- 14 Mart 2008
- 6.027
- 5.133
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.321
Kaçıncı gündü bugün sizin ?Rabbim hepimizin bebisleri korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gündü bugün sizin ?Rabbim hepimizin bebisleri korusun
Inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinCanım içim gitti çok içten yazmışsın gönlünün muradını versin Rabbim yarın haberlerini bekliyoruz dua edelim Allah hayırlısı ile sağlık ile nasip etsin evlatlarımızı
Sen sonucu öğrendin mi canım?KuZum bu tutunma 3 defa yaşadım ben
Tutunma kanamasını kaçıncı gümde yaşadınız ? Siz şuan gebe misiniz kusura bakmayın çok sordum amaKuZum bu tutunma 3 defa yaşadım ben
Kuzum bir saat sonra çıkar test sonucu. Sabah mi çıkar dediler sana? E-nabiza gir bak bence sabahı beklemeYok daha cikmadi ,sabah cikar sanirim ama cok heyecanliyim esimde öyle ama elimizinden Geleni yaptik takdir Allahtan
7nci gunumKaçıncı gündü bugün sizin ?
Insallah rabbim hepimize guzel haaber nasip etsinCanım benim kafanı dağıtacak bir şeyler bul vardır yapmayı sevdiğin bazı şeyler. Youtube den komik video falan aç güzel bir film izle..sonra uyu sabah da güzel haberle gel inşaallah
Sonuc yarin gelcek sanirim sabir artik
evet canim , Bülent tirastaydim , bakalim ,Yok canım ben bu sefer kıbrısta yaptırdım doktorum murat önal. Senin acıbadem maslak mıydı
Arkadasim gercekten duygularima tercüman oldun , bende cok kötü bi haldeyim , Allahim yüzümüze bakar ins , aglamalar Banada geliyor hersey okadar Zorki ,ama Allahin imtihani iste , dayanma gücü Versin , bende Senin gibi iki kez tüp Bebek yaptirdim hic positif görmedim , idrar testide bukez yapmadim , hep kötü anlarim oldu , kan verdim bugun sonuc sabah gelir Sanirim, dua edelim lütfen Allahim sinavimizi hayirlisiyla atlatalim , ceken Bilir. GercektenCanım inşallah Rabbim nasip eder müjdeli haberlerimizi paylaşırız, bugün benimde modum çok düştü bildiğin adet ağrılarım var az önce iğnelerimi vuruldum arkasından ağladım ağladım sinirler harap oldu... bundan önce bahçecide 1 medicalparkta 3 denemem oldu hiç pozitif görmedim, Bülent Trasta temmuzda başladı tedavim ocak ayına kadar sürdü çokta memnun kaldım çokta güzel moral verdi anne olarak göndericem seni dedi herşey çok güzel dedi... ilk günler rahat geçti fakat yarın sonuç stresi sardı... Allahım ol der inşAllah olur... Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin:)
Arkaadasim trde yasamiyorum :)Kuzum bir saat sonra çıkar test sonucu. Sabah mi çıkar dediler sana? E-nabiza gir bak bence sabahı bekleme
Rabbim kucagnda gosterir insallah yardm etsin rabbimKızlar bugün 5.gün ve sabah idrar testi yaptım. Tabii ki negatif çıktı hiç embriyo da dondurmamışlar. Eğer gerçekten negatif çıkarsa dünya kadar emek boşa gidecek. Başka şehirde tedavi oluyoruz. Yolda günler geçirdik. İşe gidemediğim için bir sürü para kesildi ve 11 bin lira harcadık. Off içim sıkıldı ya
İnşallah canım yoksa gerçekten çok yanarım bu kadar emeğime. İki haftadır sinüzit oldum, tedavi de olamıyorum.Rabbim kucagnda gosterir insallah yardm etsin rabbim
Ooo harika ama bende okurken yoruldum Bu kadar şeyi kullandık dimi yaa.. Estrofem coraspin,folbiol hala devam..
Kesinlikle crinone jel candır ben transfere gidince crinone kullanabilir miyim diyeceğim fitil iğrenç ve hiç hijyenik değil gibi sanki ne bileyim pardon ama
Kızlar bunu yapmak zorundaydim Alıntı mj yapayım diyorum karşıma bir önceki beceremedigim alıntılar çıkıyor silemiyorum da telefondan o yüzden çareyi bunları size göndermekte buldum Lütfen siz bu msji hiç gelmemiş farzedin.. Okumayin yani püüffÇok haklısınız
BaşarılıKızlar bunu yapmak zorundaydim Alıntı mj yapayım diyorum karşıma bir önceki beceremedigim alıntılar çıkıyor silemiyorum da telefondan o yüzden çareyi bunları size göndermekte buldum Lütfen siz bu msji hiç gelmemiş farzedin.. Okumayin yani püüff