- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.621
Benim.bildigim kibris donasyon icin cok ünlüBenimde arkadasim kibrista yaptirdi hemen hamile oldu , darisi basiniza insallah ,neden tr de yaptirdiniz , kibrista nasil avantajlar bilgirseniz Sevinirim
Çok doğru bi tanımpazartesi bende katiliyorum belirti arayanlar klubune
Ayy kıyamam yaa çok duygulandım: ) Mahir ismini cok seviyoruz esimle ben , Hayal kuruyoruz, Eger bebegimiz olursa mahir koyariz die:) yani hayyaller anlicaniz
Kıbrısın bizim için tek avantajı cinsiyet belirleme oldu yoksa devamlı git gel baya yorucu :) Ayrıca güvenilir dr ve klinik bulmak çok önemli istanbuldaki doktorumuzun yönlendirmesiyle gittik biz deBenimde arkadasim kibrista yaptirdi hemen hamile oldu , darisi basiniza insallah ,neden tr de yaptirdiniz , kibrista nasil avantajlar bilgirseniz Sevinirim
Hangi tüp Bebek merkezi? Kac Embryo transfer ettirdiniz , bende artik heryerden umut bekliyorum. Gecirdigimiz sürec cok zor malesef, Ben hep eskiden dm az Üc Cocuk isterdim, simdi kuvvetimin kalmadigini hissediyorum , bitane olsun okadar sevincemki ve sükretcemKıbrısın bizim için tek avantajı cinsiyet belirleme oldu yoksa devamlı git gel baya yorucu :) Ayrıca güvenilir dr ve klinik bulmak çok önemli istanbuldaki doktorumuzun yönlendirmesiyle gittik biz de
Sizi cok iyi anliyorum bende istanbula 6 aydan gelip gidiyoruz , cok zor oluyor , Allah emegimizin karsiligini verir ins :)Kıbrısın bizim için tek avantajı cinsiyet belirleme oldu yoksa devamlı git gel baya yorucu :) Ayrıca güvenilir dr ve klinik bulmak çok önemli istanbuldaki doktorumuzun yönlendirmesiyle gittik biz de
Gynolife Tüp bebek merkezi bizimki. İlk sefer tek ikinci sefer iki embriyo transfer edildi. Dualarım sizinle inşallah bi an evvel bebişinize kavuşursunuzHangi tüp Bebek merkezi? Kac Embryo transfer ettirdiniz , bende artik heryerden umut bekliyorum. Gecirdigimiz sürec cok zor malesef, Ben hep eskiden dm az Üc Cocuk isterdim, simdi kuvvetimin kalmadigini hissediyorum , bitane olsun okadar sevincemki ve sükretcem
Siz nerde tedavi oldunu doktorunuz kimdi acaba :)Sizi cok iyi anliyorum bende istanbula 6 aydan gelip gidiyoruz , cok zor oluyor , Allah emegimizin karsiligini verir ins :)
Acibadem Maslak Bülent Hoca :) memnun kaldinizmmi merkezden ?Siz nerde tedavi oldunu doktorunuz kimdi acaba :)
Amin ins , hepimizin dualari kabul görürGynolife Tüp bebek merkezi bizimki. İlk sefer tek ikinci sefer iki embriyo transfer edildi. Dualarım sizinle inşallah bi an evvel bebişinize kavuşursunuz
Benim de ilk opum ve transferim acıbadem maslakta oldu halen dondurulmuş embriyolarımız ordaAcibadem Maslak Bülent Hoca :) memnun kaldinizmmi merkezden ?
Transferden 5 gün önce sabah akşam monodoks ve günde 1 prednol hap, sadece 5 gün kullandım. Aynı zamamda crinone jel, oksapar iğne, prolutex iğne, estrofem, coraspin ve folik asitbnde yarn doktora gidiyrm kızlar. transfer için. hangi ilaçları kullandnz
İyi haberlerinizi bekliyoruzbnde yarn doktora gidiyrm kızlar. transfer için. hangi ilaçları kullandnz
OooTransferden 5 gün önce sabah akşam monodoks ve günde 1 prednol hap, sadece 5 gün kullandım. Aynı zamamda crinone jel, oksapar iğne, prolutex iğne, estrofem, coraspin ve folik asityazarken yoruldum
Ayyy pis jeli unuttumOooharika ama bende okurken yoruldum Bu kadar şeyi kullandık dimi yaa.. Estrofem coraspin,folbiol hala devam..
Ben göbekten iğnelere ve crinone jele hala devam ediyorum sanırım kalp atışını görene kadar devam :)Oooharika ama bende okurken yoruldum Bu kadar şeyi kullandık dimi yaa.. Estrofem coraspin,folbiol hala devam..
Ben geçen transferde her gün iki ampul progestan iğne oluyodum kalçamda morarmadık yer kalmamıştı bu jel bana cennet şuanAyyy pis jeli unuttum
İğnelere neden devam ?Ben göbekten iğnelere ve crinone jele hala devam ediyorum sanırım kalp atışını görene kadar devam :)