- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.641
Doktorumuza ısrarla sordum çok gerekli mi diye ama bıraktırmadı biri pıhtı atmasını önlüyo biri de hormon. Biraz fazla garantici sanırım :) halbuki ilk hamileliğimde ikisini de kullanmamıştımİğnelere neden devam ?
Crinone jel pembe tortu şeklinde gelen oldu kü kızlar bi hesaplama yapıcam
Hiç olmadı canımCrinone jel pembe tortu şeklinde gelen oldu kü kızlar bi hesaplama yapıcam
İlk ne zaman geldi KuZum transferin kaçıncı günüBenden geliyo canım ama her zaman değil
Sanırım ikinci günüydü tam aklımda tutmadım önemli değildir diye :)İlk ne zaman geldi KuZum transferin kaçıncı günü
Doktorumla konuştum tutunma olabilir dedi 4.günüm bugünSanırım ikinci günüydü tam aklımda tutmadım önemli değildir diye :)
Benim de dördüncü günüm :) senin ne zaman gelmişti canım pembe akıntıDoktorumla konuştum tutunma olabilir dedi 4.günüm bugün
Bugün geldi KuZumBenim de dördüncü günüm :) senin ne zaman gelmişti canım pembe akıntı
Bide benim ki 5.gun embriyosuBugün geldi KuZum
Benimki de dondurulmuş 5.gün embriyosu canım :)Bide benim ki 5.gun embriyosu
İğne fitil falan kullanınca crinone jele şükrediyosunBu bir belirti midir bilmiyorum ama ilk gebeliğimde crinone jel kullanıyordum ve benden de gelmişti o pembe renk top top transferden sonraki bir kaç gün içinde.. Şimdi progestan fitil kullanıyorum ve prolutex iğne crinone ilk göz ağrısı benim severim kendisini
Kesinlikle crinone jel candırİğne fitil falan kullanınca crinone jele şükrediyosun
Çok haklısınızKesinlikle crinone jel candırben transfere gidince crinone kullanabilir miyim diyeceğim fitil iğrenç ve hiç hijyenik değil gibi sanki ne bileyim pardon ama
Doktorların yöntemleri farklı farklı.. İse yarasın mutlu sona ulaşalım da razıyızDoktorumuza ısrarla sordum çok gerekli mi diye ama bıraktırmadı biri pıhtı atmasını önlüyo biri de hormon. Biraz fazla garantici sanırım :) halbuki ilk hamileliğimde ikisini de kullanmamıştım
Crinone jel kabusum benim yaa Günlerce onca iğne yaptım kendime, hiçbiri bu kadar zor değildiİğne fitil falan kullanınca crinone jele şükrediyosun
Evet haklısınız göbekten iğneler de çok zorCrinone jel kabusum benim yaa Günlerce onca iğne yaptım kendime, hiçbiri bu kadar zor değildi