- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 44
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.541
Olumlu sonuçlar beni o kadar mutlu ediyorken sanki sıra bizede gelecek gibi Allah’ım üç gündeyim acaba nasıldır embriyo merak içinde uyuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaş vardı burda görmüştüm ismini hatırlamıyorum içimi açıp bakmak istiyorum demişti bundan daha güzel bir tabir yokOlumlu sonuçlar beni o kadar mutlu ediyorken sanki sıra bizede gelecek gibi Allah’ım üç gündeyim acaba nasıldır embriyo merak içinde uyuyamadım
O zaman sevgiler meslekdaşimaBiliyorum tabi canım. Öğretmenim Atanabilmek için gelişim psikolojisi kitaplarını yaladım yuttum Uzun bir süre söylemeyi düşünmüyorum çünkü çocuklarda zaman kavramı oturmadığı için aylarca beklemek çok sıkıcı geliyor. Ayy pozitif olsun yeter ki söylemem
Günaydın hadi bakalım hayırlı işler bebişe iyi bakGünaydın kızlarBugün iş başı yapıyorum umarım zor gecmez.. Gün içerisinde bakamayacagim buraya O yüzden uslu durun yaramazlik yapmayın VEEEEE Güzel haberler verin
Günaydın kızlarBugün iş başı yapıyorum umarım zor gecmez.. Gün içerisinde bakamayacagim buraya O yüzden uslu durun yaramazlik yapmayın VEEEEE Güzel haberler verin
Hangi ilaçları kullanıyorsun canımTest yaptım pozitif. Hastaneyi aradım. Daha çok erken ilaçlardan öyle çıkmış olabilir diyo sekreter. Dondurulmuş transfer yapıldı bana diyorum. Olsun o ilaçlarda yapar diyo. İlk kez duydum böyle bişey. Doğru olabilir mi? Kan içinde gününü bekle dedi.
Test yaptım pozitif. Hastaneyi aradım. Daha çok erken ilaçlardan öyle çıkmış olabilir diyo sekreter. Dondurulmuş transfer yapıldı bana diyorum. Olsun o ilaçlarda yapar diyo. İlk kez duydum böyle bişey. Doğru olabilir mi? Kan içinde gününü bekle dedi.
Estrofem, Progestan, folik asit, corasprin, oksapar iğne, prolutex iğne. Bunlarla hcg ne alaka..Hangi ilaçları kullanıyorsun canım
Bende çıkmaz diye düşüne düşünerek yapmıştım. Hevesimi kırdı kadın sabah sabah.Ay dur bi saniyeee benim de 7. Günüm heyecan yaptım off
Bunların hiç birisinde hcg yok canım gönlün rahat olsun hamilesinEstrofem, Progestan, folik asit, corasprin, oksapar iğne, prolutex iğne. Bunlarla hcg ne alaka..
İnşallah dediğin gibidir arkadaşım. Ben geçen sefer taze transfer yaptırdım. 3 çatlatma iğnesi yapıldı bana ve 7.günde test negatifti. Aynı iğneleri kullanıyordum yine. Yarın iğne için sağlık ocağına gidicem. Orada kan veririm.Bunların hiç birisinde hcg yok canım gönlün rahat olsun hamilesin
Öyledir öyledir rahat ol bunlar hcg olacak ilaçlar değiller silik mi çıktı tam olarak net mi çıktı at bakalım resmine beraber canımİnşallah dediğin gibidir arkadaşım. Ben geçen sefer taze transfer yaptırdım. 3 çatlatma iğnesi yapıldı bana ve 7.günde test negatifti. Aynı iğneleri kullanıyordum yine. Yarın iğne için sağlık ocağına gidicem. Orada kan veririm.
Atıcamda telefondan atamadım canım. Ama gayet belirgin çıktı. Kahvaltıdan sonra laptoptan yükleyim canım. Zaten iyi bişey deseler olmazdı. Hemen en kötüsünü söylemek zorundalar sanki.Öyledir öyledir rahat ol bunlar hcg olacak ilaçlar değiller silik mi çıktı tam olarak net mi çıktı at bakalım resmine beraber canım
Hayırlı uğurlu olur inşallah canım rabbim bebeğinden hiç ayırmasın burda beraber bekleyelim bebişine kavuş gel :) serum vs alacakmısın transferden sonraKızlarr gunaydin benimde 12 bucukta transferim varr ve bende hic heyecan yok
stres yapma enerjini düşürme inşallah canm güzel haberler alırsın.Atıcamda telefondan atamadım canım. Ama gayet belirgin çıktı. Kahvaltıdan sonra laptoptan yükleyim canım. Zaten iyi bişey deseler olmazdı. Hemen en kötüsünü söylemek zorundalar sanki.
şimdiden hayırlı olsun inşallah arkadaşım.Kızlarr gunaydin benimde 12 bucukta transferim varr ve bende hic heyecan yok