- 26 Mart 2018
- 28.436
- 127.920
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.581
Ayyy çok sağol canım ya. Tavsiyelerini dikkate alacağımBenim de isim masa basi, sana tavsiyem surekli oturma saatlerce, arada bi bes dakka kalkip yuruyus yap ki rahme kan gitsin.. calismak evde durmaktan cok cok daha iyi, kafa dagiliyor.. bir de kabiz olmayaya gayret et.. tekrar bol sans dilerim
Ben bugün yaptım yaBende ama daha oncesinden idrar testi yaparim
Cogunku cikiyor diye biliorum
Merhaba canim benim esimde de varikosel var ama ameliyat olmadi transferim pazartesi gunu bizim sayida bir 15 bir 25 cikiyor hareketli 15 hic yukselmedi de inmedi de bu sayi keciboynuz ozu ve pekmezi kullandir esineKızlar eşimdeki sperm sayısı 3 milyon çıktı dün . 3 ay önce ameliyat olmuştu varikosel . Proxeed plus kullandı ama 12 milyon olan sayı 3 e düştü . Doktor da bizi tüp bebeğe yönlendirdi . Ama hiçbir bilgim yok fiyatı aşamaları hakkında. Yardımcı olur musunuz?
Ara ara batma var kasiklarimda, atesim cikiyor bir de rahmim sanki asagiya cekiliyor gibi.. diger iki transferimde ates olmamisti ama digerler belirtiler olmustu.. sonuc olumlu olmamisti.. bence belirti aramamak gerekiyor cunku ilaclar zaten ayni belirtilere neden oluyor..Peki belirti varmi
Bizde kullandik proxeed plus kullandik 3 4 ay fiyat asamasi icinde hastaneden hastaneye fark var ama ortalama 13 14 binKızlar eşimdeki sperm sayısı 3 milyon çıktı dün . 3 ay önce ameliyat olmuştu varikosel . Proxeed plus kullandı ama 12 milyon olan sayı 3 e düştü . Doktor da bizi tüp bebeğe yönlendirdi . Ama hiçbir bilgim yok fiyatı aşamaları hakkında. Yardımcı olur musunuz?
Dr da gayet iyi diyor ams 3.kez tahlile cagigmasi canımı sıktı sordum niye diye rutin dediler kanama olmasi beni sitrese sokuyor Yerleşme kanamasi olsa uzun surermi bugun ara ara kırmızı leke oldu dr dedim iloda igbd ysptirmami söyledi ams korkuyorum düşüknu acaba dıyeCanım iki güne gayet normal iki katına katlanmış doktorun ne diyor
Bugun testtt mi yaptin ???Ben bugün yaptım ya10. Gün yapalım bence kesin o zaman gösterir..
13.günümKacinci gününz bugun ?
Ediyorum canım inşallah hepimiz pozitifi görücez :) ilk denemeniz mi bu ayInsallah hepimiz kavusurz bebeklerimize Allah kimseyi Darda birakmasin :) Esime söz verdim, kan testini beklicem , Banada Dua edin lütfen :)
Hayırlısı olsun canımm :) benim de test günüm 30u bakalım :))Ben de 18 inde transfer oldum bana 30 ocakta test dediler ama yaa püüüff
Evet canım dayanamadım. Bişey çıkmadı tabiBugun testtt mi yaptin ???
Yok 3. denemem , ilk ikisinde hep ikiser tane Embryo transfer edilmisti ama tutmadi malesef, bukez genetige bakildi birtane saglikli embryo geldi onu Transfer yapildi:)Ediyorum canım inşallah hepimiz pozitifi görücez :) ilk denemeniz mi bu ay
Kacinci gününüzdü? 5 . Gün embryosumuEvet canım dayanamadım. Bişey çıkmadı tabi
Kiz psikoolojine hayran kaldim azicik banada üfle pufle. Masallah. Ne bu cesaretEvet canım dayanamadım. Bişey çıkmadı tabi
sonuçlar direk negatif miydi yoksa pozitif olup sonradan mı azaldı bhcgYok 3. denemem , ilk ikisinde hep ikiser tane Embryo transfer edilmisti ama tutmadi malesef, bukez genetige bakildi birtane saglikli embryo geldi onu Transfer yapildi:)
Ben de yaptımKiz psikoolojine hayran kaldim azicik banada üfle pufle. Masallah. Ne bu cesaret
Evde bi dolu test var . Korkudan yapamiom daha 4ncu gun kizlar erken.Ben de yaptımBen de de bişey yok
DahaKacinci gününüzdü? 5 . Gün embryosumu
Ayy cahil cesareti benimki kuzumKiz psikoolojine hayran kaldim azicik banada üfle pufle. Masallah. Ne bu cesaret
Kuzum sende cumartesi olmustun dimi? Transfer günü sayilmiyormu? 5. Günde degilmiyiz biz?Evde bi dolu test var . Korkudan yapamiom daha 4ncu gun kizlar erken.
Transfer gunu sayilmaz tatlimKuzum sende cumartesi olmustun dimi? Transfer günü sayilmiyormu? 5. Günde degilmiyiz biz?