2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen çok kalabalığız ne kadar çok bebeği olmayan var.benim transfer günümde sadece benim doktorumun 8 hastası vardi transfer yapılan

Çağın hastalığı bu.. normal yoldan gebe kalanlara aşırı derecede şaşırıyorum yani öyle böyle değil.. neredeyse normal yoldan olmaması normalmiş gibi geliyor ... tövbe yarebbim.

Aynen çok kalabalığız ne kadar çok bebeği olmayan var.benim transfer günümde sadece benim doktorumun 8 hastası vardi transfer yapılan
Evet zaman ilerledikçe de artıyor tüp bebek tedavisine ihtiyacı olan çağımızım sorunu artık
biz burada buz dağının görünen kısmıyız Aslında çok daha fazlayız

Kizlar pozitifi aldiktan sonra hergun idrar tesyi yapmam normal mi artış varmi die kontrol etmeden duramiorum
Bence degil artık iyi bir değer de gördün kanda bundan sonra kese kalp atışı düşün,ben inatla test yapmicam regl olmazsam ertesi günü gidip yaptıracağım Persembe büyük gün bana bir de daha önce regl olurmuşum

oh nooo nolamaaz... aşırı normal derken ironi yaptım bize her şey normal bence.. sürekli değişen bir psikolojimizi var. her şey serbes

Benim de perşembe adet günüm 26 güne bir oluyorum adetimi.
kafalar karışık

Hayır idrar testi ile nasıl anlarsın ilerlediğini ben onu anlamadım ciddi soruyorum var mı böyle bir şey hiç idrarda pozitif görmedim zira

Yok canım hamilelikte memeler ağrımıyor. Her bünye farklı. Regl gününe kadar vücut hamileymiş gibi davranır. Östrojen ve progesteron tavan yapar. En sonunda vücut bakar ki bebek yok. Östrojeni hızla düşürüp kalınlaşan rahim içi dokusunu dışarı atar. Kısacası zaten her ay hamilelik belirtisi hissederiz :)

Mesela ben reglden iki gün önce kollarımı zor kaldırıp giyinirim. Öyle çok göğüs ağrım olur ki. Ama emzirirken aşırı sütüm vardı. Onda ağrı olmuyor, gerginlik oluyor sadece.

ben 2.5 sene emzirdim biliyorum kendi tecrübemdi yazdıklarım kızım 37 aylık

Kızlar bu meme olayı çok karışık valla ama benim ilk tüp denememde 12. Güne kadar beklemiştim evet hiç test yapmadan ve her gün ağlayarak test yaptırıp eve geldim sonuç çıkmamış daha ve göğüslerim tas gibiydi iyi hatırlıyorum sonuç pozitifti O yüzden meme olayına çok takigim ben nedense su an memelerim sisik olsa aha hamileyim dicem

Kimyasal yazmışsın ama kızını demedin. Yani kişiden kişiye değişiyor. Kızım 6 aylıkken 10 kiloydu :) :) ama göğüs ağrım hiç olmadı.
Canım sen bence beni başkası ile karıştırdın eski mesajlara bak istersen ben kimyasal gebelik hiç yaşamadım. İlk tüp bebekten bir çocuğum var şimdi de o zamandan kalan dondurulmuşlar ile kardeş istiyoruz

Evet canım düzelttim mesajı, karıştırmışım. İnşallah yine nasip olur. Çok ilginç değil mi ya kızınla aynı zamanda yaratılmıştı bu embriyolar da :)

Benim emzirme sonrası memelerim sönmüş balon gibi :) ama inanılmaz acıyor. Yani şişmedi ama fena acı var.

@nisandeniz Aynen biliyor musun bunu düşünüyorum transferden beri bilim kurgu filmi gibi nasip olursa kızım abla olacak ama aynı zaman embriyoları
Benim de 18 embriyom vardı. İkisini transfer ettiler, negatif oldu. Embriyoların hiçbirini dondurmadık dediler. Mahvolduk resmen. Aylarca ağladım.

Üç ay sonra kendimi biraz toplayıp tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittim ve bana çok ikiyi kalite iki tane dondurulmuş embriyom olduğunu söylediler. Meğer Laboratuvardaki salak biyolog yanlış söylemiş. Şimdi ben o hastaneye gitmemiş olsam kızım olmayacaktı. Dondurucuda unutulmuş iki embriyo duruyor olacaktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…