2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlarım bir hamişlik yaşamış bir bacınız olarak şunu diyeyim memelere güvenmeyin çünkü memeler anca sekiz dokuz aylık hamile olunca ağrıyor bence bu kadar erken ağrıması belirti değil. Ağrıyorsa da ağrımıyorsa da bünyesel ya da ilaçlardan. Ha şu var bu kadar korkup belirti aramamız da yaşadığımız sürecin yıpratıcı oluşu. Olsun istiyoruz ama olmazsa diye de olumsuza alışmaya çalışıyoruz gelgitimiz çok.

Çok doğru ama işte insan ne yapacağını şaşırıyor tabi olumsuza da daha yatkın oluyor bu dönemde. Ben şöyle düşünüyorum olmadığında nasıl olsa bol bol üzüleceğim en iyisi şuan keyfini çıkarıp yatmak :)

Evet üzülünmez mi hiç ben iki olumsuz aşılamam da dahi yerlerdeydim öte yandan üzülmek de hakkımız eğer negatif olursa ama umut devam edecek Allahın izniyle yeniden ayağa kalkarız

Aahhahahahhh sesli güldüm Fısss mıı? çok kötüsün bu arada çok çok aminnnnn

Kızlar nol

Aynen.. Çok güzel anlatmışsın canım hepimiz aynı psikolojideyiz sanırım ha oldu ha olacak. Olmazsa bla bla.. Olursa bla bla.. beyin bu beyin kaldırmıyor anacııım. göğüsler desen dediğin gibi sanki bir şeyler anlatıyor konuşacak yakında

Ahh keşke keşkee... razıyız hepsine. razı olmayı bırak keşke diyorum işte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…