- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.481
Samsun 19 Mayıs ÜniversitesiHangi hastanenin fiyatı bu? Hangi il?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samsun 19 Mayıs ÜniversitesiHangi hastanenin fiyatı bu? Hangi il?
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla atlatırsınız bu dönemiMerhaba arkadaslar, sabahtan beri cok siddetli kasik agrim var..ustune lekelenmem oldu. Kahverengi, sonra da kirmiziya yakin.. hemen doktoru aradim igneyi ikiye cikardi.. yarin tekrar kan degerine bakilacak.. pozitif sonucu gordum ama hic sevinememistim.. bu aslinda herseyin baslangiciymis meger.. hakkimizda hayirlisi diyorum, simdi elimden gelen sadece dinlenmek ve beklemek..
memnun kaldinizmi
[/QUOTE memnunluk göreceli bir şey ama labaratuarı çok iyi diye biliyorm .ki işlerini titizlikle yapıyorlar.doktorlari hemşireleri çok ilgili her aradığımda ulaşabildim.bana istmosel tanısı konuldu.orda ameliyat da oldum.sonra tup bebek yaptık.daha evvel fakültede yapmıştım orası da paraliydi ama çok sıkıntılıydı bizim için.simdi de sonuç bekliyorm bakalim...
Benimde bugün 2. Gün allahım güzel haberler nasip etsin inşallahCanım benim daha 2.gün
Ben orda da yaptırdım iyi para aldıkları halde ilgi alaka bakımından çok fark var medikalle.ben ne zaman arasam profesorle görüşebildim çok ilgiydiler.her anlamda memnun kaldim ama sonuç ne olur bilememHangi hastanenin fiyatı bu? Hangi il?
Pozitif sonuçtan sonrası ayrı bi stres yönetimi. Bol bol dinlenin. Tüp bebekte olabiliyormuş maalesef böyle lekelenmeler..Merhaba arkadaslar, sabahtan beri cok siddetli kasik agrim var..ustune lekelenmem oldu. Kahverengi, sonra da kirmiziya yakin.. hemen doktoru aradim igneyi ikiye cikardi.. yarin tekrar kan degerine bakilacak.. pozitif sonucu gordum ama hic sevinememistim.. bu aslinda herseyin baslangiciymis meger.. hakkimizda hayirlisi diyorum, simdi elimden gelen sadece dinlenmek ve beklemek..
Tayfun Beyhayirlisi yazakadar olmazsa bende medicalpark duusnuyorumda bilgi almak istedim tayfinbeyemi mehmet beyemi yaptirdiniz
10milyari gecer demiTayfun Bey
fiyat olarak10milyari gecer demi
Çıktımı canım sonucun?Aksama cikacak kan sonucu
Ahh ah. Bendende hep geri çıkıyor. Bende birsürü ilaç içiyorum. Bebiş için katlanıcaz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verirde bu günler unutulur inşallah.O kadar çok ilaç içiyorum ki nerede ise beş tane Protestan geri çıkıyor sinirden öleceğim
Beklemek benim modelim bozuyor canım yaAhh ah. Bendende hep geri çıkıyor. Bende birsürü ilaç içiyorum. Bebiş için katlanıcaz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verirde bu günler unutulur inşallah.
Pozitif rabbim herkese nasip etsinÇıktımı canım sonucun?
Beklemek benim modelim bozuyor canım ya
Tebrik ederim canim, saglikla devam eder insallah, saglikla kucagina almak nasip olurPozitif rabbim herkese nasip etsin