2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anki durumunuz nedir ? Transfer tuttu mu peki. Ne güzel sizin baya yumurtanız oluşmuş benim şuan tek altın yumurta olarak ilerliyoruz bakalım. Her şeyin hayırlısı
6-7-10 hücreli 3 tane 3. gün embriyosu oldu. 7 ile 10 u transfer ettiler. 6 hücreli olan çözüldükten sonra yaşamamış. Bugün transferden sonraki 4. Günüm az olsun kaliteli olsun yalanına kendimi inandırdım hep inş doğru çıkar Tek sıkıntı bence az olduğu için 5. güne götürmemeleri

Insallah canim aslinda Ondan sonraki igneler korkutuyor beni ne kadar zaman kullaniliyor bilgin varmi ne zaman transfer oldun acaba
20 ocakta oldum. Benim doktorum 12. gün tahlil istedi. Pozitif olursa gebeliğin 10-11. haftasina kadar Devam ediyor. Kan sulandırıcı ve prollutex kullanınca morarma oldu yalnızca, zor değil aslında .Tabi ben bu defa dondurulmuş kullandım sanırım ondan daha rahattım. Sen peki?

Benimde 9 ocakta toplama islemi oldu 5.ci gun embiyosu 3 tane dondururdu simdi ise adet olunca ara dediler beklemedeyim henuz

Beni de ekler misiniz.
novaart tüp bebek merkezi 3. Gün embriyosu1. Kalite iki embriyo-1.deneme

Kızlar benim de bugün transferin 7. Günü haftaya bugün tahlilim var. Adet olacakmış gibi ağrılar yaşıyorum en yoğun bugün oldu önceki günler vurup gidiyordu. Şimdi Rahmimde hep bi yoğunluk var sivilcelenmede başladı. Benim gibi yaşayanlar var mı

Evet ben de bir haftadır ağrı çekiyorum. Rahim kalınlaştığı için heralde

Günaydın hadi bakalım hayırlı işler bebişe iyi bak
Ayy çok hoşuma gitti kuzuuuuuum "bebişe iyi bak" İnşaallah hala benimledir
Ayyyy işte buuu hayırlı olsun kuzum
Kuzum iyi çalışmalar, seni özleriz
Oyyyy oyyy bende de büyük boşluk oldu kuzu yaa sorma. Alışmışım kaç gündür buraya, Instagram dan önce buraya bakıyorum artık yani hatta daha çok burdayım
Ay dur bi saniyeee benim de 7. Günüm heyecan yaptım off
Ayy 7.gunumde kanda bişey çıkmadı benim 0.5

Kızlar pozitif ve negatif listesi de yapsak aslında ben kim pozitif kim negatif karıştırıyorum.Beni negatife ekleyin

Selam kızlaar benim yarın 10. günüm 2 gün daha bekleyemicem kan testi yaptırcam
Benim de bugün 10. Günüm bende yarın vercem kan bir gün daha beklemicem pek umudum yok aslında çünkü adet olcak gibi kasıklarım da ağrı gidip geliyor bakalım yarın öğlen belli olcak ama çok gerginim dokunsalar ağlayacak haldeyim resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…