Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya bunların toplamı 5 gün. Millete bakıyorum 8-10 gün diyorlar acaba bende mi sorun var dedim
Yok kiz bende 10 gun duyunca sok oluyorum 10 gum regl benim 5 gun sürer normalde 6ya cikti ama son gunum artık lekenmenoluyo boyle cok hafifce

Bugün 3 kaşık macun yedim ilk kez ve adetli olmama ragmen Kendimi süper hamile hissediyorum hahahaha tamamen psikolojik mi yoksa bu macun olayı ya durduk yerde kendime comak sokuyorum aklımda deli sorular var kızlar

Kiz amazondan soylesene ben ordan aliyom butum testlerimi
Bende öyle yaptım da bu gebe hatunun testleri yok orda bahsediyolar ya İnstagram da onu diyorum. Yoksa bende iki tane farklı marka aldım Amazon’dan , garanti olsun diye Çifter Çifter yapicam yanılma payı olmasın ulen çocuk seni ne kadar doğurmak istediğimi bilsen valla acırsın babanın eline bile dokunmama gerek kalmadan kendin gelirsin ama işte neeeeeerdeeee

Oyle valla bi bilse ucarak gelcek

Bugün 3 kaşık macun yedim ilk kez ve adetli olmama ragmen Kendimi süper hamile hissediyorum hahahaha tamamen psikolojik mi yoksa bu macun olayı ya durduk yerde kendime comak sokuyorum aklımda deli sorular var kızlar

kız sendemi adetsin, birlikte yaparız Ovulasyonu

Aynen kuzum yarin son günüm Pazar başlıcam teste defter kalem yapıştırıcı, hepsi hazır. diyorum ya bu ay tüm güçle peşindeyim lol

benim daha 4-5gün sürer kuzum sen önce başlarsın yapmaya amazondan söyle Didoşun söylediği yerden mutlaka ovulasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…