- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 39
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.701
Bekleyin ya yapmayın erkenden her şey yolunda gidiyorsa gel gel sen vazgeç yarın takıl Burada bir gün dahaBenim de bugün 10. Günüm bende yarın vercem kan bir gün daha beklemicempek umudum yok aslında çünkü adet olcak gibi kasıklarım da ağrı gidip geliyor bakalım yarın öğlen belli olcak ama çok gerginim dokunsalar ağlayacak haldeyim resmen
Allahım hepiniz gaza mı geldiniz bugün nolduSelam kızlaar benim yarın 10. günüm 2 gün daha bekleyemicem kan testi yaptırcam
Sağ ol canım. Yok kan vermedim henüz 7.günde olduğumuz için. Ama almak bullak oldum. Hamile olduğum anlamına mı geliyor bu kanama. İyice ümitlendimCanlar hayırlı akşamlarerken erken testleri patlatmışsınız yine ama bence iyi değil ben de sınıfın inek öğrencisi gibi
@nisandeniz idrar testine güvenme kuzum herkes farklı her gebelik her değer farklı sen sonradan kan verdin mi dinlen kızının kardeşi göbüştedir inşallah
Vallahi yarın foruma girmeye yüreğim dayanmayacak taşikardim azıyor yorumları okurken inşallah bol pozitif olur anlaşılan yapacanız illa ki o testleriBen doktora sordum bakabilirsin dedi galiba dayanamıcam
Yaptiğin gebelik testi erken gebelik testi miSağ ol canım. Yok kan vermedim henüz 7.günde olduğumuz için. Ama almak bullak oldum. Hamile olduğum anlamına mı geliyor bu kanama. İyice ümitlendim
Şimdi kesilmiş canım. Çamaşır ıslanmadı ama her sildiğimde siyaha yakın kahverengi geliyorduHic durmadanmi akiyo
Canım benim bak kendin diyorsun erken kan vermedim diye kanda olmayan şey idrarda ne arasınSağ ol canım. Yok kan vermedim henüz 7.günde olduğumuz için. Ama almak bullak oldum. Hamile olduğum anlamına mı geliyor bu kanama. İyice ümitlendim
Kırmızı değil inşallah sımsıkı seninle bebeğinŞimdi kesilmiş canım. Çamaşır ıslanmadı ama her sildiğimde siyaha yakın kahverengi geliyordu
Yok canım normal testtiYaptiğin gebelik testi erken gebelik testi mi
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Test günüm cumartesiKırmızı değil inşallah sımsıkı seninle bebeğin
İlk transferimde de 11. Gün vermiştim ya aslında bekleyememek de değil sorun inanılmaz gerginim ya ilaçlar beni perişan etti resmen bunaldım tutunmadıysa da bir an önce şu ilaçlardan kurtulmak derdimBekleyin ya yapmayın erkenden her şey yolunda gidiyorsa gel gel sen vazgeç yarın takıl Burada bir gün daha
Ben hep erken gebelik testiyle yaptmYok canım normal testti
Aynen canım. İlaçlar beni mahvetti. Kızım da bir an boş bırakmıyor sağ olsunİlk transferimde de 11. Gün vermiştim ya aslında bekleyememek de değil sorun inanılmaz gerginim ya ilaçlar beni perişan etti resmen bunaldım tutunmadıysa da bir an önce şu ilaçlardan kurtulmak derdim
Insallah rabbim hepimize verirBenim de var bir çocuğum kardeşi olmasını eşim çok istedi dondurulmuş da varken Nasibimiz var mı diye denedik
Şu an yavrum yeni uyudu ve tabanlarım zonkluyor yorgunluktantutar mı bilmem nasip Allaha emanet