- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.661
Hahah ben soyledim amambide bize diyordu bizden ses çıkmayınca seyapıyorlardır diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah ben soyledim amambide bize diyordu bizden ses çıkmayınca seyapıyorlardır diye
Canisi Ben enfeksiyon için ilaç kullmadigmda oliyordu öyle böyle vajinaya yapmışmis eline geliyor krem gibi ama kokusuz doktor dedi enfeksiyonu atıyor demiştiCanim akintim var sulu beyaz boyle ama vajinada iki dudak avarya orasi beyaz boyle krem gibi bisi olmus
sıkıntılar sona erer tez zamanda inşallahNe yapalım canım arastira arastira artık bu hale geldik
Hosbuldum mmHoş geldin ciğerim
ne çabuk geldin ben bugün gelmez artık dediydimHahah ben soyledim amam
Iyi bari kuzum ya korkuyom. Bu enfeksiyom dan sonra cok kontrol ediyorum. OramiCanisi Ben enfeksiyon için ilaç kullmadigmda oliyordu öyle böyle vajinaya yapmışmis eline geliyor krem gibi ama kokusuz doktor dedi enfeksiyonu atıyor demişti
Amin canımsıkıntılar sona erer tez zamanda inşallah
Kız ne çabuk bittiIyi bari kuzum ya korkuyom. Bu enfeksiyom dan sonra cok kontrol ediyorum. Orami
Yarin tatiliz simdi birdn oldu canim istemiyo du sadece verdim. Yarin anlicam dane çabuk geldin ben bugün gelmez artık dediydim
Bu aralar fazla vermedigim icin hemem bitti bide ben istemiyodum tek tarafli oldu ondan yarin sira bendeKız ne çabuk bitti
Altta kalanın canı ciksinnKizlar agir tacize uğruyorum suan, bi verip geliy ben hemen 10 dkya
Baristiktan sonra parcami bulamayacaksiniz merak etmeCok uzum ver adama yazik
sizin bebiş neden olmuyor belli böyle yalap şap verip gelirsen olmaz tabiYarin tatiliz simdi birdn oldu canim istemiyo du sadece verdim. Yarin anlicam da
Kız Allah seni ne etmeyeBu aralar fazla vermedigim icin hemem bitti bide ben istemiyodum tek tarafli oldu ondan yarin sira bende
Canim ciktiAltta kalanın canı ciksinn
Orasi kesin,Baristiktan sonra parcami bulamayacaksiniz merak etme
Niye kiz boyle olunca olmuyomusizin bebiş neden olmuyor belli böyle yalap şap verip gelirsen olmaz tabi
Yapiyomusun blmiyorum kuzu ama ben orama cok hasastim hergun her banyoda yıkardim surekli temiz olmasini isterdim doktor bana kzidi orasi kendini temizleyebilen bir organ orani asla yıkama dedi oradaki yararlı bakterileri öldürüyormus su benim enfeksiyon hep ondan oluyormuş bana vajinal fitil birde hap vermişti hemen geçmişti o zmanIyi bari kuzum ya korkuyom. Bu enfeksiyom dan sonra cok kontrol ediyorum. Orami
Yarın 5.0 şiddetinde olacak kesin Didem istediği içinsizin bebiş neden olmuyor belli böyle yalap şap verip gelirsen olmaz tabi
ne bileyim çok aceleye gelmiş yangından mal kaçırır gibiNiye kiz boyle olunca olmuyomu