- Konu Sahibi Paresilaaa
- #4.481
Insallah cnmInsallah tam tersi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnmInsallah tam tersi olur
Aynı sıkıntı bende de var. Eylül 14 de dugunum vardı Ağustos 28 de gittim 2 haftaya dugun yetiştirdik resmen. Zamanım olmadı hiç kendime bakmaya ya! Amerika’nın kuaförleri toplansa bizim mahalle kuaförü kadar olamaz tanı o derece ! Avrupa’da yine çok Türk var bulursun Türk kuaförler. Ben Almanya’da kuzenlerim var onlar masallah Türkiye’den iyi yasıyor hersey Türk , Kuafor market falanBen bu yaz turkiyede hic bisi yaptiramadim saclarima dugun telasi yuzunden bizim burdaki kuaforlerde bes para etmiyo
Bizim burda kaldigim yerde yok malesefAynı sıkıntı bende de var. Eylül 14 de dugunum vardı Ağustos 28 de gittim 2 haftaya dugun yetiştirdik resmen. Zamanım olmadı hiç kendime bakmaya ya! Amerika’nın kuaförleri toplansa bizim mahalle kuaförü kadar olamaz tanı o derece ! Avrupa’da yine çok Türk var bulursun Türk kuaförler. Ben Almanya’da kuzenlerim var onlar masallah Türkiye’den iyi yasıyor hersey Türk , Kuafor market falan
Bende uçakta farkettim , inene kadar benimkinin başının etini yedim senin gözün neye bakıyor niye söylemiyorsun git kendine bakım yaptır diye saçını basını kestir ... oda garibim ben anlamıyorum öyle şeylerden sen her halinle güzelsin klişesini patlatıp kurtulmaya çalışıyor her fırsattaBizim burda kaldigim yerde yok malesef
1 ay kaldim turkiyede balayi dugun felan derken dondugumde fark etrim kuafore gitmedigimi
Adamdan ne istiyon len biz aynaya bakmamisiz onlar napsinBende uçakta farkettim , inene kadar benimkinin başının etini yedim senin gözün neye bakıyor niye söylemiyorsun git kendine bakım yaptır diye saçını basını kestir ... oda garibim ben anlamıyorum öyle şeylerden sen her halinle güzelsin klişesini patlatıp kurtulmaya çalışıyor her fırsatta
Bilemedim bunu ama her ihtimal yap sen yinedeYa bisey sorucam. Adetimin son iki günü benim genelde kahve rengi akıntı gibi oluyor, bunu adetten sayıyormuyum yoksa , ovu testi yapabilirmiyim o zaman ?
PikkkkkkkkkkkKızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr
Sarcak başka insan yok napiyim , sanım sıkıldıkça ona sataşıyorum sanırım omdan bir an önce çocuk yapmak istiyor , oyalanırım da onu rahat bırakırım diye.Adamdan ne istiyon len biz aynaya bakmamisiz onlar napsin
WuhuuuuuuuuuuuuuuPikkkkkkkkkkk
Oooooo bunu ben bile anladım yani ya yumurtladın ya hamilesin t c den daha koyu alkış banaKızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr
Catladikdan sonra 2 gun devamWuhuuuuuuuuuuuuuu
Dün akşam eşim yanaştı istemedim.iyiki istemedim akşama yine test yapıcam.çatladı catlamadı takip edicem daha her şeffaf akıntı pik değil bunuda analamış olduk kuzular
Ya zaten benim başlıyor , 3 gün bildigin kan sonrası 2-3 koyu renkte akıntı. Sorunlumuyum acabaBilemedim bunu ama her ihtimal yap sen yinede
Ben bu yaz turkiyede hic bisi yaptiramadim saclarima dugun telasi yuzunden bizim burdaki kuaforlerde bes para etmiyo
Kızzzlaaaaarrrrrrrrrrrrr
Benimde ilk 2 3 gun yogunn olur sonrasi cok hafif ve biter enfazla 6 gune bitiyoYa zaten benim başlıyor , 3 gün bildigin kan sonrası 2-3 koyu renkte akıntı. Sorunlumuyum acaba
Ay masallah ellinden herseyi geliyosen gel ben sana yaparım kuzum biz kuaföre değil kendimiz yapıyoz
Evet ya bunların toplamı 5 gün. Millete bakıyorum 8-10 gün diyorlar acaba bende mi sorun var dedimBenimde ilk 2 3 gun yogunn olur sonrasi cok hafif ve biter enfazla 6 gune bitiyo