- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.601
Adet gecikmesinden 2 gün sonra değerim 20ydi. 48 saat sonra 33 olmuş. Ertesi gün 37 olmuştu. Kimyasal bu şekilde oluyor zaten.Nerden anladin kimyasal oldugunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gecikmesinden 2 gün sonra değerim 20ydi. 48 saat sonra 33 olmuş. Ertesi gün 37 olmuştu. Kimyasal bu şekilde oluyor zaten.Nerden anladin kimyasal oldugunu
Bunları hep kullanacaksın birazcık saçmalamış Bebiş geliyooor benceEstrofem, Progestan, folik asit, corasprin, oksapar iğne, prolutex iğne. Bunlarla hcg ne alaka..
Ama gecen sene bu ayda hamileydim marta kimyasal oldu dedin. 1.5 aylikken falan olmuormu ozamanAdet gecikmesinden 2 gün sonra değerim 20ydi. 48 saat sonra 33 olmuş. Ertesi gün 37 olmuştu. Kimyasal bu şekilde oluyor zaten.
İnşallah canım benim sağolasın korkup bekliyoruz işte napalım:)Kendini strese sokma canım. Ben geçen sene düşük yaptım son güne kadar leke filan gelmedi. Akıntı leke hiç bişey yoktu. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim yine aynı şekilde ne leke ne akıntı oldu.
Rabbim hepinize pozitif nasip etsin. Insaallah tez vakitte yavruniza kavusursunuzPozitif sonuclara kendiminki kadar sevindim. Canı gönülden. Sizler de bize dua edin hep beraber sevinelim insallah.
Biri erken gebelik testi diğeri ucuz test.
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin.bnde adet olmayı bekliyorum dondurulmus transfer olacagım ilkkez.bu 4.denemem allah bu kez beni ve isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun inşallah.Biri erken gebelik testi diğeri ucuz test.
Oncelikle allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Cok mutlu bir haber. Adet gecikmesinden kac gun sonra yaptiniz testi.Biri erken gebelik testi diğeri ucuz test.
Arkafaslar tek embiriyo ikiz olabiliyormu
Pozitif sonuclara kendiminki kadar sevindim. Canı gönülden. Sizler de bize dua edin hep beraber sevinelim insallah.
Oo hayirlisi. Bende hic silik cizgide cikmadi. Hem test erken testti hemde adetim gecikti o yuzden hamile degilimdir diyorum.heralde cikardi.Benim de 7. Gün bugün, Testte ilk 15 dk birşey yoktu. Sonra silik bir çizgi belirdi. Ben de bekleyecegim. Bilemedim. Dr 12. Gün dedi teste.
Galiba sonsuza kadar yapamıycam korkuyorum yahu ben. Cuma yapip bize bilgi ver demisti doktorum ama burda aile hekimliginde cuma gunu kan alınmıyor. Persembe yaparim diye dusunuyorum. İdrar testi yapmaya cesaretim bir gram yok sen yapacak misinM mivfjourney sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi?
hayırlı olsun :)Transferle birlikte bugün 4. günüm, 3. gün embriyosu transfer edildi. Evde hiç yatmadım oturur vaziyette tv izledim yürüdüm de. Bugün duş aldım kısacık sonra avm ye geldim; müdürüme de domuz gribi oldum dedim Şimdi de çok mu yürüdüm acaba paniğindeyim çok zor gerçekten ya