- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 39
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.821
Benim ilk evladım 3. gün embiryosuydu Dr a o zaman erken değil mi diye sorduğumda hiç bir yapay ortam rahim kadar mükemmel değildir demiştiKızlar 5.6. gün embriyolarini çok duyuyorum tutan yaa.. Benim 3. Gün embriyosu ve birtanecik.. Moralimi bozmak istemiyorum ama aklıma geldikçe tuhaf oluyorumPüüüffff
Canım hemsirenin verdiği reçetede ne yazıyorsa o herkesin dozu farklıdır.. Ben günde 3 kere başladım mesela transfer günü günde 2 ye düştü.. Bu arada ilacın kutusuna da bayıldım atmayın adres vereyim herkes bana göndersin
Canim benim uzuldum vakti saati degilmis kismet boyleymis demek kiArkadaslar ben bugün sonucumu öğrendim ve sonuc negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım kaçıncı gün embriyosu belirtiler nelerdiArkadaslar ben bugün sonucumu öğrendim ve sonuc negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim hayirli olsun tedavin yine adetinle gidiyorsun doktorun tedavi planini soyler ben estrofem basladim adetin ikinci gunu bi hafta sonra kontrole cagirdi baska ilaclarda ekledi transfer tarihim belli oldu yani bi kere gittim kontrole rahim kalinligina bakiyorKizlar merhaba yeni katiltim bende ocak ayinda yumurta toplama islemi yaptirdim yasim 29 13 tane yumurta toplandi yalnizca 3 tanesi 5.gune ulasti simdi beklemedeyim donduruldu ilk adetim yumurta toplandiktan 4 gun sonra oldugu icin ikinci adetimi beklemedeyim nasil Bir surec beni bekliyo hala bilmiyorum sizler neler yaptiniz
Sagol canim Ben ilaci aldim ama doktorum adet olunca ara nasil kullanacagini soyleyecegim dedi uzakta oldugum icin surekli gidip gelemiyorum bu yuzden estrofemi ne kadar sure kullanip transfer icin cagiriyorlar bilgin varmi acabaCanim hayirli olsun tedavin yine adetinle gidiyorsun doktorun tedavi planini soyler ben estrofem basladim adetin ikinci gunu bi hafta sonra kontrole cagirdi baska ilaclarda ekledi transfer tarihim belli oldu yani bi kere gittim kontrole rahim kalinligina bakiyor
Cok üzüldüm arkadasim Ya Allah sabir versinArkadaslar ben bugün sonucumu öğrendim ve sonuc negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hakkımızda hayırlı olsun diye dua ediyoruz hep hayırlısı böyle ise Allah sabır versin yeniden denemek için gayret versin sağlık versin arkadaşım. Hiç belli olmaz belki de kendiliğinden gelir mucizenArkadaslar ben bugün sonucumu öğrendim ve sonuc negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kaçıncı denemendi arkadaşım? Bi sonraki tedavinde nasip olsun inşallah. Çok zor, biliyorum o yıkımı..Arkadaslar ben bugün sonucumu öğrendim ve sonuc negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Arkadaslar ben bugün sonucumu öğrendim ve sonuc negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Been 18 ocak benim dePelosh01 14 Ocak
T Translokasyon1521 18 Ocak
Almiraa 18 Ocak
M mivfjourney 20 Ocak
MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E 21 Ocak
G Germinal 22Ocak
B Birumutbekleyen 27 Ocak
Son listemiz bu.. Unutulan var mı??
Pelosh01 sonuç belli mi?
Merhaba benim de transferim 14 ocak, yarin kismetse sonuc belli olacakPelosh01 14 Ocak
T Translokasyon1521 18 Ocak
Almiraa 18 Ocak
M mivfjourney 20 Ocak
MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E 21 Ocak
G Germinal 22Ocak
B Birumutbekleyen 27 Ocak
Son listemiz bu.. Unutulan var mı??
Pelosh01 sonuç belli mi?