- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.381
Amin insaallah.Güzel arkadaşım sevinmekten korkma inşallah bir olumsuzluk olmaz ama dokuz ay taşıyıp da kucağına alamayan insanlar var. Allahıma sığınırım evlat acısını yaşayanlar var. Bu hayatta bunları düşünürsek hiç bir şeyin garantisi yok zaten. Aciziz kuluz. O yüzden teslimiyet iyidir. Dua et ve teslimiyete teslim ol arkadaşım. Allah muradına erdirsin
Haydi hayırla git hayırla gel inşallah canımAmin insaallah.
Kan testi 1.5 saatte çıkar aslında canım ama normal beta mı yaptıracaksınSuan gidiyorim ama sonuclar aksama gelir bence
Canım gönlünden geçen senin için hayırlısı ile olsunKanı verdim kızlar 2 saat sonra çıkarmış
Suan gidiyorim ama sonuclar aksama gelir bence
mujdeli haberlerle gelmeniz dilegiyle arkadaslarKanı verdim kızlar 2 saat sonra çıkarmış
Canim avrupqdayin burda hemencecik vermiorlarKan testi 1.5 saatte çıkar aslında canım ama normal beta mı yaptıracaksın
Canim cok uzgunumm. Bence doktorla gorus ayri biyere gitmeden. Rabbim insallah bu sevinci sana yasatacaktir. Zamani var . Seni cok ii anliom. Guclu ol ne olurBenimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
KuZum benim hayırlısı olsun ne diyim bilmiyorumBenimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
Eylülde aynı sonuçla karşılaştım. Çok iyi anlıyorum seni. Son negatif sonucun olsun arkadaşım. Rabbim ummadığın anda nasip etsin inşallah.Benimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
Çok çok üzüldüm kuzum ne diyeceğimi bilemiyorumBenimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
Üzüntünü paylaşıyoruz canım çok haklısın o kadar haklısın ki damdan düşenin halinden ancak damdan düşer anlar yani bizi sadece biz biliriz. İnsanın derdini paylaşması için tanımasına gerek yok derdimiz bir olunca... üzülme lütfen rabbimin vardır bir bildiği çok büyük rabbim inşallah sende anne olacaksın hepimiz bu yoldayız hepimiz derdi bu ama olacak sabretmek bizim en büyük görevimiz kendini bırakma ne olursunBenimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
Cok cok uzuldum, simdi burada ne yazsak manasiz kalacak..Benimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
Ben geçen tüp bebekte negatif olduğunu bile bile kan verip bekledim. Ne kötüydü. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.Bende idrar testinde her ay negatif gordugum icin asla cesaret edemiyorum direk kan verecegim sonuc gunu onada ben bakmayacagim doktorum soylesin neyse ne oldugunu
Biz kuluz aciziz elimizden geleni yaptik gerisi Allah a kalmış o ol diyecek ki olacak.Sen elinden geleni yaptin...Allah yardımcın olsun.Benimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum
Ben geçen tüp bebekte negatif olduğunu bile bile kan verip bekledim. Ne kötüydü. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.
Ne diyecegimi bilemiyorum su an cok uzuldum inan kiBenimki 0.1cok üzgünüm , yikildik yeniden esimmle , buseferinde hepsini yaptirtmistik , artik olabileceginden yavas yavas umudugumi yitiriyorum , cok yorgunum