- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Hosgeldin canim benimBen geldim canimyarin transfer var hayirlisi ile bakalim ne olacak
Hosgeldin canim benimBen de estrofem kullanmaya basladim dün. Ocak 20 gibi transfer görünüyor.estrofemin yaninda birnde vitamin kullaniyorum. Sizin transfer ne zaman? B Birumutbekleyen insallah gönlünüzce olur herşey sağlıkla tutunur.
Bende kayserideyim canim kacinci deneme senin dondurulmus muBahceci umuttayim bu kez. Siz nerdesiniz
Hosbulduk canim ilk haberi ben vericem sanirim cunku simdilik ilk transfer benim yarinHosgeldin canim benimhadi hayirlisi sirayla verelim guzel haberleri
35 yas alti ilk iki denemede tek embriyo hakkimiz var. 3. Denemede iki tane konulabiliyor. Yani bazi merkeer bunu tabiki cigniyor. Iki embriyo kalmis oluyor ornegin ve biri transfer edildiginde digeri ne dondurulmaya degecek kalitede oluyor ne de gozden cikarilabilecek. O yuzden 2 transfer yapilabiliyor. Benim ilk transferim oyle olmustu fakat kayıt dısı :)Hosbulduk canim ilk haberi ben vericem sanirim cunku simdilik ilk transfer benim yarinkizlar tekmi transfer ciftmi transfer edilecegini hic konusdunuzmu. Benim tek sayida oldugundan tek transfer yapabilirler
Olur insallah canim nasip kismet kac tane dondurulduBu 2. Deneme. Önceki taze transferdi. Negatif sonuclandi baska da embriyom kalmamisti zaten. Bu kez en bastan basladik tedaviye. Rahmi dinlendirelim dedi doktorum bu ay dondurulmus embriyo transferi yapacagiz.
Aynen canim yapilsa bile kayit disi yapiliyordur bence cunku ilk deneme ve 35 yas altiysa tek embriyo transfer ediliyor hic konusmadim ben doktorumla zaten ikiz cok guzel ama ben cesaret edemiyorumHosbulduk canim ilk haberi ben vericem sanirim cunku simdilik ilk transfer benim yarinkizlar tekmi transfer ciftmi transfer edilecegini hic konusdunuzmu. Benim tek sayida oldugundan tek transfer yapabilirler
4 :) birinden biri tutar heralde artik ☺ ikiz her anlamda zor bir tane olsun saglikli olsunOlur insallah canim nasip kismet kac tane donduruldu
Tutsun artik gelsinler ısıralım cok beklettin beni diye4 :) birinden biri tutar heralde artik ☺ ikiz her anlamda zor bir tane olsun saglikli olsun
Tam olarak onu diyorum canim kayit disi35 yas alti ilk iki denemede tek embriyo hakkimiz var. 3. Denemede iki tane konulabiliyor. Yani bazi merkeer bunu tabiki cigniyor. Iki embriyo kalmis oluyor ornegin ve biri transfer edildiginde digeri ne dondurulmaya degecek kalitede oluyor ne de gozden cikarilabilecek. O yuzden 2 transfer yapilabiliyor. Benim ilk transferim oyle olmustu fakat kayıt dısı :)
Yarin kacta canim transferinTam olarak onu diyorum canim kayit disizaten onu anlamiyorum aile raziysa ikisini transfer neden yasak sanki evde yapsak ikiz olmuyor yada pespese de yapilabilir tercih bize birakilmali. Benim tek sayida embriyom var 3 tane. Acaba sorarlarmi tekmi istiyon ciftmi diye. Yarin transfer var hic konusamadim bu konuyu doktorla hemsirelerde transfer gunu belli olur diyorlar
Canim yarin 8.30 da hastanede olacagim fakat duzenli bir yer degil malesef yani kacta transfere alirlar bilmiyorum randevu usulu calismiyorlar o yuzden cok yoruyo ben dedim idrara sikisikmi geleyim dediler yok belli olmaz kacta alacagimiz cokta sikisik gelme dedilerYarin kacta canim transferin
Canimcim bana mi sordun yoksa yarin transfer olan arkadasa mi soruyorsunCanım sanırım seninle aynı gün transferimiz sana sormak istediğim birşey var adetine kaç gün var ve dondurulmuş embriyo mu ☺