How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben salı gününe randevu aldım sağlık ocağında kan vericem idrar değil direk kan da varsa öğrenmek istiyorum zaten var ise kanda çıkar regle 2 gün kala sanırım yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor tam en azından öğreniyim boşuna umutlanmamış olurum sonra daha büyük hayal kırıklığı olmasın bidahaki ay içinde hazırlık yaparım tekrar test falan alırım ovu için 🙄
Cikar normalde kanda ozamana canim

Insalah vardir kuzum 🙏
Amin kuzum 🤲🤲❤ çıkacağını bilsem bugün gidip yapardım ama regle bugünle birlikte 5 gün var sabredip salıyı bekliycem sağlık ocağına gitmedende netten sonuçlar bakilabiliyormu

Aynen öyle canim ya! Yok yok düz yapıyorsa kalsın zaten dümdüz saçlarım pırasa gibi , kıvırıyorum yarim saate kalmadan yine bildigin düz oluyor bendeki sıkıntı da o. Brezilya’nın zıttı lazim bana 🤣🤣🤣🤣
Benim saçlarımda asla tutmuyor kıvırcık çok seviyorum ama, kışında kabarıyor çok iyi oluyor brezilya fönü 😍😍😍

Kizlar uc ay once 500 lokosit cikmisti idrarda enfeksiyon icin ilac falan kullandm tekrar etmis olabilir mi sizce? Asiri akintim var ama kokusuz beyaz kasiklarmda sanki igne batmasi gibi biseyler olugor belim agriyor 😱😱

Benim saçlarımda asla tutmuyor kıvırcık çok seviyorum ama, kışında kabarıyor çok iyi oluyor brezilya fönü 😍😍😍
Ben bu yaz turkiyede hic bisi yaptiramadim saclarima dugun telasi yuzunden 😂 bizim burdaki kuaforlerde bes para etmiyo

Kizlar uc ay once 500 lokosit cikmisti idrarda enfeksiyon icin ilac falan kullandm tekrar etmis olabilir mi sizce? Asiri akintim var ama kokusuz beyaz kasiklarmda sanki igne batmasi gibi biseyler olugor belim agriyor 😱😱
Doktora git görün mutlaka canim varsa hemen ilac kullan gecmesi icin

Back