• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapiyomusun blmiyorum kuzu ama ben orama cok hasastim hergun her banyoda yıkardim surekli temiz olmasini isterdim doktor bana kzidi orasi kendini temizleyebilen bir organ orani asla yıkama dedi oradaki yararlı bakterileri öldürüyormus su benim enfeksiyon hep ondan oluyormuş bana vajinal fitil birde hap vermişti hemen geçmişti o zman
Ya hic sorma sampuanliyod ben hep 😔 bilmedigim icin guselce yikiyodum hep. Ogrendikden sonra bidaha hic yapmadim korktum su tutuyorum dudak kismini biraz yikiyor. Hafid okadar dokunmuyor hic

Ya hic sorma sampuanliyod ben hep 😔 bilmedigim icin guselce yikiyodum hep. Ogrendikden sonra bidaha hic yapmadim korktum su tutuyorum dudak kismini biraz yikiyor. Hafid okadar dokunmuyor hic
Aynen bende öyle yapyroudm iyice yıkıyordum keseliyordum işte şampuan falan ama öğrendim ki kötüymüş bıraktım ama gene arada sırada yıkıyorum bide ben cok çabuk üsutuyorum ya ayaklarım dan çabuk alıyorum ondna da çok oluyor bende 😔😔

Aynen bende öyle yapyroudm iyice yıkıyordum keseliyordum işte şampuan falan ama öğrendim ki kötüymüş bıraktım ama gene arada sırada yıkıyorum bide ben cok çabuk üsutuyorum ya ayaklarım dan çabuk alıyorum ondna da çok oluyor bende 😔😔
Sicak tut kendini kiz yapma arada bile bak vajinal kremler var alsana onlardan kuz banada doktor verdi arada boyle kullan ph dengesini düzen liyomus

bi koşu verdim geldim diyosun oda iyiymiş :KK70: aman ver gitsin eskiler hep dermiş toprağamı götürcez diye o hesap :KK70: :KK70:
Hahahaa 😂😂😂 aynn veriyom nezamam isterse bazem vermiyom. Gozu. Kalsin bu ara enfeksiom ilac diye vermedim bu ay bos gecmisti zaten 😂😂😂

Kız daha yeni evlisiniz aa bıde adam bulmuş böyle fıstık gibi kadını yapismayip ne yapacak 😂😂
Valla oyle yeni evlilik kuduruklulugu sanirim 😂😂 ben esimin ilk sevgilisiyim benden baska kimselye cikmamis cok isteyeni olmus kimseyi beyenmemis bana vuruldu, 😂 cok dusuyo ondna ustume götümden ayırilmaz

Valla oyle yeni evlilik kuduruklulugu sanirim 😂😂 ben esimin ilk sevgilisiyim benden baska kimselye cikmamis cok isteyeni olmus kimseyi beyenmemis bana vuruldu, 😂 cok dusuyo ondna ustume götümden ayırilmaz
Bizimde öyle bende ilk aşkıyım biz baya konuştuk ama adam beni 6 yıl bekledi öyle aldı o yüzden şimdi benimde gotum çok kıymetli 😂😂

Bizimde öyle bende ilk aşkıyım biz baya konuştuk ama adam beni 6 yıl bekledi öyle aldı o yüzden şimdi benimde gotum çok kıymetli 😂😂
Ay ne gusel. Benimki cok kostu pesimden 😂😂😂 ben bi evlilik geçirdim dusunmuyodum tekrar evlenmek felan napti netti aldi beni valla 😂😂😂

Back