• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben geldim. Neler yaptınız okuyamadım. Ben 200de bırakmıştım 553 sayfa olmuş 🙈 çok şükür bugün adetim kesildi. İnşallah sabaha leke yeniden gelmez ise ovulasyon testine başlıyorum. Var mı aranızda hamiş olan haber alan. İnşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim

Ay ne gusel. Benimki cok kostu pesimden 😂😂😂 ben bi evlilik geçirdim dusunmuyodum tekrar evlenmek felan napti netti aldi beni valla 😂😂😂
İyi yaptı aferin enişteye demek gerçekten çok seviyormuş ki bırakmamış Allah sevginizi bir ömür daim etsin tatlım 😘😘

Kızlar ben geldim. Neler yaptınız okuyamadım. Ben 200de bırakmıştım 553 sayfa olmuş 🙈 çok şükür bugün adetim kesildi. İnşallah sabaha leke yeniden gelmez ise ovulasyon testine başlıyorum. Var mı aranızda hamiş olan haber alan. İnşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Hoş geldin canim amin amin hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤲🤲

Hosgeldin canim 🥰🥰 oku oku bitmiyoruz 😂

😂 Bide ben buna gicik olmustum ama iyiki diyorum simdi
ben eşimden hiç beklemiyordum beraber çalışıyorduk dönüp hiç bi kadına bakmazdı ne biçim erkek bu derdim otelde çalışıyorduk sonuçta kadınlar çıplak tangalı mayolar falan, ben bile bakıyordum kadınlara o bakmıyordu. oysa beni gözüne kestirmiş :D sonradan açılınca bana inanamadım. iyi bari evleniyim böyle dürüst adam boşa gitmesin dedim :D

Back