- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.721
Bağıra bağıra ağlayasım var resmen deli gibi oldumAynen canım. İlaçlar beni mahvetti. Kızım da bir an boş bırakmıyor sağ olsun
İnşallah canım sen ne zaman tekrarlayacaksın testiInsallah rabbim hepimize verir
Ben de sabah patlaticam 10. Günün şerefineCanlar hayırlı akşamlarerken erken testleri patlatmışsınız yine ama bence iyi değil ben de sınıfın inek öğrencisi gibi
@nisandeniz idrar testine güvenme kuzum herkes farklı her gebelik her değer farklı sen sonradan kan verdin mi dinlen kızının kardeşi göbüştedir inşallah
Kıızzzzzz hani bekliyordunBen de sabah patlaticam 10. Günün şerefine
Benim de 7. Günüm böyle belirtilerim var adet olacakmış gibiBenim de bugün 10. Günüm bende yarın vercem kan bir gün daha beklemicempek umudum yok aslında çünkü adet olcak gibi kasıklarım da ağrı gidip geliyor bakalım yarın öğlen belli olcak ama çok gerginim dokunsalar ağlayacak haldeyim resmen
Bak biri daha bozdu niyetiBen de sabah patlaticam 10. Günün şerefine
Ay benim gız gardaşım diye sarılasım geldiDökülüyorum kızlar. Felaket bi halsizlik var. Kolum kalkmıyor, gündüz gayet iyiydim. Arkadaşıma gittim geldim. Uyudum uyandım geçmedi. Adet olacak gibi ağrım var, kasık ağrım var. Ateş basıyo, göğüslerim şiş yine. Say say bitmez.
Ben ilk hamile kaldığımda bilmiyorum tabi bu kadar detaylı. 2.aşılamam tecrübesizim.Ay benim gız gardaşım diye sarılasım geldiben de aynıyım espriye vurduğuma bakmayın.
Ama şu var belirtiler adet ve hamişlik aynı zaten biliyoruz işte bu en güzel paradoks
E birinin canlı olması lazım ben feda ettim kendimi sizin içinBen ilk hamile kaldığımda bilmiyorum tabi bu kadar detaylı. 2.aşılamam tecrübesizim.Adet olcam bu tutmadı diye Progestan yapmamıştım. Sabah bi test yapmıştım pozitif ve ben şok. Bu arada enerjin çok güzel çok. Rabbim gönlüne göre versin.
Hoşgeldin canım gönlüne göre olsun inşallahSelam kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde 3 deneme bugün transferimin 5.günü 5 aa tek embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım zaman geçmek bilmiyor
Zalımsın zaman..!Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde 3 deneme bugün transferimin 5.günü 5 aa tek embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım zaman geçmek bilmiyor
Aldim bebegimi geldim canlarımmmB Birumutbekleyen canım senden ne haber kapıp geldin mi bebişi? Nasıl geçti transferin?
Hoşgeldin nasıl geçtiAldim bebegimi geldim canlarımmm
Hoşgeldiniz bebişinle nasılsınız bakalımAldim bebegimi geldim canlarımmm
Harikasın ya ben de senin enerjine hayranım bu kadar güzel anlatılırdı ancakŞimdiiiiii anlatıyorum ; 9. Günüm ve ilk kez göğüslerim agirmaya ve dolgunlasmaya başladı. Dolgunluğu sabah giyinirken farkettim ohee dedim aynada kim bu afetNeyse.. Kasıklarım ve belim çok yoğun bir şekilde ağırdı gün boyu ve hala agiriyor. Yoğun olarak çocuklara doğru eğildigim için olabilir??? malum ise başladım bugün Jelden birkaç saat sonra hafif pembe sarı akıntılar geliyor o da jel kaynaklı dır herhal?? Halsizlik 4 ten sonra çok oldu ee yoruldum o yüzden dir??? Daha ne kaldı Psikolojim iyi sayilir çocuklarımla olmak iyi geldi bugün bana Sadece şu var ki bir anda hevesleniyorum olacak diyorum sonrasında yok bee bu ağrı regli ağrısı kızım yıllardır çekiyorsun anlamiyormusun ki? Diyorum Hee şu var ki çocugumun terazi olacağını düşünüp gülümsüyorum.. Sonrada olmazsa eğer yaz tatilinde yine yaparım herhalde diyip planlar yapıyorken buluyorum kendimi Aranızda psikolojik formasyon alan varmı?
Aynı duyguları yaşıyoruz valla ben de diyorum bu agrilar yılların agrisi üstelik göğüsler de hiçbir şey sönük kaldılar transferi günü bile acıyordu sismisti.Sen test yapmış miydin?Şimdiiiiii anlatıyorum ; 9. Günüm ve ilk kez göğüslerim agirmaya ve dolgunlasmaya başladı. Dolgunluğu sabah giyinirken farkettim ohee dedim aynada kim bu afetNeyse.. Kasıklarım ve belim çok yoğun bir şekilde ağırdı gün boyu ve hala agiriyor. Yoğun olarak çocuklara doğru eğildigim için olabilir??? malum ise başladım bugün Jelden birkaç saat sonra hafif pembe sarı akıntılar geliyor o da jel kaynaklı dır herhal?? Halsizlik 4 ten sonra çok oldu ee yoruldum o yüzden dir??? Daha ne kaldı Psikolojim iyi sayilir çocuklarımla olmak iyi geldi bugün bana Sadece şu var ki bir anda hevesleniyorum olacak diyorum sonrasında yok bee bu ağrı regli ağrısı kızım yıllardır çekiyorsun anlamiyormusun ki? Diyorum Hee şu var ki çocugumun terazi olacağını düşünüp gülümsüyorum.. Sonrada olmazsa eğer yaz tatilinde yine yaparım herhalde diyip planlar yapıyorken buluyorum kendimi Aranızda psikolojik formasyon alan varmı?
Hosbulduk canim su an hicbirsey hissetmiyorum idrara sıkışık olmam beni zorladiHoşgeldin nasıl geçti❤