- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.721
Iyi ozaman canim sor al mutlaka kullan iliskiden sonraki gun mesela ben yarin surucam bugun iliski oldu diye zaten iyi bisi zararli değilBurda herseyi recete ediyorlar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ozaman canim sor al mutlaka kullan iliskiden sonraki gun mesela ben yarin surucam bugun iliski oldu diye zaten iyi bisi zararli değilBurda herseyi recete ediyorlar canım
Aynen benım gözlerim yoruldu mesela 10 sayfa okuyunca kapanmak uzereKizlar sizle msjlasinca sevgililik dönemim aklıma geliyor böyle uykulu uykulu msjlasirdik sabaha kadar
Iyi yapmissin kuzumben eşimden hiç beklemiyordum beraber çalışıyorduk dönüp hiç bi kadına bakmazdı ne biçim erkek bu derdim otelde çalışıyorduk sonuçta kadınlar çıplak tangalı mayolar falan, ben bile bakıyordum kadınlara o bakmıyordu. oysa beni gözüne kestirmiş sonradan açılınca bana inanamadım. iyi bari evleniyim böyle dürüst adam boşa gitmesin dedim
he uykulu uykulu mesajlaşırsın direnirsin uyumamak için karşıdaki öküz uykum geldi uyuyayım ben derdiKizlar sizle msjlasinca sevgililik dönemim aklıma geliyor böyle uykulu uykulu msjlasirdik sabaha kadar
Benimki turkiyede ben burda olunca wpden goruntulu ben uyuyodum o beni izliyodu aabaha kadarKizlar sizle msjlasinca sevgililik dönemim aklıma geliyor böyle uykulu uykulu msjlasirdik sabaha kadar
Ozaman derslere konsantre ol can. En iyisiDenerim ama okulda çok zor ☺
O zaman Behlül kaçar yarın görüşmek üzere iyi gecelerBen görüyorum
Tamam canim cok sağolIyi ozaman canim sor al mutlaka kullan iliskiden sonraki gun mesela ben yarin surucam bugun iliski oldu diye zaten iyi bisi zararli değil
Iyi geceler kuzumO zaman Behlül kaçar yarın görüşmek üzere iyi geceler
Rica ederimTamam canim cok sağol
Telefonu elime çok alamıyorum eşim bile müdürü arayıp ulasıyo cogu zamanOzaman derslere konsantre ol can. En iyisi
He kız aynen ama en çok ben elimde tel uyuya kalırdım benim öküz daha çok kavga ettigimizde sinir ederdi beni o kavganın içinde ben yemek yemeye gidiyorum der giderdi ben kavga etmişim iştahım kesilmiş adam hiç bişey olmamış gibi zikkimlanirdihe uykulu uykulu mesajlaşırsın direnirsin uyumamak için karşıdaki öküz uykum geldi uyuyayım ben derdi
Ayyy çok romantikBenimki turkiyede ben burda olunca wpden goruntulu ben uyuyodum o beni izliyodu aabaha kadar
İyi geceler canımO zaman Behlül kaçar yarın görüşmek üzere iyi geceler
Sana günaydın bize iyi gecelerYuhhhhhhhh!!!! 50 sayfa ilerlemişiniz gözlerim bozuldu okurken !!!!
BEEEN GELDİİİİİİM!! Günaydın kızlar
Evlendikden sonra öküzlesti dugunden sonra bi tektas oldu ondan sonra bisi görmedim bi ilk sevgilik donemimizde beni kizdirmisti sinirlenmistim 150 tane gul yaptirmis kapiya geldi nisandan sonra bidaha gormedimAyyy çok romantik
Hosgeldimnn bende nezamam okumayi biticek diyodum az kalsin seslenicektm sanadaYuhhhhhhhh!!!! 50 sayfa ilerlemişiniz gözlerim bozuldu okurken !!!!
BEEEN GELDİİİİİİM!! Günaydın kızlar
İyi geceler kuzumSana günaydın bize iyi geceler
Yetişemiyorum ya gözümü açtım telefon elimde. Daha yataktayız benimki uyuyoHosgeldimnn bende nezamam okumayi biticek diyodum az kalsin seslenicektm sanada