- 19 Kasım 2016
- 4.965
- 3.977
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.761
Hayirli geçeler cicek hanimlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde etki etmiyor kız o vermem dedimmi ben seni zorlamam sen ne zaman istersen diyor sen istemezsen bi anlamı yok diyor. öyle verme günlerce bekler garibimBen onu soyliyom. Hep iyice kuduruyo
selam canimHayirli geçeler cicek hanimlarrr
Tatli rüyalar fıstıkKizlar size doyum olmuyor ama coook uykum var size bol muhabbetler iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünüz ❤
Hicte bilenYoldan çıkarmasan mı acaba kızı ahahahaha
Gece kusum gelmisHayirli geçeler cicek hanimlarrr
Iyi gecelerKizlar size doyum olmuyor ama coook uykum var size bol muhabbetler iyi geceler tatlı rüyalar öpüldünüz ❤
Canim istemiyo dediğim halde oldu valla is yerimde kaciyom da evde zorbizde etki etmiyor kız o vermem dedimmi ben seni zorlamam sen ne zaman istersen diyor sen istemezsen bi anlamı yok diyor. öyle verme günlerce bekler garibim
Yok kuzum ben hep telden icindeyimYa kızlar bu siteye girince telefonum ateş gibi oluyor, triplenip kapanıyor falan. Sizde de oluyor mu, laptoptan da çok zorlanıyorum şu an
telefonunda çokca uygulama varsa kasar telefon ısınır yada batarya ölmeye başlamıştır canımYa kızlar bu siteye girince telefonum ateş gibi oluyor, triplenip kapanıyor falan. Sizde de oluyor mu, laptoptan da çok zorlanıyorum şu an
Hicte bilen
yok kuzum bizimki evdede zorlamaz triplenmez vermiyom diye evcil benimkiCanim istemiyo dediğim halde oldu valla is yerimde kaciyom da evde zor
Benimki direk mağara adamına bağlıyoryok kuzum bizimki evdede zorlamaz triplenmez vermiyom diye evcil benimki
Ay yarın tatilim. Kiz olmazmiyimBu gece formunuzdasınız hanımefendi
Adam iyi kuduruk değil biz kose kapmaca oynuyozyok kuzum bizimki evdede zorlamaz triplenmez vermiyom diye evcil benimki
bizden geçmiş artık yaş otuzu geçti ondan heraldeAdam iyi kuduruk değil biz kose kapmaca oynuyoz
O yaslar daha atesli oluyomus diye biliyorum. Ybizden geçmiş artık yaş otuzu geçti ondan heralde