- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.701
İyi yaptı aferin enişteye demek gerçekten çok seviyormuş ki bırakmamış Allah sevginizi bir ömür daim etsin tatlımAy ne gusel. Benimki cok kostu pesimdenben bi evlilik geçirdim dusunmuyodum tekrar evlenmek felan napti netti aldi beni valla
Tam da som sayfadaydım ☺
aynen benimkide öyle bidaha evlenmem diye büyük konuşmuşum galibaAy ne gusel. Benimki cok kostu pesimdenben bi evlilik geçirdim dusunmuyodum tekrar evlenmek felan napti netti aldi beni valla
Amin kuzum. Insallah hepimizinkiniİyi yaptı aferin enişteye demek gerçekten çok seviyormuş ki bırakmamış Allah sevginizi bir ömür daim etsin tatlım
Hoş geldin canim amin amin hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahKızlar ben geldim. Neler yaptınız okuyamadım. Ben 200de bırakmıştım 553 sayfa olmuşçok şükür bugün adetim kesildi. İnşallah sabaha leke yeniden gelmez ise ovulasyon testine başlıyorum. Var mı aranızda hamiş olan haber alan. İnşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
aynen benimkide öyle bidaha evlenmem diye büyük konuşmuşum galiba
Bu sefer 12 sayfa vardı hepsını okudumNezamam biticeksin diye bekledim amaa gelmedin
Hosgeldin canimKızlar ben geldim. Neler yaptınız okuyamadım. Ben 200de bırakmıştım 553 sayfa olmuşçok şükür bugün adetim kesildi. İnşallah sabaha leke yeniden gelmez ise ovulasyon testine başlıyorum. Var mı aranızda hamiş olan haber alan. İnşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Ay iyi bari fazla yokmusBu sefer 12 sayfa vardı hepsını okudum
En büyük aşklar nefretle başlar dememisler boşunaBide ben buna gicik olmustum ama iyiki diyorum simdi
Buna inand zatenEn büyük aşklar nefretle başlar dememisler boşuna
Yarın gündüz hiç giremem akşama artıkAy iyi bari fazla yokmus
Mesajları okuyanlar gorunuyor muymus bilmiyordumAy iyi bari fazla yokmus
ben eşimden hiç beklemiyordum beraber çalışıyorduk dönüp hiç bi kadına bakmazdı ne biçim erkek bu derdim otelde çalışıyorduk sonuçta kadınlar çıplak tangalı mayolar falan, ben bile bakıyordum kadınlara o bakmıyordu. oysa beni gözüne kestirmişBide ben buna gicik olmustum ama iyiki diyorum simdi
Atlayanatlaya gelYarın gündüz hiç giremem akşama artık ☺ tahmınımce 100u bulacaktır
Burda herseyi recete ediyorlar canımKiz receteyle varmidir bilmiy bana recete vermedi kagida yazdi al bunu dedi kullan diye orda nasil bilmem
Ben görüyorumMesajları okuyanlar gorunuyor muymus bilmiyordum
Denerim ama okulda çok zorAtlayanatlaya gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?