2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar merhaba bende dün transfer oldun aksam yüzüstü yatmisim normalde hep öyle yatarim kendime geldikce sirtustune döndün ama dalinca gene yüzüstüne dönmüsüm bi anda icimi bi korku kapladi yatis pozisyonumuz etkilemez diymi? Bu arada dondurulmus 5.gün embriyosu transfer edildi
Ben cok arastirdim canim yatis pozisyonunu ama tutunmayla bir alakasi yok ben transfer gunu bile sag sola yatmis sekilde uyandim gece tekrar sirtustu yattim ama dedigim gibi onunla alakali degil 😘

Bende 3.gün embriyosuyum iki tane 8. Günümde hafif kanamam olunca kan verdirtti doktor 1,27cıkmıştı sonucum ama zaten 8. Günde yüksek beklenmez dediler 3. Gün embriyosu için pazartesi kan verme günüm. 1,27 değeri üzdü beni de o yüzden umudum zayıfladı. Daha o günden beri de herhangi bi kanamam olmadı
Aynısını ben de yaşadım. 7.gün kahverengi lekelenme olunca 8.gün kan verdim, sıfır çıktı. Cumartesi 12.günüm olacak. Allahtan Ümit kesilmez deyip bekliyorum

Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Ben ilk gün biraz dinlendim. Sonra hep yemek, bulaşık, çamaşır devam ettim. Her gün dışarıdayız. Çocuk olunca dinlenmek mümkün değil. Hatta yazmıştım bir kere de kucağıma aldığımda lekelenme başladı. O yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Keşke dinlenebilseydim diye ama olmuyor

Ben cok arastirdim canim yatis pozisyonunu ama tutunmayla bir alakasi yok ben transfer gunu bile sag sola yatmis sekilde uyandim gece tekrar sirtustu yattim ama dedigim gibi onunla alakali degil 😘
mte
Tesekkur ederim canim 😘

Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
canım ben 10.gün kanımı gezdikten sonra fıldır fıldır gezdim hatta gezerken öğrendim hamile olduğumu 🙈

Kizlar merhaba bende dün transfer oldun aksam yüzüstü yatmisim normalde hep öyle yatarim kendime geldikce sirtustune döndün ama dalinca gene yüzüstüne dönmüsüm bi anda icimi bi korku kapladi yatis pozisyonumuz etkilemez diymi? Bu arada dondurulmus 5.gün embriyosu transfer edildi
Canım istediğin gibi yatabilirsin Allahın izniyle hiç bi problem olmaz :)

Bu arada dün hemşire kanımı alırken tsh da bakalım demişti. Fırlamış zaten ilaç kullanıyordum hiç kullanmadığım halimin de üstüne çıkmış. Hemen dahiliyeye gittim ilacımın dozunu yükseltti. Erken düşüklere sebep oluyormus yüksek tsh Allahım korusun

evet aynı durumdayız sanırım.

şaka yapıyorsun! :KK45:hem de ertesi gün 24 saat geçmemişti daha çarşı pazar gezdim aile hekimine gittim rapor aldım vs vs.her gün bi çıktım ben çarşıya. bir gün hatta unutmuşum merdiven çıkarken koşmuşum annem sakin ol kızım dedi :) çıkın tabiki dışarı.günlük hayatınıza devam edin. sadece ıkınmayın ağır kaldırmayın nefes nefese kalacak etkinliklerden kaçının o kadar
Ay ne güzel :) ya az önce tezgah sldim mutfakta eşim ona bile bağırdı neden yapıyorsun diye bende tedirgin oluyorum hal böyle olunca
Kabinden bayan nasıl çağırılıyor canım merak ettim.
Canım sağlık kabinleri varya oraya gitti annem sabahtan adresi verdi gelir misiniz iğnesi var çıkamıyor evden dedi yarım saat sonra geldi bayan iğnemi vurdu gitti. Normalde oraya gidince 5 TL eve çağırdığında 15 TL oluyor
Ben ilk gün biraz dinlendim. Sonra hep yemek, bulaşık, çamaşır devam ettim. Her gün dışarıdayız. Çocuk olunca dinlenmek mümkün değil. Hatta yazmıştım bir kere de kucağıma aldığımda lekelenme başladı. O yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Keşke dinlenebilseydim diye ama olmuyor
Nasipten öte yol yok demişler aslında ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa da olmuyor Allah büyük canım vardır bir bildiği
canım ben 10.gün kanımı gezdikten sonra fıldır fıldır gezdim hatta gezerken öğrendim hamile olduğumu 🙈
Ay ne hoş 🥰 benim de yarın 10. Gün olduğuna göre gidebilirim o zaman 🤩

İnsallah canım ama hiçbişe hissetmiyorum hiç umudum yok nedense
Öyle oluyor bende hiç olmayacak dedim eşime ümitlenme olmadı dedim hatta testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim işte olmadı doğru hissetmişim 😂 aaa bi baktım belli belirsiz çıkmaya başladı süpriZ 😊 o yüzden hiç ümitsizliğe kapılma allah ol derse olur üzme kendini boş yere

Korkma cnm dilediğin gibi uyuyabilirsin bende yüz üstü yatmadan uykuya dalamıyorum ilk transferim de ilk onu sormuştum istedğin gibi uyu öksür hapşır böyle ufak şeyler tutunmayı etkilemez dedi ikinci transferdede not düşmüş hatta istediğin gibi uyuyabilirsin diye 😊

Bende arabayla gideceğim canım eşim yıllık iZnini kullanıyor o götürüp getirecek ona kalsa gitmeyeceğim 😀 ama mecbur rapor da avuç içi okutmam gerekiyormuş hastanede onun için 1 saat çıkıp gelicem bakalım

Bişey olmaz endişelenme. Arabayla gidip geldikten sonra ne olacak. Benimde eşim evde daha hiç işe gitmedi transferden beri.

benim ilk aşılamamda olumluydu sonra bos gebelik oldu ama 😔 ben kanda 12. günde öğrenmiştim onu ve değerim 4.65di ve erken idrar testinde cıkmamıstı değerim 80lere cıkınca idrarda pozitif almıstım. Simdi bizim daha küçük cıkmaz sakın üzülme bu yüzden cumartesi kan vericem tam 12. gün oluyor 🤗
İnsallahhhhh 🤲 rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah bebislerimiz bize sımsıkı sarılsınlar 🤲

Bu arada kayınvalideleriniz ne alemde kızlar? Benimki daha 1 kez bile gelmiş değil. Transfere 2 gün kala bi hastalık çıkardı. 12 gün oldu. Hergün yeni bi hastalık icad etti. Aşırı sinirimi bozdu.
😂 benimki hic bir islemde yanima gelmedi bile canim ustelik esim uzakta gorev yapiyor evde annem idare ediyor hastanede yengem ve arkadasim vardi sagolsunlar transfer gunu yazdi baska da yok ama inan ki takma bunlari sadece sende degil bu sorunlar

Bu arada kayınvalideleriniz ne alemde kızlar? Benimki daha 1 kez bile gelmiş değil. Transfere 2 gün kala bi hastalık çıkardı. 12 gün oldu. Hergün yeni bi hastalık icad etti. Aşırı sinirimi bozdu.
Aman naparsa yapsın gelip iş yapmadan oturacağına hiç gelmesin böyle zor zamanda yanında olmayan çocuk olunca hiç gelmesin ❤️ Benim ki çalışıyor ama hergün iş çıkışı geliyor sağolsun izinli olduğu günde annemi dinlendirdi o kaldı yanımda transferde opu da hepsinde hastaneye geldi hakkını yemiyim babaannenin😂

benim tüp bebek yaptırdığım hastane normalde kayınvalıdeme çok yakın ama opuda onu çağırmadım.. benım opu sonrası çok ağrılı geçtı oyuzden 4 gun evde yattım.. o 4 gunde kayınvalıde gelmek istedi ama eltim denen şeytan tüp bebek yaptığımı bilmediği için onu çağıramadım.. yoksa soracaktı sürekli noldu noldu diye.. şimdi inşallah transfer olursa ozamanda söylemicem eşim kalır yanımda... olmadı transferden önce dolaba yemek stoğu yaparım.. ılk 2 gun yeter diğer günlerde kalkar yaparım diye düşünüyorum... boşver kayınvalıden gelmesın daha ıyı doğumda gelır ınsallah... benım arkadasım normal doğum yaptı kayınvalıdesı hıc gelmedı annesıde calısıtıgı ıcın sadece 1 hafta durdu ve herseyı kendı yaptı... belkı bızde yalnız kalabılırz ben herseye hazırlıklı olarak yaklaşmaya çalışıyorum:KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X