürdü canım ama sıkıntı olmaz dedi bizim de doktorumuz :)Canimm bende bunu merak ediyordum ya benimde evim uzakta 9uncu gun kan verilecegim olumlu olur ya da olmaz 3 gun sonrada ucaga binecegim cok tedirginim simdiden doktor sorun olmaz dedi aktarmali gidecegim senin kac saat surdu
İyi ki varsınız ya arkadaşlar. Bu süreçte çok yardımcı oldunuz. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimiziCanım drun nasıl dediyse öyle kullan devletin ödediği 1*1 ben 2*2 kullanıyorum emanet alıyorum sonra dr yaziyo arada ücretli alıyorum sen drun ne dediyse recetende ne yazıyorsa öyle kullan
Hepimiz iyiki varız canim benim dertlinin halinden dertli insan anlarmis ne guzel bize ki bu surecte birlik oluyoruzİyi ki varsınız ya arkadaşlar. Bu süreçte çok yardımcı oldunuz. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi
İçime doğdu birdenKızlar yine crinone jel yine pembe geldi bide afedersiniz sümüksü bi akıntı oldu başına gelen var mı
Canım hemsirenin verdiği reçetede ne yazıyorsa o herkesin dozu farklıdır.. Ben günde 3 kere başladım mesela transfer günü günde 2 ye düştü.. Bu arada ilacın kutusuna da bayıldım atmayın adres vereyim herkes bana göndersinYarın arayıp tekrar sorayım o zaman
Yaaaaİçime doğdu birden
Jelin kendisi krem renginde akıntısı pembe gibi geliyosa içerde ufak yerleşme kanamasının rengini almış olabilir canımYaaaaBu bi belirti mi acaba sanmıyorum da gerçi ama çok yoğundu yA ufak tefek akıntı tabi ki olurda
Bidaha test yapYaaaaBu bi belirti mi acaba sanmıyorum da gerçi ama çok yoğundu yA ufak tefek akıntı tabi ki olurda
Bu arafa yaniyonmu usuyonmuYaaaaBu bi belirti mi acaba sanmıyorum da gerçi ama çok yoğundu yA ufak tefek akıntı tabi ki olurda
Kuzum umut vermek istemem ama ne bileyim içime doğdu birdenYaaaaBu bi belirti mi acaba sanmıyorum da gerçi ama çok yoğundu yA ufak tefek akıntı tabi ki olurda
Onda sabah 1 akşam 1 yazıyordu. Öyle kullanacağım.Canım hemsirenin verdiği reçetede ne yazıyorsa o herkesin dozu farklıdır.. Ben günde 3 kere başladım mesela transfer günü günde 2 ye düştü.. Bu arada ilacın kutusuna da bayıldım atmayın adres vereyim herkes bana göndersin
İnşallah hepimizin hayali gerçek olur hayırlısı ileKuzum umut vermek istemem ama ne bileyim içime doğdu birdensöylemek istedim.. Hem hamişlerin hissettikleri çıkarmış diyip durumdan kendime de pay çıkartayım
Ben evde tisortle oturuyorum. Usuyorum ama elimle karnima dokununca baya sicak tenim. Ellerim vucuduma gore baya sogukKızlar akıntı krem rengiydi ama jel tortusun da pembelik vardı akıntıda yoktu pembelik bu arada sadece ayaklarım üşüyor
Benimde ayaklarım üşüyor yaa bide sıklıkla WC gidiyorum.. Okuldayken ben pek sık tuvalete gidemem çok tutarım şimdi de unutup tutuyorum aklıma gelince hemen gidiyorum bir zararı olmamıştır inş deyip dua ediyorum sonra..Kızlar akıntı krem rengiydi ama jel tortusun da pembelik vardı akıntıda yoktu pembelik bu arada sadece ayaklarım üşüyor