- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.761
Canım hayırlı olsun darısı hepimizin başına :)kızlar 3.embriyosu transferimin 9.günü kan verdim bugün 61 küsür çıktı. inşallah devamı gelir.
7.günüde kan vermiştim 13 küsürdü
Rabbim verecek oldumu herturlu verir moralini boznaKızlar 5.6. gün embriyolarini çok duyuyorum tutan yaa.. Benim 3. Gün embriyosu ve birtanecik.. Moralimi bozmak istemiyorum ama aklıma geldikçe tuhaf oluyorumPüüüffff
Hayır crinone jel, estrofem, prolutex ve oksapar kullanıyorum canımInsaallah iyiye isarettir. Progestan fitil kulaniomsn
Orası öyle tabi ki.. Mevlam neylerse güzel eyler..Rabbim verecek oldumu herturlu verir moralini bozna
Oyle kasilma oluyorki. Istemsiz yanlis hareket ediyo vucudum .Hayır crinone jel, estrofem, prolutex ve oksapar kullanıyorum canım
CeReN_with E w cnm progestan kalcadan iğne acıtıyor mu?
Bana prolutex alerji yaptı karnıma hem doktor 3 güne 1 160 tl verdgimiz için size de yazık dedi.
Bebiş tutunduysa rahimdeki kasılmalar ondan olabilir canımOyle kasilma oluyorki. Istemsiz yanlis hareket ediyo vucudum .
Ben kullandım canım bu sefer kullanmıyorum bana da progestan alerji yapmıştı kalçamın yer tarafı şişmişti kaşınıyodu devamlıKızlar bu arada progesteron 50 mg kalçadan iğne olaniniz var mı. ?Bugün gittigim doktor prolutex sana alerji yapmış gobegine dedi progestan iğne verdi kalcadan. Bu igneyi kullanan var mı aranızda
Merhaba canım hayırlısı olsun :) bi kaç saat dinlendikten sonra bi sıkıntı olmuyo ben uçağa bile binmiştim transfer günüMerhabalar, benim yarın transfer günüm. Transferden sonra merdiven inip çıkan var mı? Evim 5. katta ve panik oldum anneme gitsem mi diye. Kendi evimde da rahat ederim heralde diyorum ama bir yandan da merdiven korkutuyor.
Ama her aksam oluyo asag yukariBebiş tutunduysa rahimdeki kasılmalar ondan olabilir canım
Doktoruna sordun mu bunu canım? İlk gebeliğimde yaşamıştım ben bu kasık ağrılarını doktora devamlı soruyodum hatta normal mi diye ama seninki sancı şeklinde mi yoksa kasılma mıAma her aksam oluyo asag yukari
@Pelosh01 14 Ocak
T Translokasyon1521 18 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
B Birumutbekleyen 27 Ocak
Sanci degil kasilma. Boyle heryerimi gerdirmek istiyorumDoktoruna sordun mu bunu canım? İlk gebeliğimde yaşamıştım ben bu kasık ağrılarını doktora devamlı soruyodum hatta normal mi diye ama seninki sancı şeklinde mi yoksa kasılma mı
Bence hic moralini bozmayin , nasipte varsa hersey oluyor , nasipte yoksada elden hicbisey gelmiyorKızlar 5.6. gün embriyolarini çok duyuyorum tutan yaa.. Benim 3. Gün embriyosu ve birtanecik.. Moralimi bozmak istemiyorum ama aklıma geldikçe tuhaf oluyorumPüüüffff
Bende doktoruna bi danış canım ama ters bi duruö olduğunu zannetmiyorum rahim yeni duruma alışmaya çalışıyo olabilirSanci degil kasilma. Boyle heryerimi gerdirmek istiyorum
Bozmayın moralinizi benim de yaşım 29 olduğu halde gerçi artık 30 oldu sayılır sadece 4 yumurta çıktı, 3ü döllendi. Yarın 2 tanre 3. gün transferi yapacaklar yarına kadar embriyolara bir şey olmazsaKızlar 5.6. gün embriyolarini çok duyuyorum tutan yaa.. Benim 3. Gün embriyosu ve birtanecik.. Moralimi bozmak istemiyorum ama aklıma geldikçe tuhaf oluyorumPüüüffff
Benim de 18 ocak transferÇok zor buldum ama bulduuum
Sendeki kasilma nasildiBende doktoruna bi danış canım ama ters bi duruö olduğunu zannetmiyorum rahim yeni duruma alışmaya çalışıyo olabilir
Benimki sancı şeklindeydi daha çok ama adet olcakmış gibi değil de böyle hafif hafif geriliyodu rahmimSendeki kasilma nasildi