- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Yasmin kullaniyorum yarin bitiyor canim bi kac gune adet olup artik transfer icin gidecegim cok bunaldim inan ki adet olmayi hic bu kadar istemedim bi an once transfer olup sonrasinda neyse o olsun ya stres yapiyorsun yoksa boyleBirumutbekleyen senin ne zaman transfer?
A seninle aynı gün yaptırmışız.. Nasılsın,neler yapıyorsun?Merhaba herkese. Benim de bugün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi. Şimdi dua edip bekleme zamanı.
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızOhh ohh masallah sizlere insallah guzel sonuclar alirsin canim sende hosgeldin aramiza bi ben kaldjm yahu
Allah yardımcın olsun her şey gönlünce olsun inşallah..hem maddi hem manevi zor süreçler yaYasmin kullaniyorum yarin bitiyor canim bi kac gune adet olup artik transfer icin gidecegim cok bunaldim inan ki adet olmayi hic bu kadar istemedim bi an once transfer olup sonrasinda neyse o olsun ya stres yapiyorsun yoksa boyle
Aminn insallah canimm izinizden gelecegim hepinizin haberi alirken ben daha transferi beklerim kesinİnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızdaha ayın başındayız, aramıza katılanlar olur daha. Sen de sağlıkla , kolaylıkla bu aşamalara gelirsin inşallah.
iyiyim canım sen nasılsın? Pek bişey yapmıyorum, Dinleniyorum, ilaçlara devam onun dışında burada okuduğum kabak çekirdeği, ananas ve havuç suyunu tüketiyorum. Sen neler yapıyorsun?A seninle aynı gün yaptırmışız.. Nasılsın,neler yapıyorsun?
Aynen canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahAllah yardımcın olsun her şey gönlünce olsun inşallah..hem maddi hem manevi zor süreçler ya
Ben de aynı geldiğimden beri uzanıyorum, kalkıyorum yatıyorum..Hangi klinikte tedavi gördün? Kaçıncı gün embriyosuydu?iyiyim canım sen nasılsın? Pek bişey yapmıyorum, Dinleniyorum, ilaçlara devam onun dışında burada okuduğum kabak çekirdeği, ananas ve havuç suyunu tüketiyorum. Sen neler yapıyorsun?
transfer adetin kaçıncı günü oldnzCanim benim doktor cok sert transferden sonra sadece maden suyu icebilirmiyim diye onu bile soramadim bu surecte ilk hafta sadece dondurulmuslar transfer edilebilir dedi diger zamanlar hic konusmadi hemsireler soyledi transfer gunude transfer bitince hayirli olsun dedi okadar
nerde tüp bebek yptrdnzCanim bende telefonla bile konusabilenlere sasiyorum doktorlar cok yogun ya bizim hastanede gunde 80 kisiye bakiyorlaf odaya girmenle cikman bir oda herzaman giremiyon bazen hemsire araci oluyor
izmirdeyim bende nerde yptırıosnzDondurulmuşlar için dondurulması için ücret ödemesi yaptınız mı laboratuvar kira alıyor. Eğer ödeme olmadıysa bir yıl sonra herhangi bir ücret ödenmez ise sağlık bakanlığına başvurup embriyoları imha ediyorlar bilginiz olsun. Eğer ödeme yaptıysanız embriyo transferi için doktorunuzla görüşüp ilaç tedavisi başlayıp transfer için hazırlık yapılıyor. Tabi bu süre de Ankara’da olmanız lazım ücret için de şunu söylebilirim merkezden merkeze ya da hastaneye göre değişiklik gösteriyor ben izmirdeyim ve ikinci transfer için 1500 merkeze 1500 doktoruma ödeyeceğim bunun dışında bi ödeme yapmıcaz zaten dondurulmuş olduğu için öyle iğne ilaç bi masraf olmadı. Bu arada çok geçmiş olsun allah ikizlerine hayırlı güzel ömür nasip etsin ♥
Ben de estrofem kullanmaya basladim dün. Ocak 20 gibi transfer görünüyor.estrofemin yaninda birnde vitamin kullaniyorum. Sizin transfer ne zaman? B Birumutbekleyen insallah gönlünüzce olur herşey sağlıkla tutunur.
Hadi gozun aydin canim simdiden insallah pozitif sonuc alirsinSelam 21 Ocak tarihi benimki
Canım benim transferim irenbede oldu ama doktorum dışarıdan klinik olarak orayı kullandık. 3. Gün embriyoları transfer edildi.Ben de aynı geldiğimden beri uzanıyorum, kalkıyorum yatıyorum..Hangi klinikte tedavi gördün? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Burdan belirtilerimizi yaşadıklarımızı yaptıklarımızı paylaşalım inşallah her şey çok güzel olsun.. Hakkımızda hayırlısı olsunCanım benim transferim irenbede oldu ama doktorum dışarıdan klinik olarak orayı kullandık. 3. Gün embriyoları transfer edildi.
Ali Öner Erdoğdu doktorum işlemler irenbe de yapılıyor senin neredeizmirdeyim bende nerde yptırıosnz
Ataturk universitesindenerde tüp bebek yptrdnz
Doktorun kim acaba benim de işlemlerin irenbede yapılıyor doktorum dışardanCanım benim transferim irenbede oldu ama doktorum dışarıdan klinik olarak orayı kullandık. 3. Gün embriyoları transfer edildi.
Adetin 17. Gunu transfer oldumtransfer adetin kaçıncı günü oldnz