2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sabah patlaticam 10. Günün şerefine

Benim de 7. Günüm böyle belirtilerim var adet olacakmış gibi

Dökülüyorum kızlar. Felaket bi halsizlik var. Kolum kalkmıyor, gündüz gayet iyiydim. Arkadaşıma gittim geldim. Uyudum uyandım geçmedi. Adet olacak gibi ağrım var, kasık ağrım var. Ateş basıyo, göğüslerim şiş yine. Say say bitmez.

Ay benim gız gardaşım diye sarılasım geldi ben de aynıyım espriye vurduğuma bakmayın.
Ama şu var belirtiler adet ve hamişlik aynı zaten biliyoruz işte bu en güzel paradoks

Ay benim gız gardaşım diye sarılasım geldi ben de aynıyım espriye vurduğuma bakmayın.
Ama şu var belirtiler adet ve hamişlik aynı zaten biliyoruz işte bu en güzel paradoks
Ben ilk hamile kaldığımda bilmiyorum tabi bu kadar detaylı. 2.aşılamam tecrübesizim. Adet olcam bu tutmadı diye Progestan yapmamıştım. Sabah bi test yapmıştım pozitif ve ben şok. Bu arada enerjin çok güzel çok. Rabbim gönlüne göre versin.

E birinin canlı olması lazım ben feda ettim kendimi sizin için Amin bacım amin hepimize versin Rabbimin hazinesi geniş

Şimdiiiiii anlatıyorum ; 9. Günüm ve ilk kez göğüslerim agirmaya ve dolgunlasmaya başladı. Dolgunluğu sabah giyinirken farkettim ohee dedim aynada kim bu afet Neyse.. Kasıklarım ve belim çok yoğun bir şekilde ağırdı gün boyu ve hala agiriyor. Yoğun olarak çocuklara doğru eğildigim için olabilir??? malum ise başladım bugün Jelden birkaç saat sonra hafif pembe sarı akıntılar geliyor o da jel kaynaklı dır herhal?? Halsizlik 4 ten sonra çok oldu ee yoruldum o yüzden dir??? Daha ne kaldı Psikolojim iyi sayilir çocuklarımla olmak iyi geldi bugün bana Sadece şu var ki bir anda hevesleniyorum olacak diyorum sonrasında yok bee bu ağrı regli ağrısı kızım yıllardır çekiyorsun anlamiyormusun ki? Diyorum Hee şu var ki çocugumun terazi olacağını düşünüp gülümsüyorum.. Sonrada olmazsa eğer yaz tatilinde yine yaparım herhalde diyip planlar yapıyorken buluyorum kendimi Aranızda psikolojik formasyon alan varmı?

Harikasın ya ben de senin enerjine hayranım bu kadar güzel anlatılırdı ancak memintolar tombikto diyorsun yani

Aynı duyguları yaşıyoruz valla ben de diyorum bu agrilar yılların agrisi üstelik göğüsler de hiçbir şey sönük kaldılar transferi günü bile acıyordu sismisti.Sen test yapmış miydin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…