• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben eşimden hiç beklemiyordum beraber çalışıyorduk dönüp hiç bi kadına bakmazdı ne biçim erkek bu derdim otelde çalışıyorduk sonuçta kadınlar çıplak tangalı mayolar falan, ben bile bakıyordum kadınlara o bakmıyordu. oysa beni gözüne kestirmiş :KK70: sonradan açılınca bana inanamadım. iyi bari evleniyim böyle dürüst adam boşa gitmesin dedim :KK70:
Iyi yapmissin kuzum🥰🥰🥰🥰

Kizlar sizle msjlasinca sevgililik dönemim aklıma geliyor böyle uykulu uykulu msjlasirdik sabaha kadar 😂😂
Benimki turkiyede ben burda olunca wpden goruntulu ben uyuyodum o beni izliyodu aabaha kadar 🥰🥰🥰🥰😂😂😂

he uykulu uykulu mesajlaşırsın direnirsin uyumamak için karşıdaki öküz uykum geldi uyuyayım ben derdi :D
He kız aynen ama en çok ben elimde tel uyuya kalırdım benim öküz daha çok kavga ettigimizde sinir ederdi beni o kavganın içinde ben yemek yemeye gidiyorum der giderdi ben kavga etmişim iştahım kesilmiş adam hiç bişey olmamış gibi zikkimlanirdi😡😡

Ayyy çok romantik 😍
Evlendikden sonra öküzlesti 😂 dugunden sonra bi tektas oldu ondan sonra bisi görmedim bi ilk sevgilik donemimizde beni kizdirmisti sinirlenmistim 150 tane gul yaptirmis kapiya geldi 😂😂 nisandan sonra bidaha gormedim

Yuhhhhhhhh!!!! 50 sayfa ilerlemişiniz gözlerim bozuldu okurken !!!! 🧐
BEEEN GELDİİİİİİM!! :halay: :21: Günaydın kızlar 😘😘😘😘😘💕💕
Hosgeldimnn bende nezamam okumayi biticek diyodum 😂😂😂 az kalsin seslenicektm sanada

Back