- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.501
Sagol Allah razi olsun hepinizden. Rabbim hepinize nasip etsinTebrik ederim canim, saglikla devam eder insallah, saglikla kucagina almak nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol Allah razi olsun hepinizden. Rabbim hepinize nasip etsinTebrik ederim canim, saglikla devam eder insallah, saglikla kucagina almak nasip olur
Gözünüz aydın. Devamı da sağlıkla gelsin inşallah.Pozitif rabbim herkese nasip etsin
Gözün aydın cnm inanki ben senin pozitif olacağını hissetmiştimPozitif rabbim herkese nasip etsin
Benim çok az gelio geriye iyice içeri doğru itiyorum 10 dakka uzanıyorum gelmioyo geriyeProgestan fitilin geri gelmesi normal değil mi gidecek yeri yok aslında düşününce bende de geliyor bir süre sonra erimiş halde
Sağlıkla ilerler inşallah. Hayırlı olsun arkadaşım.Pozitif rabbim herkese nasip etsin
Hepimiz geriliyoruz canım maalesef.Beklemek benim modelim bozuyor canım ya
Hepimiz geriliyoruz canım maalesef.
Gözün aydın cnm inanki ben senin pozitif olacağını hissetmiştim
Rabbim hepinizden razi olsun. Rabbim sizin kucaginizida doldursun tez vakitteGözünüz aydın. Devamı da sağlıkla gelsin inşallah.
Kaçıncı günün kaçıncı embriyo değerin kaç canım?bahseder misin bize de fikir olsunRabbim hepinizden razi olsun. Rabbim sizin kucaginizida doldursun tez vakitte
5nci gun embiriyosu bugun 8nci gunum. 172 degerKaçıncı günün kaçıncı embriyo değerin kaç canım?bahseder misin bize de fikir olsun
Allah tamamini erdirsin ins , darisi bizlerin basina ? Kacinci denemenizdi?Sagol Allah razi olsun hepinizden. Rabbim hepinize nasip etsin
Sagol canim rabbim sizlerede nasip etsin. Benim down sendromlu kizim var sogal yoldan. Genetik sorunum oldugu icin tup bebek yaptirdim. Saglikli embiriyo bulasiya 4 tup bebek yaptirdim. Ilk transfer tutmadi bu 2nci. Ilk transfer ilaclar yan etki yapti progynova kilanmistim bu dogal siklusle olduAllah tamamini erdirsin ins , darisi bizlerin basina ? Kacinci denemenizdi?
Çok çok sevindim canım darisi başımıza dua et bize5nci gun embiriyosu bugun 8nci gunum. 172 deger
Insaallah canim rabbim hepinize nasip etsin insaallahÇok çok sevindim canım darisi başımıza dua et bize
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah5nci gun embiriyosu bugun 8nci gunum. 172 deger
Sagolasin rabbim sizede nasip etsin tsklerTebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Benim ameliyatla birlikte yirmi milyar oldu.fakultede hiçbir şeyin yok sebepsiz dendi sonraki istmosel den dolayı olmuyormuş.sebebini öğrendik medikalde onun için ameliyat oldum.10milyari gecer demi
Anladim gecmisolsun suan nasil olduBenim ameliyatla birlikte yirmi milyar oldu.fakultede hiçbir şeyin yok sebepsiz dendi sonraki istmosel den dolayı olmuyormuş.sebebini öğrendik medikalde onun için ameliyat oldum.
Iyiym şuan transfer edileli iki gun oldu bakalim hayirlisi...Anladim gecmisolsun suan nasil oldu
Hayırlı olsun 8.günümüz de hemn öğrendiniz miSagolasin rabbim sizede nasip etsin tskler
hayırlı skeilde olur insallahIyiym şuan transfer edileli iki gun oldu bakalim hayirlisi...