- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 42
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.341
Aaa nerede yaşıyorsun? Bilmiyordum kusura bakma kuzum.. TC vatandasiysan eğer E nabizi kullanabilirsin diye biliyorum yada yanlış biliyorumArkaadasim trde yasamiyorum :)
Aynen kıskanmalara başladı sürekli ağlıyor mecbur kalkıyorum toplama sonrası çok ağrım varKızlar bir de çocuklu olanlar ne yapsın ilk gün dışında dinlenemedim doğru dürüst sagolsun kızım hiç bırakmıyor beni,ağır is dışında günlük hayatımdayim.Bugun 3. Günüm ve ben direkt adet olacağım hissindeyim 30 Ocak regl günüm.
Doğru biliyorsun canımAaa nerede yaşıyorsun? Bilmiyordum kusura bakma kuzum.. TC vatandasiysan eğer E nabizi kullanabilirsin diye biliyorum yada yanlış biliyorumEmin olamadım şimdi
Yok türk vatandasida deilim , beklicem artik , 11 gün bekledim, bir kac ssat dahaAaa nerede yaşıyorsun? Bilmiyordum kusura bakma kuzum.. TC vatandasiysan eğer E nabizi kullanabilirsin diye biliyorum yada yanlış biliyorumEmin olamadım şimdi
evet canim , Bülent tirastaydim , bakalim ,
Kız o da uykuda geçecek hadi yine iyisinYok türk vatandasida deilim , beklicem artik , 11 gün bekledim, bir kac ssat daha
Canım öncelikle olumlu düşünKızlar bugün 5.gün ve sabah idrar testi yaptım. Tabii ki negatif çıktıhiç embriyo da dondurmamışlar. Eğer gerçekten negatif çıkarsa dünya kadar emek boşa gidecek. Başka şehirde tedavi oluyoruz. Yolda günler geçirdik. İşe gidemediğim için bir sürü para kesildi ve 11 bin lira harcadık. Off içim sıkıldı ya
Biliyordum tabii canım ama aldığımız hormonlar beni delirtti :) Elazığ’da enkazdan çıkarılan kız çocuğuna o kadar ağladım ki. Normalde de etkilenirim ama bu sefer duygularımı hiç engelleyemedimCanım öncelikle olumlu düşün5. Gün idrarda çıkmazdı zaten yaparken sen bunu bilmiyor olamazdin Ben de 4.gun yapmıştım sanırım ve çıkmayacağını bile bile
Senin de süreçlerin çok zor geçmiş anladığım kadarıyla ama inan ve dua et. Karnını ovalayarak inşirah suresini oku bilmiyorsan da dinle.. Yer gök dua, inşaallah duyacak sesimizi rabbim boş çevirmeyecek
Aynen yaa uykuda geçecek süre de o uykuya dalacak olana sormalı dalabilicekmi bakalımKız o da uykuda geçecek hadi yine iyisinuyucan uyanıcan hop mutlu haber inşallah
HihiiiiiKızlar herkese iyi geceler hadi uyuyalım, bebekleri de büyütelim inşallahAlmiraa seninki çok yaramaz olacak kız valla içime doğdu :) :) :) :)
Adı Mahir olacak demekAynen yaa uykuda geçecek süre de o uykuya dalacak olana sormalı dalabilicekmi bakalımÖğrenince yaz lütfen kuzum güzel haberine uyandır bizi Sonra da mahirin gelişini kutlayalim inşaallah
Günaydın canım bende fitil koydum yatarken akmasın diye dün kullandıklarım hepsi geri çıktı Protestan fitil hiç sevmiyorumKızlar uyandım şimdi böle içim bi karamsar nedense bi tuhaf uyandım
Ya fitil zormuş evet ben jel kullanıyorum o da çıkıyo gerciGünaydın canım bende fitil koydum yatarken akmasın diye dün kullandıklarım hepsi geri çıktı Protestan fitil hiç sevmiyorum
Adı transferde sonra bende jel kullanacağım bu ne yaYa fitil zormuş evet ben jel kullanıyorum o da çıkıyo gerci
Benide eklermişim 29 ocak beş gün embriyosu olacak inşallah bakalım pazartesi belli olacakMerhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
M mahirinannesi88 15 Ocak
@Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
@Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
Almiraa 18 Ocak
@windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
@dLr001 23 Ocak
Mavi_chimen 24 Ocak
@denizmar 24 Ocak
@Samrali 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
@kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
@teolog8579 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
Yarın mı pazartesi benimde Çarşamba listeye beni eklermişim lütfen hamile olanlstsCanlarım günaydin bugun sonuc alanlar insallah guzel mujdeli haberleri aliriz yarinda benim transferim var heyecanli miyim degil miyim anlamiyorum garip bir his