How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu yaz turkiyede hic bisi yaptiramadim saclarima dugun telasi yuzunden 😂 bizim burdaki kuaforlerde bes para etmiyo
Aynı sıkıntı bende de var. Eylül 14 de dugunum vardı Ağustos 28 de gittim 2 haftaya dugun yetiştirdik resmen. Zamanım olmadı hiç kendime bakmaya ya! 🤦‍♀️ Amerika’nın kuaförleri toplansa bizim mahalle kuaförü kadar olamaz tanı o derece ! Avrupa’da yine çok Türk var bulursun Türk kuaförler. Ben Almanya’da kuzenlerim var onlar masallah Türkiye’den iyi yasıyor hersey Türk , Kuafor market falan

Aynı sıkıntı bende de var. Eylül 14 de dugunum vardı Ağustos 28 de gittim 2 haftaya dugun yetiştirdik resmen. Zamanım olmadı hiç kendime bakmaya ya! 🤦‍♀️ Amerika’nın kuaförleri toplansa bizim mahalle kuaförü kadar olamaz tanı o derece ! Avrupa’da yine çok Türk var bulursun Türk kuaförler. Ben Almanya’da kuzenlerim var onlar masallah Türkiye’den iyi yasıyor hersey Türk , Kuafor market falan
Bizim burda kaldigim yerde yok malesef
1 ay kaldim turkiyede balayi dugun felan derken 😂 dondugumde fark etrim kuafore gitmedigimi

Bizim burda kaldigim yerde yok malesef
1 ay kaldim turkiyede balayi dugun felan derken 😂 dondugumde fark etrim kuafore gitmedigimi
Bende uçakta farkettim , inene kadar benimkinin başının etini yedim 🤣🤣 senin gözün neye bakıyor niye söylemiyorsun git kendine bakım yaptır diye saçını basını kestir ... oda garibim ben anlamıyorum öyle şeylerden sen her halinle güzelsin klişesini patlatıp kurtulmaya çalışıyor her fırsatta 🤦‍♀️🤣

Kızlar ya geçen ayki yumurtlamadan beri benim kasıklarımdaki şişlik gitmiyoo bugün de öyleyim ya kasıklarımda sanki su birikmiş gibi böyle bişey yaşayanınız var mı böyle uzun süre ilk defa böyle oluyorum ya😭

Ya bisey sorucam. Adetimin son iki günü benim genelde kahve rengi akıntı gibi oluyor, bunu adetten sayıyormuyum yoksa , ovu testi yapabilirmiyim o zaman ?

Bende uçakta farkettim , inene kadar benimkinin başının etini yedim 🤣🤣 senin gözün neye bakıyor niye söylemiyorsun git kendine bakım yaptır diye saçını basını kestir ... oda garibim ben anlamıyorum öyle şeylerden sen her halinle güzelsin klişesini patlatıp kurtulmaya çalışıyor her fırsatta 🤦‍♀️🤣
😂 Adamdan ne istiyon len 😂😂😂 biz aynaya bakmamisiz onlar napsin

Kızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr

Eklentiler

• 619BF3CF-5B6E-4CEB-AA29-6E33C7A01E7A.jpeg
    619BF3CF-5B6E-4CEB-AA29-6E33C7A01E7A.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 50
Ya bisey sorucam. Adetimin son iki günü benim genelde kahve rengi akıntı gibi oluyor, bunu adetten sayıyormuyum yoksa , ovu testi yapabilirmiyim o zaman ?
Bilemedim bunu ama her ihtimal yap sen yinede

Wuhuuuuuuuuuuuuuu
Dün akşam eşim yanaştı istemedim.iyiki istemedim akşama yine test yapıcam.çatladı catlamadı takip edicem😂😂😂 daha her şeffaf akıntı pik değil bunuda analamış olduk kuzular 🙄
Catladikdan sonra 2 gun devam 😂

Back