- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.461
BITek pazartesı yok canımGitmeden butun günleri degerlendir işte kac günlük yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BITek pazartesı yok canımGitmeden butun günleri degerlendir işte kac günlük yok
Cikar normalde kanda ozamana canimKizlar ben salı gününe randevu aldım sağlık ocağında kan vericem idrar değil direk kan da varsa öğrenmek istiyorum zaten var ise kanda çıkar regle 2 gün kala sanırım yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor tam en azından öğreniyim boşuna umutlanmamış olurum sonra daha büyük hayal kırıklığı olmasın bidahaki ay içinde hazırlık yaparım tekrar test falan alırım ovu için
Ozamam bisi olmaz ya asil onenli olan catladigi zaman iliski olmasiymis bunu onumuzde ay denicemBITek pazartesı yok canım
Insallah ona fırsat olmadan bu ay kalırız ozaman ben haftaya carsamba persembe de yapsam ıyı olurOzamam bisi olmaz ya asil onenli olan catladigi zaman iliski olmasiymis bunu onumuzde ay denicem
Aynen canım çıkması lazım varsa inşallah vardır ama erkenden bakmak istedim çünkü regl gelir olmam gebe sanarim çıkmaz çok uzulurumCikar normalde kanda ozamana canim
Canim bol bol degerlendir bende regl gelsin bitsinde guzelce degerlendiricemInsallah ona fırsat olmadan bu ay kalırız ozaman ben haftaya carsamba persembe de yapsam ıyı olur
Insalah vardir kuzumAynen canım çıkması lazım varsa inşallah vardır ama erkenden bakmak istedim çünkü regl gelir olmam gebe sanarim çıkmaz çok uzulurum
Insallah hepımız kalırız bılıyosun gecen Ykı durumumu((Canim bol bol degerlendir bende regl gelsin bitsinde guzelce degerlendiricem
Amin kuzum ❤ çıkacağını bilsem bugün gidip yapardım ama regle bugünle birlikte 5 gün var sabredip salıyı bekliycem sağlık ocağına gitmedende netten sonuçlar bakilabiliyormuInsalah vardir kuzum
Benim saçlarımda asla tutmuyor kıvırcık çok seviyorum ama, kışında kabarıyor çok iyi oluyor brezilya fönüAynen öyle canim ya! Yok yok düz yapıyorsa kalsın zaten dümdüz saçlarım pırasa gibi , kıvırıyorum yarim saate kalmadan yine bildigin düz oluyor bendeki sıkıntı da o. Brezilya’nın zıttı lazim bana
Gecti gitti bitti düşünme artik ondan sonra daha cabuk halime kaliniyomus bak en azindam hamile kalabiliyosum buda cok gusel bisiInsallah hepımız kalırız bılıyosun gecen Ykı durumumu((
Ben bu yaz turkiyede hic bisi yaptiramadim saclarima dugun telasi yuzunden bizim burdaki kuaforlerde bes para etmiyoBenim saçlarımda asla tutmuyor kıvırcık çok seviyorum ama, kışında kabarıyor çok iyi oluyor brezilya fönü
Doktora git görün mutlaka canim varsa hemen ilac kullan gecmesi icinKizlar uc ay once 500 lokosit cikmisti idrarda enfeksiyon icin ilac falan kullandm tekrar etmis olabilir mi sizce? Asiri akintim var ama kokusuz beyaz kasiklarmda sanki igne batmasi gibi biseyler olugor belim agriyor
EVET Ama tutucakmı o daha beterGecti gitti bitti düşünme artik ondan sonra daha cabuk halime kaliniyomus bak en azindam hamile kalabiliyosum buda cok gusel bisi
Pazartesi gideyim bi bari bebis beklerken enfeksiyon bulur beni deDoktora git görün mutlaka canim varsa hemen ilac kullan gecmesi icin
Beklicez gorcez stres yapma sakin bakEVET Ama tutucakmı o daha beter
Insallah tam tersi olurPazartesi gideyim bi bari bebis beklerken enfeksiyon bulur beni de
Tamam kuzum trsekkut ederım:)Beklicez gorcez stres yapma sakin bak
Rica ederimTamam kuzum trsekkut ederım:)