- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.741
Bebisimi aldim evime geldim canim benimm insallah benimle olur ama olsun 10 gunluk bile hamileyimKızlad u
Hoşgeldiniz bebişinle nasılsınız bakalım
Bunu bu topiğin en sevdiğim mesajı ilan ediyorumBebisimi aldim evime geldim canim benimm insallah benimle olur ama olsun 10 gunluk bile hamileyim
Zaten en zoru da oHosbulduk canim su an hicbirsey hissetmiyorum idrara sıkışık olmam beni zorladi
Çok doğru ama işte insan ne yapacağını şaşırıyor tabi olumsuza da daha yatkın oluyor bu dönemde. Ben şöyle düşünüyorum olmadığında nasıl olsa bol bol üzüleceğim en iyisi şuan keyfini çıkarıp yatmak :)Canlarım bir hamişlik yaşamış bir bacınız olarak şunu diyeyim memelere güvenmeyin çünkü memeler anca sekiz dokuz aylık hamile olunca ağrıyor bence bu kadar erken ağrıması belirti değil. Ağrıyorsa da ağrımıyorsa da bünyesel ya da ilaçlardan. Ha şu var bu kadar korkup belirti aramamız da yaşadığımız sürecin yıpratıcı oluşu. Olsun istiyoruz ama olmazsa diye de olumsuza alışmaya çalışıyoruz gelgitimiz çok.
Evet üzülünmez mi hiç ben iki olumsuz aşılamam da dahi yerlerdeydim öte yandan üzülmek de hakkımız eğer negatif olursa ama umut devam edecek Allahın izniyle yeniden ayağa kalkarızÇok doğru ama işte insan ne yapacağını şaşırıyor tabi olumsuza da daha yatkın oluyor bu dönemde. Ben şöyle düşünüyorum olmadığında nasıl olsa bol bol üzüleceğim en iyisi şuan keyfini çıkarıp yatmak :)
5a 4a ne oluyor hangisinin kaliteliSelam kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde 3 deneme bugün transferimin 5.günü 5 aa tek embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım zaman geçmek bilmiyor
Hem de nasıl tombiktoHarikasın ya ben de senin enerjine hayranım bu kadar güzel anlatılırdı ancakmemintolar tombikto diyorsun yani
Bana nedense olumsuz olacak gibi ve hep ağlıyorum.Evet üzülünmez mi hiç ben iki olumsuz aşılamam da dahi yerlerdeydim öte yandan üzülmek de hakkımız eğer negatif olursa ama umut devam edecek Allahın izniyle yeniden ayağa kalkarız
Hee yaptım kuzum 7. Günde aldım ağzımın payınıAynı duyguları yaşıyoruz valla ben de diyorum bu agrilar yılların agrisi üstelik göğüsler de hiçbir şey sönük kaldılar transferi günü bile acıyordu sismisti.Sen test yapmış miydin?
Olumlu olursa da bebeği boşuna strese sokmuşum diye üzülücez amaBana nedense olumsuz olacak gibi ve hep ağlıyorum.
Ay eğer hamiş olursan Allahın izniyle aminHem de nasıl tombiktoBöyle kalsa ya la..
Tesekkur ederim canimm benimmBunu bu topiğin en sevdiğim mesajı ilan ediyorum
Kesinlikle öyle bunun aksini kimse iddia edemez ispat dahi edemez bebişini kucağına da alırsın inşallah canımTesekkur ederim canimm benimmama oyle 10 gunlugune gebeyim su an anneyim bebegim benimle
Aahhahahahhh sesli güldümAy eğer hamiş olursan Allahın izniyle aminöyle kalacak daha da tombikto
Sonra bebiş doğunca inşallah amin yineonları şekilden şekle sokacak ve en son fıs evet bu kadar dan dan söylüyorum kocaman bir fıs,,
Şimdiiiiii anlatıyorum ; 9. Günüm ve ilk kez göğüslerim agirmaya ve dolgunlasmaya başladı. Dolgunluğu sabah giyinirken farkettim ohee dedim aynada kim bu afetNeyse.. Kasıklarım ve belim çok yoğun bir şekilde ağırdı gün boyu ve hala agiriyor. Yoğun olarak çocuklara doğru eğildigim için olabilir??? malum ise başladım bugün Jelden birkaç saat sonra hafif pembe sarı akıntılar geliyor o da jel kaynaklı dır herhal?? Halsizlik 4 ten sonra çok oldu ee yoruldum o yüzden dir??? Daha ne kaldı Psikolojim iyi sayilir çocuklarımla olmak iyi geldi bugün bana Sadece şu var ki bir anda hevesleniyorum olacak diyorum sonrasında yok bee bu ağrı regli ağrısı kızım yıllardır çekiyorsun anlamiyormusun ki? Diyorum Hee şu var ki çocugumun terazi olacağını düşünüp gülümsüyorum.. Sonrada olmazsa eğer yaz tatilinde yine yaparım herhalde diyip planlar yapıyorken buluyorum kendimi Aranızda psikolojik formasyon alan varmı?
Ay eğer hamiş olursan Allahın izniyle aminöyle kalacak daha da tombikto
Sonra bebiş doğunca inşallah amin yineonları şekilden şekle sokacak ve en son fıs evet bu kadar dan dan söylüyorum kocaman bir fıs,,
Hee yaptım kuzum 7. Günde aldım ağzımın payını
İnşallah canım benim keşke deme hem dur hele daha var senin testine değil mi çok kalabalığız bazen karışıyor mesajlarAhh keşke keşkee... razıyız hepsine. razı olmayı bırak keşke diyorum işte..
Aynen çok kalabalığız ne kadar çok bebeği olmayan var.benim transfer günümde sadece benim doktorumun 8 hastası vardi transfer yapılanİnşallah canım benim keşke deme hem dur hele daha var senin testine değil mi çok kalabalığız bazen karışıyor mesajlar