• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evlendikden sonra öküzlesti 😂 dugunden sonra bi tektas oldu ondan sonra bisi görmedim bi ilk sevgilik donemimizde beni kizdirmisti sinirlenmistim 150 tane gul yaptirmis kapiya geldi 😂😂 nisandan sonra bidaha gormedim
Evlendikten sonra hepsi öküz oluyor canım valla bende vermeyerek terbiye ediyorum 😄😄

He kız aynen ama en çok ben elimde tel uyuya kalırdım benim öküz daha çok kavga ettigimizde sinir ederdi beni o kavganın içinde ben yemek yemeye gidiyorum der giderdi ben kavga etmişim iştahım kesilmiş adam hiç bişey olmamış gibi zikkimlanirdi😡😡
ben ne anlatıcam bak eşimle sevgiliyiz işte bana feysten hiç tanımadığım erkekler mesaj atıyor ben cevap vermiyorum tabi eşim yanımda tabi o zaman sevgilim mesajı okudum tanımıyorum ama adamı öyle iltifatlı bi mesaj atmışki işte gözleriniz şöyle güzel yüzünüz şöyle tatlı bilme ne eşimde okudu bende kıskanacak kavga edicez sandım. ben daha etkileyici daha güzelini yazardım demesinmi :D ayy ben şok ne diyo bu dedim ya insan bu kadarmı vurdum duymaz olur kıskanmıyomusun sen beni dedim ben sana güveniyorum onlara yüz vermiyceni biliyorum dedi :D

ben ne anlatıcam bak eşimle sevgiliyiz işte bana feysten hiç tanımadığım erkekler mesaj atıyor ben cevap vermiyorum tabi eşim yanımda tabi o zaman sevgilim mesajı okudum tanımıyorum ama adamı öyle iltifatlı bi mesaj atmışki işte gözleriniz şöyle güzel yüzünüz şöyle tatlı bilme ne eşimde okudu bende kıskanacak kavga edicez sandım. ben daha etkileyici daha güzelini yazardım demesinmi :KK70: ayy ben şok ne diyo bu dedim ya insan bu kadarmı vurdum duymaz olur kıskanmıyomusun sen beni dedim ben sana güveniyorum onlara yüz vermiyceni biliyorum dedi :KK70:
😂 Adam biliyo kapmis hatunu rahat tabi

ben ne anlatıcam bak eşimle sevgiliyiz işte bana feysten hiç tanımadığım erkekler mesaj atıyor ben cevap vermiyorum tabi eşim yanımda tabi o zaman sevgilim mesajı okudum tanımıyorum ama adamı öyle iltifatlı bi mesaj atmışki işte gözleriniz şöyle güzel yüzünüz şöyle tatlı bilme ne eşimde okudu bende kıskanacak kavga edicez sandım. ben daha etkileyici daha güzelini yazardım demesinmi :D ayy ben şok ne diyo bu dedim ya insan bu kadarmı vurdum duymaz olur kıskanmıyomusun sen beni dedim ben sana güveniyorum onlara yüz vermiyceni biliyorum dedi :D
Onunda güzelmiş 😄😄

Back