- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.501
Valla macun gibi bende getirecektim Amerika’ya ama onlar göndermiyormuş yurt dışınatamamdır bu teste bok atmayalım artık bende bundan sipariş ediyorum şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla macun gibi bende getirecektim Amerika’ya ama onlar göndermiyormuş yurt dışınatamamdır bu teste bok atmayalım artık bende bundan sipariş ediyorum şimdi.
Yok kiz bende 10 gun duyunca sok oluyorum 10 gum regl benim 5 gun sürer normalde 6ya cikti ama son gunum artık lekenmenoluyo boyle cok hafifceEvet ya bunların toplamı 5 gün. Millete bakıyorum 8-10 gün diyorlar acaba bende mi sorun var dedim
Kiz amazondan soylesene ben ordan aliyom butum testlerimiValla macun gibi bende getirecektim Amerika’ya ama onlar göndermiyormuş yurt dışına
Bende öyle yaptım da bu gebe hatunun testleri yok orda bahsediyolar ya İnstagram da onu diyorum. Yoksa bende iki tane farklı marka aldım Amazon’dan , garanti olsun diye Çifter Çifter yapicam yanılma payı olmasın ulen çocuk seni ne kadar doğurmak istediğimi bilsen valla acırsın babanın eline bile dokunmama gerek kalmadan kendin gelirsin ama işte neeeeeerdeeeeKiz amazondan soylesene ben ordan aliyom butum testlerimi
Pik geldi sonundaaa❤❤❤❤❤Kızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr
Oyle valla bi bilse ucarak gelcekBende öyle yaptım da bu gebe hatunun testleri yok orda bahsediyolar ya İnstagram da onu diyorum. Yoksa bende iki tane farklı marka aldım Amazon’dan , garanti olsun diye Çifter Çifter yapicam yanılma payı olmasın ulen çocuk seni ne kadar doğurmak istediğimi bilsen valla acırsın babanın eline bile dokunmama gerek kalmadan kendin gelirsin ama işte neeeeeerdeeee
HahajajjahahhahaBı test güzel kim bok attı çabuk ortaya çıksın
Bugün 3 kaşık macun yedim ilk kez ve adetli olmama ragmen Kendimi süper hamile hissediyorum hahahaha tamamen psikolojik mi yoksa bu macun olayı ya durduk yerde kendime comak sokuyorum aklımda deli sorular var kızlar
Büş senin tamemen geldi dimi adetkız sendemi adetsin, birlikte yaparız Ovulasyonu
Bı test güzel kim bok attı çabuk ortaya çıksın
Büş senin tamemen geldi dimi adet
Nazar etme kendi kendinigeldi geldi kuzum ama karın ağrım hafif çok şükür dilimi ısırıyım
Aynen kuzum yarin son günüm Pazar başlıcam teste defter kalem yapıştırıcı, hepsi hazır. diyorum ya bu ay tüm güçle peşindeyim lolkız sendemi adetsin, birlikte yaparız Ovulasyonu
hajsjajsk bizim topik asla öyle bişiy yapmaz
Aslaaa !!!geldi geldi kuzum ama karın ağrım hafif çok şükür dilimi ısırıyım
Aynen kuzum yarin son günüm Pazar başlıcam teste defter kalem yapıştırıcı, hepsi hazır. diyorum ya bu ay tüm güçle peşindeyim lol
Aslaaa !!!
büş gözün Aydın ikimizede yavrum
Nazar etme kendi kendini
Icme dayannn aslanimmmhahsjaks içmiycem ağrı kesici kesmiycem bu kanı